reklama
Iwona85
Oleńkowa Mama Lipcowa'06
Gratulecje dla Olisia!!!!
Ola trzymana z ajedna raczke juz prawie biega jeszcze boi sie samodzilnego chodzenia ale dzis mnie zaskoczyla ...trzymala sie swoejgo wozeczka dla lali i zaczela go pchac,zrobila tak pare krokow...i wyladowala na dupce...heheheh
Ola trzymana z ajedna raczke juz prawie biega jeszcze boi sie samodzilnego chodzenia ale dzis mnie zaskoczyla ...trzymala sie swoejgo wozeczka dla lali i zaczela go pchac,zrobila tak pare krokow...i wyladowala na dupce...heheheh
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
hihi,Nadia to juz pewnie fruwa,przecież chodzi od kilku miesięcy;-):-)
Brawo dla Oleńki,Oliś co prawda nie biega ale za pchaczem chodzi chętnie:-)
Ostatnio lubi sie przeglądac w lustrze i robi takie miny że posikac się mozna ze smiechu,czasem jak juz zasypia to jeszcze wstaje na łózku do lustra i stroi minki Od wczoraj też chodzi i spiewa JABA DABA DUUU!
Brawo dla Oleńki,Oliś co prawda nie biega ale za pchaczem chodzi chętnie:-)
Ostatnio lubi sie przeglądac w lustrze i robi takie miny że posikac się mozna ze smiechu,czasem jak juz zasypia to jeszcze wstaje na łózku do lustra i stroi minki Od wczoraj też chodzi i spiewa JABA DABA DUUU!
Brawo za kolejne osiagniecia lipcowych bobaskow!!!
Moj Allanek masuje sie po brzuszku jak mu cos smakuje, bierze klucz i wklada do zamka w drzwiach (najlepsze ze nikt mu tego nie pokazal) i wczoraj wkladal nozki do moich butow!!!! No i mowi nunu, albo nenene grozac paluszkiem jak mamusia mu czegos zabrania!!!!
A moej imie powtorzyl od ostatniego razu tylko 2 razy!!! Leee a juz sie cieszylam!!!!
Moj Allanek masuje sie po brzuszku jak mu cos smakuje, bierze klucz i wklada do zamka w drzwiach (najlepsze ze nikt mu tego nie pokazal) i wczoraj wkladal nozki do moich butow!!!! No i mowi nunu, albo nenene grozac paluszkiem jak mamusia mu czegos zabrania!!!!
A moej imie powtorzyl od ostatniego razu tylko 2 razy!!! Leee a juz sie cieszylam!!!!
AneczkaK
mama bambulinkow
Ale super osiagniecia.Takie duze dzieci sie juz robia z nich:-) Moj tez bije brawo od tygodnia a wczoraj upodobal sobie moja opaske na wlosy i zdjemowal ja mi i zakladal sobie.Cieszyl sie jak glupi i przegladal w lusterku.Poza tym nauczyl sie szukac zabawek , o ktore prosze w pudelku z jego zabawkami.Znajduje auto, koguta, misia, telefon i ksiazeczke.;-) no i ulubiona zabawa to odkercanie i zakrecanie butelek po wodzie min. i chowanie wszystkiego do pudelek a potem wyciaganie tego spowrotem.A jak sie go pytam jak robi auto to mowi brum brum i jezdzi sobie samochodzikiem po brzuchu
reklama
Podziel się: