reklama
Mój synek czytając Wasz posty, w porównaniu do Waszych pociech to jakiś leniuszek rośnie , staje w łóżeczku, ale jak puszcza to też robi bęc, jak zaczął raczkować to właśnie, jak rak do tyłu hihihi (komiczny widok ), a teraz jak staje i chce iść (z pomocą oczywiście) to zdarza mu się pierwsze kroki robić właśnie do tyłu.
Zaczynam się już obawiać, Wasze dzidzie takie zaradne, a mojemu to wszystko idzie strasznie ślimaczo.
Z osiągnieć nauczył się zsuwać z kanapy w sposób bezpieczny przewraca się na brzuszek i dopiero potem schodzi, prosto na nózie.:-) :-) :-)
Babcia (moja mama oczywiście nie teściowa), pokazała mu dwa razy i już zapamiętał.
Zaczynam się już obawiać, Wasze dzidzie takie zaradne, a mojemu to wszystko idzie strasznie ślimaczo.
Z osiągnieć nauczył się zsuwać z kanapy w sposób bezpieczny przewraca się na brzuszek i dopiero potem schodzi, prosto na nózie.:-) :-) :-)
Babcia (moja mama oczywiście nie teściowa), pokazała mu dwa razy i już zapamiętał.
Kasiu z tym schodzeniem to fajna sprawa, moja niestety jakaś mało kumata bo pokazujemy jej cały czas jak ma schodzić a ten osiołek i tak swoje robi i na główkę ląduje już nie wiem jak jej przemówić do rozsądku;-)
AneczkaK
mama bambulinkow
No nareszcie moge sie czyms pochwalic.Witulek zaczal od kilku dni wstawac:-)Lapie sie roznych rzeczy i wspina sie, troche stoi ale zaraz zaczyna sie czyms innym interesowac albo chce cos zlapac i od razu bec na podloge.Tak wiec oczy dookola glowy mi juz nie wystarczaja musze za nim ciagle biegac i asekurowac;-)
Fajnie sie czyta, ze i te dzidziusie sie ruszyly jak Witus, Mikolajek czy Adas!!! To bylo oczywiste, ze nie ma co sie martwic na zapas!!!
Gratulacje nowych postepow!!!
Allanek pokonal juz parokrotnie wszystkie schody to znaczy 12 stopni, wola amamam jak chce jesc to co my, tez podaje roczki przy ubieraniu ale nie wiem dlaczego-zawsze z placzem! Z wiekszych wydarzen na razie nic!!
Gratulacje nowych postepow!!!
Allanek pokonal juz parokrotnie wszystkie schody to znaczy 12 stopni, wola amamam jak chce jesc to co my, tez podaje roczki przy ubieraniu ale nie wiem dlaczego-zawsze z placzem! Z wiekszych wydarzen na razie nic!!
k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
Ojej Agatko, Allanek jest bardzo posłuszny. Nie lubi sie ubierac ale robi co mamusia kaze, słodki jest
A o Adasia to ja sie wcale nie martwiłam prawdę mówiąc;-) ale fakt, widząc co wyczynia Allanek czy Nadia to mogłabym miec ku temu powody
...czy się chwaliłam że Adaś zaczął mówic mama - świadomie Od 2 dni mnie nawołuje, wczoraj to cały spacer z tatusiem wołał mama... widac ze tatus troszkę zazdrosny;-)
A Wiktorii i Tobie Asiu gratulujemy z Adasiem pochodu 1 majowego. Fajnie to ujełaś:-) Moze niedługo w takim razie Wiktorcia da sie namówic Adasiowi na randkę...
A o Adasia to ja sie wcale nie martwiłam prawdę mówiąc;-) ale fakt, widząc co wyczynia Allanek czy Nadia to mogłabym miec ku temu powody
...czy się chwaliłam że Adaś zaczął mówic mama - świadomie Od 2 dni mnie nawołuje, wczoraj to cały spacer z tatusiem wołał mama... widac ze tatus troszkę zazdrosny;-)
A Wiktorii i Tobie Asiu gratulujemy z Adasiem pochodu 1 majowego. Fajnie to ujełaś:-) Moze niedługo w takim razie Wiktorcia da sie namówic Adasiowi na randkę...
reklama
Podziel się: