reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co juz umiem? (Osiagniecia naszych skarbow)

Hihi Ewan on pewnie umie ale po co ma się przemęczać jak i tak go ktoś odwróci. A Adaś dzisiaj na golaska się bawił na kocyku i tak się uchichrał że ho ho;-) No i prawie się przewrócił z brzuszka na plecki. Myśle że już niedługo będzie się turlał tak ze go nie złapię:tak:;-) No i cały czas mówi buba, buba albo robi grrrrr ślinką w gardle:happy: No i oczywiście też wpycha paluszki do buzi MOJEJ i ściąga okulary. Ostatnio zasypia właśnie jak mam twarz przy jego twarz i spiewam kołysanki albo robię csiiiiiii a on trzyma wtedy rączki w mojej buzi:tak: lepiej żebym wtedy nie miała okularów bo od razu też lądują w jego szybkich jak błyskawica łapkach:-)

reklama
u nas tez lapanie za buzie na topie. A szczegolnie maly upodobal sobie twarz mojego meza. Jak maly sie budzi, maz nachyla sie nad lozeczkiem z Mikolajkowe lapki od razu laduja na jego twarzy:tak: :-) Tylko gorzej, jak lapki trafia na wlosy, oj jak boli;-) :-)
Jagusiu a kaszke dajesz do mleczka do butelki?? Bo ja wlasnie tak robie i maly nawet nie zauwaza ze to nie samo mleczko:tak:

Widze ze wszystkie lipcowe maluszki bardzo zdolne i sprytne są:)
Sebastianek potrafi przewracać się z brzuszka na plecki, bardzo ładnie mu to wychodzi, z plecków na brzuszek też potrafi tylko że trudno mu potem rączke z pod siebie wydostać. Za buzie łapie mame i tate (to takie milutkie). Mówić to najbardziej lubi grr i gruu, neee, i łaaaa. A ulubionym zajęciem mojego synka jest siadaniie na leżaczku, łapie się za pasy i siada, trzeba bardzo uważć aby za wysoko w nie leżał bo przechyla się do przodu. :)

Hihi,ja dziś zostałam przetrenowana przez synka,macał mnie po buzi,łapa za włosy i lizał po policzku:tak: :-D poza tym nauczył sie wyciągac rączki jak któś do niego swoje wyciąga,tak jakby mówił "weź mnie"!:-D a tu Olis znęca się nad biedną matką:laugh2: i jeszcze jak zajada swoje stopki;-)

Ale zdolne sa te Nasze dzieciaczki.:-).Wiki tez upodobala sobie moja grzywke i usta hehe ciagnie i drapie ,ze czasami to juz nie zabawa dla mnie ,silna jest jak nic:-(...no i uwielbia sie przytulac mała przylepka jedna;-):-)a jej ulubiona zabawka jest smoczek:tak:,wsadza,wyjmuje,z jednej strony z drugiej i tak moze bawic sie godzinami..i po co Ja kupuje zabawki hihih:laugh2:niestety jeszcze sei nie przewraca sama na plecki i brzuszek( nie pokoi mnie to bo widze,ze wasze szkarby juz to robia)..
Olu super foteczki,widze,ze Oliwierek naprawde sei uwzial na ciebie hehe moze czyms mu zaszlas za skore hihi np za malo mleczka dalas:tak:;-)

Wiki,mam tak na codzień,przyzwyczajona jestem:-D po prostu jestem najlepsza zabawką i fascynacją mojego dziecka,niech się schowają maty edukacyjne i inne:tak: :-D ;-)

Ale Olis fajnie szaleje!!! Super fotki !! Fajnie tak uwieczniac jak nasze dzieci sie rozwijaja!! Ale on ma dlugie nogi, bedzie wysoki facet z niego zobaczysz!!!

Wiki nie przejmuj sie bo ostatnio czytalam troch eo postepach dzieci czerwcowych i tam tez nie wszystkie sie tak przewracaja!!! Wiki daje sobie czas zeby pewnego razu was zaskoczyc!!!

A moje dziecko zrobilo dzisiaj cos ze mi szczeka opadla!!! Siedzialam przy kompie a on okrakiem na mojej nodze tak ze stopkami stal na krzesle! Raczkami oparl sie o biurko i stanal!!! Bez mojej pomocy stal pare sekund!!! Pozniej probowalam czy to przypadek i wiecie co, przystawilam go brzusiem do oparcia sofy i raczki zarzucilam na oparcie tak zeby stal i faktycznie znow pare sekund postal!!! Jestem ciekawa czy on wie co on robi???

reklama
Do góry