reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co juz umiem? (Osiagniecia naszych skarbow)

Gratulacje dla wszystkich zdolniachów :-D:-DNadia potrafi pokazać jaka jest duża ,jakie ma kłopoty;-),jęzor wywala na zawołanie.Tańczy przy jednej ulubionej piosence,robi papa i brawo brawo.I niestety też zaczyna wszystkim dawać w morde.Staram się jej oddawać(delikatnie oczywiście)żeby jakoś ją tego oduczyć:baffled:W sumie to duzo tych postępów,człowiek poprostu nie potrafi czasami czegoś zaliczyć do tego wątku gdyż z dnia na dzień są coraz nowesze umiejętności:szok:

reklama
Ogromne gratulacje nowych osiągniec dla wszystkich Bobasów a w szczególnosci dla Allanka - GRATULUJEMY PIERWSZYCH KROCZKÓW:happy:

Adaś dzisiaj pierszy raz chodził trzymany tylko za jedną rączkę. A poza tym to jak Oliś próbuje naśladowac dzwięki zwierząt. Wczoraj na pytanie - jest dziadzia?- powiedział - dzia, a gdy powtórzylam pytanie powiedział - tak, nie mogłam uwierzyc własnym uszom. Ewidentnie próbuje przekazywac mi jakieś komunikaty po swojemu ale ja nie zawsze wiem o co mu chodzi. Dzień po dniu zaskakuje mnie czymś nowym. Acha i dzieli się jedzeniem:happy:

Lipcowe dzieciaczki sa super zdolne! Gratujacje wszytskim maluszkom!
My jednak jestesmy daleko z tylu... dopiero zaczynamy raczkowac, choc Kaja potafil siadac z pieska i wyglada na silna. Opiera sie na nozkach ale do chodzenia nam jeszcze daaaaaaaaleko.

Tak czy inaczej widac postepy z dnia na dzien. potrafi sie zezloscic, ale nie reaguje na to i po chwili sama sie uspokaja. Uwielbia grac w pike i budowac wieze z klockow a potem je burzyc. Sama podaje mi klocuszki abym dokladala. Jak nie chce soczku z butelki podaje zatyczke albo sama probuje zamknac i odlorzyc butelke.
Duzo mowi, ostatnio dosc czesto wyrywa sie jej "o kurde" :wściekła/y:. Trzeba sie bedzie zastanowic co przy niej mowic! ;-)

Podobnie jak Adas dzieli sie jedzeniem i sama zacheca do zabawy. Jak zapatrze w inna strone bierza moja reke i wklada mi do dloni zabawki lub klocki :tak:

Ale mamy zdolniachy ho ho WIELKIE GRATULACJE!!!
Oskar zaczął wczoraj mówić TATA a dziś powiedział Dziadzia .I tak jak u Kasi zaczyna chodzić trzymany za jedną ręke

mój jedynie reaguje na moje stanowcze nie jak zamierza coś zbroić, ale szybko zapomina o zakazie i następnym razem też tego samego próbuje a może udaje, że zapomniał i sprawdza matki cierpliwość he he

Gratulacje dla wszystkich raczkujacych, mowiacych i juz chodzacych (!!!) lipcowych szkrabow:-)
Moj Miki raczkuje juz jakies 2 tyg, i coraz lepiej mu to idzie, robi tosi tosi lapki i kluci sie jak szalony. A no i jak mu cos nie pasuje to zli sie strasznie, a my przy tym pekamy ze smiechu;-):-D

o właśnie-złoszczenie sie i tupanie nózkami jak się na cos nie pozwala Danonek opracował do perfekcji, najpierw krzyk a potem dodatkowo tupanie, i to z jaką złością.... po kim On tak ma?????????

HIHI,CIEKAWE EWANKU...;-)
Oliwierek zaczyna...mówić! Dzis byłam w szoku jak powtórzył za mną GDZIE, potem TATUŚ i jak zapytałam kto jest super dzidziuś to odpowiedział JA :-)
Poza tym mnie nasladuje,nauczył sie kręcić główką na NIE i przesyłać całuska :-)

Wow...a tu znowu tyle zmian i postepow!Bravo!!!!!!!!!!!!!!!chodzenie...mowienie...jestem pod wrazeniem...moj maluszek ciagle raczkuje i niewiele mowi...ale mysle ze jak juz zacznie to bedzie z gorki:)Gratuluje zdolniach!!!!!!!!!!!

reklama
Niezle Olu, gratulacje! Ja to chyba padne z wrazenia, jak moje dziecko cos do mnie swiadomie powie i powtorzy jakies slowo!!!

Do góry