reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co juz umiem? (Osiagniecia naszych skarbow)

reklama
kurcze a u Nas wciaz nic.:no:...chyba musze ja troszkę pogonić do roboty bo czas sie przekręcać:-)..ale ostatnio nauczyła sie łapać szczebelki łóżeczka i się podnosi,muszę troszkę opuścic chyba bo jescze mi wypadnie:baffled::confused:

no raz sie moja chłopina odwróciła na plecki z brzuszka ale nadal krzyk jak leży na brzuchu, leniwiec!

ewanku,to daj instrukcje niani,żeby kładła Danonka na kocyku na podłodze na brzuszku i niech z nim ćwiczy przekręcanie,za coś jej przeciez płacisz,no nie? ;)

Oskarek pije herbatkę z kubeczka .Dowiedzielismy się że nie to że on nie chce pić tylko nietoleruje butelki do picia tylko nasz kubek do kawy:-D :-D Jak muu podalięmy to tak złapał mocno że nie dało mu się wyciągnąć tego kubka z rączki:-D :-D i masz babo placek :-D :-D

widać to Wiolu na zdjęciach jak pije-zuch!
właśnie Olu-w ten weekend zrobił olbrzymie postępy jak się nim zajmuje, musze jej pokazać jak turlać.

reklama
Do góry