reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CO KAZDA 'CIEZAROWKA' W IRLANDII WIEDZIEC POWINNA - W trakcie tworzenia :D

reklama
Powiedz mi ,proszę gdzie będę miała ten test robiony?Bo do tej pory wszystkie wizyty miałam na lewo od wejścia i rutynowe wizyty szpitalne i first visit i spotkania z endokrynologiem.Dostałam kartkę z wytycznymi i tam pisze,że mam gdzieś iść na pierwsze piętro do Day Care Unit:sorry2:To jest gabinet?Bo nie wiem czy ja tę krew będę miała pobieraną w gabinecie i na następne pobierania czekała w poczekalni czy to jest gdzieś na oddziale?Na pewno wiem,że mam sobie wziąć gazety do czytania bo 4 godziny to potrwa:sorry2:Faktycznie tyle to trwa?Acha i jeszcze jedno,ja mam być na 7:30:tak:To się tak zacznie faktycznie o tej porze czy będę musiała czekać dłużej aż się mną zainteresują bo muszę syna ze szkoły odebrać więc nie wiem czy zdążę:baffled:A i czy po kartę muszę iść do recepcji tam gdzie wszystkie wizyty czy ona będzie już na tym pierwszym piętrze?

Tichoneczku pamietaj ze naczczo musisz byc :)
To to ja wiem:tak:Spokojnie,już od 19:30 nie mogę nic jeść ani pić,nawet wody:sorry2:I oczywiście chce mi się teraz pić jak nigdy:sorry2:Mam całą litanię jak się przygotować:-DI do zakończenia testu czyli około południa też nie mogę nic jeść ani pić:sorry2:Czort z jedzeniem ale z pragnienia tam chyba padnę:baffled:

Ja jak robilam w kraju to popijalam woda bo mi przez gardlo nie chcialo przejsc,slodkie lubie ale to bylo extra slodkie :-D a tutaj to nie wiem jak jest bo nie mialam robionego tego testu przynajmniej jeszcze:confused:

A ja nie mialam lucozady....:( Mialam glukoze ale jak dla mnie wcale nie byla taka slodka. A w tej ciazy to wogole nie mialam robionego tego badania. Chyba oszczedzaja...;)

Tichonek niestety nie powiem ci gdzie to sie idzie bo ja tam strasznie błądziłam W koncu poprosiłam kogoś z recepcji żeby mnie tam zaprowadził:-) i do teraz nie mam pojęcia jak tam iść ale na pewno tak jak pisałaś jest to na pierwszym pietrze Tam na gorze jest maly gabinet gdzie pobieraja krew i poczekalnia gdzie czeka sie do nastepnego pobierania Jest tam radyjko, telewizor i rozkladane fotele zeby mamusiom bylo wygodnie bo niestety to prawda, badanie trwa 4 godziny Najpierw daja ci Lucozade do picie, masz ja wypic w 10 minut:szok:pozniej czekasz z 30minut i masz pierwsze pobranie krwi, później następne, następne itd. Ja tez miałam być na 7.30 a badania zaczęły się o 8.00 wiec raczej zawsze o tej samej godzinie zaczynają Na teście jest wiecej osób wiec najpierw wszyscy idziecie do poczekalni i dostajecie Lucozade a później po kolei każdego wzywają do pobrania krwi Na koniec testow kazdy dostaje kawe lub herbate do picie i kanapeczke na do widzenia:-)

reklama
Do góry