reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co juz umiem? (Osiagniecia naszych skarbow)

No widze ze dzieciaczki nie spoczely na laurach tylko dzielnie cwicza jak nie same to z mamuskami!!! Olis gratuluje!!! Ewan cwicz z Danonkiem zebym i jemu mogla pogratulowac!!!
Moj maluch turla sie jak szpulka nici(tez nie zawsze) albo pelza ( bo jeszcze nie raczkuje) po calej podlodze tylko nie po macie , ktora ma wlasnie od tego!! Ostatnio ma manie calowania wszystkiego co popadnie! Wycalowal futryne w drzwiach u moich rodzicow a dzisiaj calowal nogi od stolu i kafelki na podlodze!!! Mowie wam usmiac sie mozna!!!

reklama
hehe to będzie z niego niezły kawaler ,dziewczyny będzie całował jak nic...:-):-)
Wikunia dzisiaj też mi sie przekręciła w końcu i zaczęła siedziec sama..:tak:a już się balam ,zę coś jest nie tak....jest troszkę leniwa jeszcze ale co dzienne ćwiczenia ją pobudzą mam nadzieję..:baffled::confused:

no proszę-brawo Allanku:tak:Kreciku fajnie uchwyciłaś kolejne etapy stawania małego:-D no to już drugi raczek nam się uchował, a biorąc pod uwagę że jego narzeczona Wiktorka go goni to możemy spodziewać się za chwilkę trzeciego. Moniś trzymaj aparat w pogotowiu:laugh2::laugh2::laugh2:

kurcze a ja nie moge obejrzec zdjec nie wiem czemu ..u mnie sie nie zaladowały...:wściekła/y::-(
Asiu aparat cały czas pod reka takze jestem czujna:tak:,wydaje mi sie,ze Wiki od razu kroczka da ominie raczkowanie bo dzisiaj jak ja postawiłysmy z mama na chwilke na podlodze to przez chwilke stala sama..a raczkowania jakos nei widac..:no:

bo ona się nie bawi w drobnostki, od razu na głęboką wodę wypływa:-D szkoda że nie załadowały ci się zdjęcia bo zięć już niezłe akrobacje wyczynia;-);-)

Na gorze jest informacja ze do wieczora moga nie dzialac zalaczniki i awartary, wiec wszystko jest oki i te ciocie co nie widzialy beda mogly to nadrobic wieczorkiem jesli maja ochote!!!

no a u mnie działają , za to forum mi tak muli że szkoda gadać, co chwilę zawiesza się , nie otwiera stron:no: zastanawiałam się dlaczego-tak to jest jak się nie czyta wszystkiego na stronce:happy: przynajmniej wiem że to nie wina mojego kompa:tak:

Slicznie Allanku!!!!!:):)jaki silny chlopak!!!!
Ja sie chwale ze moj skarbuś dzisiaj sie rozgadal..od rana wola...ba ba ba ba ba...albo ma ma ma ma ma ...albo la la la la la...i to na cale gardlo..a jak sie tym cieszy...normalnie az sie mozna rozkleic..takie to kochane:tak:

reklama
Do góry