reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
KAJU kochanie my zaczynaliśmy od picia bezpośrednio z kubka zwykłego ponieważ nie chciał soczków z butelki a jak zobaczył mój kubek do kawy to chciał się pokichać ,więc zaczęliśmy mu dawać z mojego kubka a parę dni później kupiłam kubek -niekapek i z początku się bawił i minął tydzień i dzis pierwszy raz pociągnął z niego
Wow Oskarek nie dosc ze chce szybko dorownac wzrostem tatusiowi to juz nawet z kubka pije!!! Zdolna bestia!!!
A moj Allanek w koncu zalapal ze nie wystarczy tylko podniesc dupki,robic pompki i chodzic do tylu! Od dzisiaj, choc jeszcze niepewnie, zaczal posuwac sie do przodu, a wydaje przy tym dzwieki jak jelen na rykowisku!!!
A moj Allanek w koncu zalapal ze nie wystarczy tylko podniesc dupki,robic pompki i chodzic do tylu! Od dzisiaj, choc jeszcze niepewnie, zaczal posuwac sie do przodu, a wydaje przy tym dzwieki jak jelen na rykowisku!!!
Corsini
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
No no ale postępy robią maluchy:-) Allanek zdolniacha!Piotrusiowi się nawet pupy nie chce podnieść więc o pompkach nawet nie marzę jak leży na brzuszku i się wkurzy to nazwałabym to czymś w rodzaju wkurzonego próbującego pełznąć żółwia i na tym się kończy:-) wiec pozostaje mu podziwiać wasze akrobacje brawo brawo!!!
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
To mój "Naleśnik próbuje raczkować ale jak na razie można to nazwać pełzaniem gąsienicy
iwona-arch
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Moj maluszek jak poloze go na brzuszku..uklada sie w pozycje na Malysza w czasie lotu.. raczki daje do tylu...nozki wyprezone..i tak sie wypina..mysli ze moze wtedy sie zacznie przesuwac..slodkie to kombinowanie jest
reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Iwonko-u nas tak samo-rączki do tyłu,ale podobno to nie jest prawidłowe,malce powinny się na przedramionach albo na dłoniach opierac z przodu,u nas przez te rączki z tyłu Oli nie może się przekręcic na plecki;pupką i główką się przekręca ale go rączki blokują...
Podziel się: