reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co juz umiem? (Osiagniecia naszych skarbow)

Brian jakos tak kombinuje ze przewraca sie bez problemu..teraz jak go zostawiam na pleckach w lozeczku..to zastaje go zupelnie w poprzek i np.na brzuszku..tylko jak chce sie poruszac jakos do przodu..to wypreza raczki do tylu..i nozki tak slodko protuje:L)heh..srednio mu idzie to przemieszczanie sie:)ciekawe ile mu zajmie ze tak sie nie da;-)

reklama
Wow:szok: czyżby następny mały raczkujący massershmidt?:-D brawo Allanku! Ale pod ławą jest najlepszy:laugh2: :laugh2: :laugh2: A stanie widze w modzie;-) u nas to samo:-)
Oliś od wczoraj wieczora wpadł w monolog,normalnie ciągiem gada monotonnie ADZIAAAAAJAJAJAJABBBBAAAAOOJJJJJOOOOJJJ potem pokrzykuje a na koniec syczy jak wąż,normalnie jak go wczoraj usypiałam i to usłyszałam to popłakałam się ze smiechu:-D :laugh2: zresztą moi rodzice też,zadzwoniłam do męża żeby posłuchal to nie mógł uwierzyć;-) a jakie miny powazne i skupione przy tym robi:tak:
Poza tym dzis go zostawiłam na sekundę dosłownie na łożku,obłozonego poduszkami a ten skubaniec mały przeturlał się na koniec łóżka i...spadł:szok: na szczęście było niziutko,nawet nie zapłakał tylko mnie wołał,żebym go podniosła;-) ale strachu się najadłam...:zawstydzona/y:

Allanku Bravo!!!zabojcze to zdjecie pod lawa..maly zwadowca musi sprawdzic kazdy kat:):)
Olu...mnie Brianek juz tez raz prawie spadl..zostawilam go na minutke,na srodku duzego lozka...jak wrocilam to zwisal juz nozkami z lozka..uff..ale sie wystraszylam..moze nie jest za wysoko..ale jeszcze metalowa rama...coz..minely juz czasy ze nasze maluszki leza sobie spokojnie i sie tylko rozgladaja..teraz musimy miec oczy w glowie i w d....:):);-)

Hihihi , pod ta lawa to allanek sie zaklinowal ale musialam mu zrobic fotke, bo tak slodko wygladal!!! A co do sytuacji "spadniecia" z lozka to widze ze nie jestem sama!!! Nawet nie chcialam sie wam tym chwqalic bo jakos mi glupio bylo, ale wyszlam tylko siusiu zrobic i podobniejak Ty Olu zostawilam Allanka oblozonego poduszkami! Jak wrocilam to bylam w szoku bo nie bylo mojego dziecka tam gdzie go zostawilam! Widac bylo tylko kawalek jego glowy a nozki byly na podlodze!!! On nawet nie jeknal ale za to ile ja sie strachu najadlam!!! Pozycja w jakiej go znalazlam przypominala raczej taka jakby on sie na to lozko wspinal!!! Powaznie musimy teraz uwazac i pilnowac bardziej niz zwykle!!!

Na tych fotkach powyzej widac taka niska czarna szafke, moj synus znalazl sobie super zabawe!!! Jak mu sie znudzi raczkowanie to otwiera ta szafke i zamyka, otwiera i zamyka i tak w kolko!!! Co on w tym widzi interesujacego, to ja nie mam pojecia!!!!

Dziewczynki ja tu sobie siedze i czytam co u was a moj synek wlasnie usiadl sam pierwszy raz z lezenia na brzuszku!!!!!!!! Jestem z niego bardzo dumna!!!!!!

reklama
Allanku brawo!!!!!! ja tez jestem dumna z mojego zięcia oby tak dalej:-):-)... fotka pod stolem jest bajerancka,fajnie wyglada taki berbec pod stolem hehe...:laugh2:
Wikunia jest jeszcze daleko za Allankiem ale dzielnie cwiczy,troszke leniwa osttanio sie zrobila.....pozniej powstawiam foteczki jak stoi i broi hehe:tak:

Do góry