reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
u mnie też Oskar wyrywa wszystkim włosy a najbardziej upodobał sobie mnie i ciągnie ile tylko ma sił Psa też już testował ale aron nie głupi i zmyka z domu jak tylko zobaczy małego na podłodze
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
I zapomniałabym :-) :-) do słów BABA I BUM BUM dziś doszło słowo MAMI Nie wiem czy tak się wyrwało czy też już na stałe zagości ,zobaczymy jutro:-)
U nas tez pies poszedł w ruch, ale sunia ma anielską cierpliwość i to znosi, oczywiście ja ograniczam te kontakty, bo obawiam sie, ze sie pies moze wkurzyć, chociaz jest super łagodny. Moja Natalka juz robi taką pozycję "na czworaka",ale nie wie co dalej!No smieszne to jak nie wiem!Zaraz pewnie zacznie raczkować! I tez mówi ba, be
O prosze...jakie zdolniachy...Julek zaniemowil, tzn jakby przystopowal z rozwojem cywilizowanej mowy w stylu baba, papa itp. Natomist namietnie bleeeeeee, leeeeeeee, i wszelkie samogloski choc czasami jakies skromne bbbbb jej sie tez wyrwie. A dzis znow sobie na dobranoc pokaszlal. Jakos jej sie to kaszlenie od czasu do czasu podoba.
No i schodzi mi powoli z maty, wybierajac sie w daleki swiat i odkrywajac dywan i podloge...ani sie nie obejrze, spakuje sie w plecak, pomacha lapka, powie papa i wyjdzie...
No i schodzi mi powoli z maty, wybierajac sie w daleki swiat i odkrywajac dywan i podloge...ani sie nie obejrze, spakuje sie w plecak, pomacha lapka, powie papa i wyjdzie...
I zapomniałabym :-) :-) do słów BABA I BUM BUM dziś doszło słowo MAMI Nie wiem czy tak się wyrwało czy też już na stałe zagości ,zobaczymy jutro:-)
Wioluś o baba i bum bum wiem juz od dawna, ale MAMI strasznie się cieszę. hurrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
M
megii*
Gość
U nas z konkretnych słów to tylko tata i dada a reszta to łuuuu, buuuu bleee itp, od kilku dni cały czas robi brawo i mówi przy tym coś w stylu błua, utrzymuje się w pozycji do raczkowania ale narazie się tylko buja.
reklama
Podziel się: