reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co juz umiem? (Osiagniecia naszych skarbow)

Ewela dawaj fotki do fotoalbumu. Musisz wejść w odpowiedź, niżej masz taką opcję zarządzaj załacznikami i tam wklejej fotki:tak: tylko musisz je troszkę zmniejszyć żeby weszły;-):tak: do dzieła:-D czekamy!!!

reklama
Oj czuc wiosne w powietrzu u nas...swieci sloneczko, trawka zielenieje..,wiecie, tak mysle ze mialysmy jednak farta z ta pogoda dla dzieci: lato gorace, jesien ciepla, zima prawie jak wiosna!

Mielismy jechac na weekend do "wod" na urodziny meza i zostawic mala z tesciami no i nie jedziemy. Siostra Marca wyladowala wczoraj w szpitalu z ogromnym bolem glowy i wymiotami. Byla kilka lat temu operowana na raka przysadki a teraz okazalo sie ze jest nadmierna ilosc plynu mozgowo rdzeniowego. Robia jej badania:( Mamy nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.

Takze weekend w domu. Kupilam mezowi grappe i taki komputer do biegania (nawet nie wiem dokladnie jak funkcjonuje ale bedzie jemu sie podobal bo on aktywnie jogging uprawia). Poza tym zrobilam albumik ze zdjeciami malej ktore wam pokazywalam i opatrzylam to jej bazgrolami i moim komentarzem no i wpisalam notke w naszym rocznicowym albumie - mamy taki album gdzie co roku wpisujemy z okazji urodzin cos od siebie, albo wklejamy...co nam do glowy wpadnie. Ja odcisnelam nasze lapki w farbie....

Przesylam wam troche slonka od nas jezeli u was nie swieci:)

załamka, moja olka to leń smierdzacy na kilometr....jak czytam co wasze niunki potrafia to az sie na nią wkurzam, lezaca królewna z drewna..:wściekła/y: .

Spoxik Agutek, mój też len malutki. Tylko się turla po pokoju, że mu miejsca brakuje i tyle;-) Wszystko w swoim czasie :tak:

Mój Szkrab opanowal obsługę pilota od telewizora:happy: Ostatnio 2 x przełączył mi z TVN Style na TVN Turbo a potem na Eurosport, jak tak dalej pójdzie to drugio telewizor trzeba będzie kupić... mężczyzna:baffled:...:-);-)

Agutek nie przejmuj sie bo każde dziecko rozwija się na swój sposób i jest inne więc nie moż wszystkie dzieci pchac do jednego wora.....a twoja królewna zato ma piękne włoski a moja łysa jak kolano hehe...:laugh2::laugh2:

reklama
ja tam bym wolała zeby sie turlała,a z tymi kłakami tylko kłopot, w sumie i tak nic nie poradze na leniucha (po tausiu zapewne). ale wielkie dzieki za wsparcie:-)

Do góry