anineczka
królowa mrówek :P
w szpitalu to Getting Pregnant | Pregnancy | Baby | Toddler | Forums | Eumom daje wraz z plecakiem i w nim różne gratisy,albo kupon do odbioru w aptece
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to wiem,właśnie od nich dostałam już tę paczuszkę z SuperValueDawno się u nich zarejestrowałamZaraz po pierwszej wizycie w szpitaluI tam właśnie pisze,że w szpitalu,po porodzie jakiś ich przedstawiciel może mi dać jeszcze gratisy a jakbym się nie załapała to napisać do nich,żem urodziła i pocztą przyślą ten plecaczekw szpitalu to Getting Pregnant | Pregnancy | Baby | Toddler | Forums | Eumom daje wraz z plecakiem i w nim różne gratisy,albo kupon do odbioru w aptece
A ja się zarejstrowałam zaraz jak Anineczka linka podałaSorki,nie wiedziałam,teraz już po ptokachTichonku wysłałam ci zaproszenie na mailaz tej stronki aptamila jak się zarejestrujesz przez mojego linka dostanę termometr :-):-):-):-)
Misia Tobie również wysłałam