reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co juz umiem? (Osiagniecia naszych skarbow)

Nie no Kubica może nie :-D :-D ,my nie mamy autka (mężuś jest anty jeśli chodzi o auto) ,więc od kogo by synuś się uczył ale kto to wie :confused: :-D :-D
Oleńko i widzisz jakiego masz synusia mądrego ,gdzy u rodziców jest dobrze to i synuś jest zadowolony:-D :-D a że zaczyna mówić po angielsku to tylko dobrze o nim świiadczy ,pewnie będzie też podróżował po świecie jak mamusia :-) :-)
K@siek ,może rzeczywiście zrobimy taki parugodzinny zjazd naszych dzieci u ciebie to baba wymieknie:-D :-D :-D
WIKUSIU moje starsze tak piszczały a dzieli je półtora roku to wyobrażam sobie jak to było słychać na podwórku i dalej:-D :-D
MEGII syn widać towarzyski :-)

reklama
a moje dzieciątko powiedziało dzisiaj rano - HUBKA:-D:-D może narobiłam błędów ortograficznych bo może to np. było chupka al tak to mniej więcej leciało:tak:

Jagusiu o jest myśl!!!!! Od razu by zmienili mieszkanie. JAk tylko się wprowadzą dam Wam znać i zjeżdzajcie się tabunami do Skawiny:-):-) niewiem kiedy to będzie bo dzisiaj tam byłam i dalej mają goły beton wszędzie:szok:

Moja Jula tez jedzie na ultradzwiekach tak piszczy ze az w uszach kłuje ;)
i sklada sie jak my to nazywamy w scyzoryka, podnosi dlowe i nogi tylko pupą sie podpiera :)

Wiki zaczyna wymuszac na mnie wiele rzeczy hehe,wlasnie siedzi na kanapie w otoczeniu zabawek,ale jej nie pasuje to..krzyczy w nieboglosy a a jak jej podsuwam jakas zabawke to odpycha raczkami hehe..Jak tylko wezme na kolana to jest oczywiscie spokoj ,mala cwaniara z niej rosnie .:-) .Patrzy sie tymi swoimi slicznymi oczetami i jak tu jej nei wziasc na rece;-) ,musi byc w centrum zainteresowania bo inaczej jest wrzask...Jak tak dalej pojdzie to super niania bedzie potrzebna :szok: ..a taka byla grzeczniutka jeszcze tydzien temu:-)

Wasze dzidzie tez uwielbiaja ogladac tv? Wiki siedzi jak w hipnozie i normalnie dziecka nie ma :-) hehe...a jak sa reklamy to juz w ogle patrzys ei jakby rozumiala o co biega;-)
Wczoraj bylismy w sklepie i byla ogromna choinka z bomkami mowie Wam jaki byl pisk i smiech,oczywiscie raczki wyciagala do bombek i swiecidelek:szok: wielce zdziwiona hehe..ciekawe jak to bedzie w swieta jak zobaczy Swietego Mikolaja hehe moj tata ma zamiar sie przebrac wiec bedzie wesolo;-)

Adaś też patrzy w telewizor jak sroka w gnat ale mu nie pozwalamy, tak czasem przelotem coś podejrzy. No ja też się zastanawiam jak to będzie w Święta... chyba głowa to dookoła szyi będzie się obracała. Ja musze pomyśleć gdzie by tu miejsce na choinkę wygospodarować bo do tej pory zawsze miałam stroiki. na 48,5m w 4 osoby i dużym psem to ciężko będzi cos wykombinować. Ehhhh, chyyba do sufitu ją przywiąże:confused:

Widze,ze wszystkie mamy ten sam problem hehe..W tym roku bedziemy u moich rodzicow na 40m 6 osob doroslych i dwie dzidzie juz to sobie wyobrazam hehe:szok: ..Chrzesnica moja ma skonczone 2 lata wiec chyba choinka tez bedzie wisiec ,w zeszlym roku posciagala wszystkie cukierki i brala sie za bombki...no a wtym to pewnie choinke zdemoluje w ogole hehe:laugh2:

reklama
Kuba Nauczył Sie Robic Brrrrrrrrrrr Przy Czym Pluje Jak Jasna Cholera Ubaw Mamy Z Niego Nieziemski Do Tego Cwaniak Odciaga Sie Na Kołdrze I Czasami Udaje Mu Sie Usiasc Samemu

Do góry