reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Zdolniacha z naszego Allanka,własnie,kawał chłopa z niego ale jaki słodki kawał!
Co do wagi to nie mam zielonego pojecia ale jego postepy szokuja mnie sama! Ostatnio z Kristianem stwirdzilismy ze Allanek daruje sobie raczkowanie tylko odrazu zacznie chodzic!!! Ale chyba sie rozmyslil bo i raczkowanie zaczuyna go interesowac, juz wie jak ma sie poruszac ale jeszcze nie posunal sie zawiele do przodu! Za to super prostuje juz raczki i robi pompki!!!
No maly silacz mi rosnie!! Oby tylko sie to przepuklina nie skonczylo jak u tatusia bo za szybko zaczal chodzic!!! Hihihi dobrze ze mi nic nie bylo! Bylam malym grubaskiem ktorego mama musiala odchudzac i zaczelam chodzic majac 9 miesiecy!!!
A tu proby raczkowania
A tu proby raczkowania
izabella83
mama Adrianki i Sebusia:)
Ale zdolny chłopiec z Alanka, jestem pod ogromnym wrażeniem jego umiejętności, z tego co piszesz Kreciku to odziedziczył je po rodzicach
reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
oj super supermenek,silny chłop z niego będzie! A jakie ma blond włoski sliczne,cały tatuś!
Mój sie zrobił przylepka i jak widzi kogoś to od razu łapki wyciąga żeby go na ręce brac i przytulać!
Mój sie zrobił przylepka i jak widzi kogoś to od razu łapki wyciąga żeby go na ręce brac i przytulać!
Podziel się: