reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CO KAZDA 'CIEZAROWKA' W IRLANDII WIEDZIEC POWINNA - W trakcie tworzenia :D

Czesc Dziewczyny.

Szczepilyscie sie na H1N1? Mnie w szpitalu poprosili, zeby to zrobic jak najszybciej, ale ja ogolnie (zanim jeszcze bylam w ciazy) mialam bardzo zla opinie na temat tej szczypionki. Po prostu nie wierze w cos co zostalo stworzone "na biegu" i chyba bardziej dla samych pieniedzy niz checi pomocy ludziom.

Ale pamietam, ze pani doktor, ktora mnie przyjmowala ostatnio spojrzala na mnie jak na glupia, kiedy powidzialam, ze chyba nie zamierzam szczepic. wiec dorzucilam szybkie "przemysle to"...

do tego moja znajoma pracuje w labie gdzie testuja szczepionki - i powiedziala, zeby sie przed ta szczepionka bronic rekami i nogami... juz raz bylam na antybiotykach i to na samym poczatku ciazy. nie chce znowu byc chora...

a jaka jest wasza opinia?

reklama
josia już jakiś czas temu była dyskusja u nas na temat szczepień kobiet w ciąży:tak:Ja osobiście nie zamierzam ani dałabym się zaszczepić:no:Będąc w Polsce pytałam o to mojego ginekologa i też stwierdził,że kobieta w ciąży nie powinna poddawać się jakimkolwiek szczepieniom:sorry2:Ale wiem,że nasza brzuchatka Bina się zaszczepiła i nie narzekała na samopoczucie:tak:Tak więc myśle,że to indywidualna sprawa każdej z nas.Ja osobiście,jak wspomniałam nie zaszczepiłabym się:sorry2:

Czesc Dziewczyny.

Szczepilyscie sie na H1N1? Mnie w szpitalu poprosili, zeby to zrobic jak najszybciej, ale ja ogolnie (zanim jeszcze bylam w ciazy) mialam bardzo zla opinie na temat tej szczypionki. Po prostu nie wierze w cos co zostalo stworzone "na biegu" i chyba bardziej dla samych pieniedzy niz checi pomocy ludziom.

Ale pamietam, ze pani doktor, ktora mnie przyjmowala ostatnio spojrzala na mnie jak na glupia, kiedy powidzialam, ze chyba nie zamierzam szczepic. wiec dorzucilam szybkie "przemysle to"...

do tego moja znajoma pracuje w labie gdzie testuja szczepionki - i powiedziala, zeby sie przed ta szczepionka bronic rekami i nogami... juz raz bylam na antybiotykach i to na samym poczatku ciazy. nie chce znowu byc chora...

a jaka jest wasza opinia?

Ja sie nie szczepilam choc w szpitalu mnie sie pytali czy chce sie zaszczepic powiedzialam ze nie chce i midwife juz tego tematu nie poruszala

Hej dziewczyny! Jestem tutaj nowa termin mam na 25 maja im blizej tym bardziej sie boje bo to moj pierwszy porod.Bede rodzic w Kilkenny.Prosze was jak ktoras rodzila w kilkenny niech opisz swoj porod,jak traktuja ciezarna a potem zaraz matke z dzieckiem,czy kapia maluszka,jak dlugo siedzi sie w szpitalu?przepraszam ze tak pytam ale pierwszy raz na tym forum a za duzo to ja nie wiem..;/ No i jak to ejst z tymm birth planem i czy daja dzidziusiowi po narodzeniu wit D3???

reklama
wiatm ,
ja tez sie nie szczepilam na ta ani inna grype, chociaz mi mowila lekarka.Powiedzialam,ze nie chce ,bo nie wiem jak to moze zaszkodzic moim szkrabom:)

Do góry