reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co juz umiem? (Osiagniecia naszych skarbow)

najprzyjemniejsze Kryska to pewnie to przytulanko córeczki?
zuch z Oskarka, rzeczywiście najpierw zaczął mówić, na chodzenie chłopak ma czas
mój zaczął od chodzenia i jak widzę na długo mu to chyba zostanie he he

reklama
:-)No Oskarku,BRAWO za kroczki i takie piękne słówka!:tak:
kryska-to przytulanko jest taaakie przyjemne że chciałoby się powiedzieć chwilo trwaj....:tak:;-)
Oliś zrobił postępy i podczas pobytu u ewanka idac śladem biegającego Danonka zaczął coraz pewniej tuptać,już prawie się nie przewraca;-)

A u nas z tym przytulankiem jest tak ze jak Kaja zrobi kupke to przychodzi do mnie i wiesza mi sie na szyji, przytula do ramienia i tak sobie lezy... dopoki nie poczuje co jest zgrane ;o)
Poza tym przejdzie juz sama pol pokoju, czasem nawet wiecej. Cos czuje ze jeszcze pare dni i sama bedzie smigala ;o)

Widze ,ze laziki nam sie robia:tak:
Witek tez od wczoraj jak nagle zaczal smigac to az strach patrzec.Leci przez pokoj jak pijany a jak traci rownowage to jeszcze pare kroczkow przyspiesza.Wyglada to komicznie ale guzow sobie tez juz troche nabil przy tym.
Mam nadzieje,ze szybko zlapie rownowage i bedzie sie mniej przewracal ale i tak swietnie ,ze juz zaczal chodzic.:-):-):-)

Brawo dla Oskarka i Witusia..:-):tak::tak:
Aneczko a tak sie martwilas ,że Wituś sam jeszcze nie chodzi a tu niespodzianka..;-)
.
To ja tez się pochwale ,że Wikunia sama śmiga,co prawda jeszcze nie pewnie i kilka kroczków no ale sama;-).myślę,że jak będziemy za tydzień to juz pewnie bedzie się czuła i bedzie uciekac babci na spacerze hihi...

GRATULACJE DLA WSZYSTKICH NASZYCH SZYBKOBIEGACZY:-D:-D
017.gif

reklama
Brawo, brawo dzielne dzieciaczki. Miki jeszcze nie chodzi, tylko jak sie go trzyma, ale juz sam potrafi ustac, oczywiscie dopoki nie zda sobie z tego sprawy;-):-) Ja tez bym juz chciala zeby miki chodzil, bo teraz jest cycus i caly czas mi na rekach siedzi:tak:

Do góry