reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co juz umiem? (Osiagniecia naszych skarbow)

Każde dziecko to mała indywidualność, każde inaczej się rozwija. Też się martwię że Adrianek niektórych rzeczy jeszcze nie robi do raczkowania to jeszcze mu daleko choć może mnie zaskoczy. To niesamowite że niektóre dzieciaczki potrafią już mówić tata i baba jakbym od mojego szkraba usłyszała mama to chyba bym się rozpłynęła ze szczęścia.
Wczoraj mój mały po raz pierwszy sam się dźwignął do siadania teraz tylko jak go położę to przewraca się na bok opiera i siada nie umiem go przebrać bo tak się spina wierci.

reklama
Ledwo co rodzilysmy a juz patrzymy i opisujemy czego to nasze dzieci nie potrafia!!! Niedlugo wszystkie zaczna raczkowac a za jakis czas bedziemy pisac gdzie to nasze maluszki same nie poszly!!!
Allanek mimo gipsu smiga po calym domku, czyli chyba jutro pozbedziemy sie gipsu!!! Wchodzi na wszystkie niskie meble i sam przy nich staje!!! Umier juz od jakiegos czasu sam bez problemu usiasc!!!
Dla innych zdolnych maluszkow wielka piateczka od cioci Agatki!!!

Gratuluję wszystkim zdlonym dzielnym maluszkom! Matko,Agata,ty to musisz miec teraz oczy dookoła głowy skoro Allanek wspina się na meble:szok: ;-)
jagusiu-to pewnie jutro bedzie głósne i wyraźne MAMA:tak: ;-)
A mój urwis powiedział dziś....DUPA:tak: :szok: :-D :-D :-D Normalnie mnie wryło w ziemię,to było jeszcze takie rozciągnięte DUUUUUUUUUPAAAA,normalnie myślałam że padnę!:laugh2:

No brawo dla Olisia za DUPE:) Ale sie usmialam.
A Allanka jak widac nic nie powali - zuch chlopak, na medal. Buziaczki od Julinka..

Allanek dziekuje za buziaczki i pochwaly!!!
Olu ciekawe o kim Olis myslal mowiac to slowo???? hihi Dobre, ja tez sie usmialam!!!
Allanek wczoraj powiedzial "affe bzzz" po niemiecku affe to malpa!!! Bzzz nie wiem co mialo znaczyc ale w pokoju bylam tylko ja!!!

Gratulacje dla wszystkich "geniuszy"Za to ja chyba musze wołać "super nianie":wściekła/y: Otóż moja pannica zaczyna sie "złościć"i to daleko jej wtedy do gracji.Normalnie kładzie sie na podłoge albo na łóżku i wali rękami i nogami.:szok: :szok: Patrze wtedy na nią krzywo no to na 10sekund przestanie :baffled: Najczęściej jet wtedy gy się ubieramy albo przewijamy pampersa:zawstydzona/y: Mam nadzieję ze to zniknie:eek:

reklama
Kaja u nas też złość Misio umie pokazać, przedewszystkim na rehabilitacji jak Mu coś nie pasuje to nie dosyć, że się wyrywa to jeszcze ze złością kopie panią Anie, czasami aż mi wstyd :confused: :-D

Do góry