reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co juz umiem? (Osiagniecia naszych skarbow)

Wiki nie musisz się martwić ,mój też nie ma ochoty na przewracanie się z plecków na brzuszek,każde dziecko jest inne i w innym czasie robi takie sztuczki .
Kreciku coś mi się zdaje że Allanek w niedługim czasie będzie już raczkował z tego co piszesz.Normalnie twardziel :-D :-D
Oleńko takie piękne włosy ,więc pewnie mu się spodobały:-) :-) Mój szkrab też chyta garściami włosy a jak jest zły i głodny to gryzie mnie ze złością po brodzie i policzkach(oj dobrze że nie ma jeszcze ząbków).I jeszcze dziadzio nauczył go pokazywać jęzorek i teraz od rana do wieczora wszystkimpokazuje tą łopatkęi do tego jeszcze się chichra jak udaje oburzenie:-D :-D

reklama
Wiki ja już dawno przestałam sie przejmować jak czyjeś dziecko robiło coś czego moje nie robi.Poprostu w końcu zrozumiałam to ze każde dziecko rozwija sie inaczej.Jedno porafi "to"czego inne nie mam o tym jeszcze pojęcia i tak na odwrót.
Krecik ten twój szkrab to normalnie idzie jak burza:-D

No Allanek jest niezly, jak rany Agatko ty to chyba jakeis sterydy mu podajesz;-) :-)
Wiola ale Nalesnik to agent, wywali jesorek i sie hihra, pewnie macie ubaw po pachy:-)
Wiki Wiola ma racje, moja maly co prawda juz od jakiegos czasu sie obraca ale tylko z brzuszka na plecki, ale robil to czesciej, a tera to mu sie chyba nie chce, bo potrafi lezec na brzuchu i sie wsciekac, a sie nie przewroci i koniec, maly uparciuch. Moze Wiki tez sie nie chce, bo wie ze jak pomarudzi to i tak mama pomoze;-) :tak:

Kreciku, moje uznanie dla Allanka:tak: Jak on dalej się będzi tak szybko rozwijał to zda maturę w wieku 10 lat (najpóźniej). Niesamowity jest. A Ty go chciałaś ugotować w garnku;-)

a nasz panna krzyczy...Nie,ona się drze w niebogłosy!!!P przy tym aż zanosi się od śmiechu!!!Normalnie muszę chyba sobie zatyczki do uszu kupić!!!

Krecik - masz malego geniusza, nie gotuj go w garnku:)
Ola - ale zabawa z Olisiem i jak sie ladnie lapie za nozki! I jak mame caluje:)
A moj Julinek co drugie slowo Kurde i Kurde...ale matka nauczyla:)
K@siek - moge ci mala podrzucic na kilka godzin, powaznie, wypedzilaby tych z gory jak nic:)

Kochane oczywiscie ze mojego malego silnego mezczyzny nie ugotuje bo nie moglabym dalej ogladac jak cudownie sioe rozwija!! Probowalam sfotografowac jego stanie ale samemu to troche trudno! No i zamiast lezec w lezaczku to ja sobie ogladam tv na siedzaco!!!

Jezuniu:happy: :happy: :happy: az mi sie oczom nie chcialo wierzyc. On to juz chodzic niedlugo zacznie jak w takim tempie bedzie dalej sie rozwijac:tak: :tak: :tak:

OJEJ aGATKO aLLANEK FAKTYCZNIE SZYBCIUTKO SIĘ ROZWIJA ZA NIEDŁUGO BĘDZIE CHODZIĆ TO NIESAMOWITE JAK STOI!!!!!!!!

A MÓJ OLI JAK LEŻY NA BRZUSZKU TO DO TYŁU SIĘ COFAA POTEM KRZYCZY BO ZABAWEK DOSIĘGNĄĆ NIE UMIE

reklama
O rany:szok: :szok: :szok: Jestem w szoku, Allanek jest THE BEST. Na tych zdjeciach jak oglada tv to wyglada jak taki dorosly facet, reka sie podpiera, zeby mu bylo wygodniej, wow. BRAWO Allanku:tak: :-)

Do góry