reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co juz umiem? (Osiagniecia naszych skarbow)

reklama
He he he...moja cora wlasnie miedzy grrrrrrrrrrrr i bzzzzzzzzzzzzz i piszczeniem powiedziala "OKURDE":szok: :szok: :szok: ...dobrze ze nikt z sasiadow nie rozumie:tak: :tak: :tak: ale ja sobie tez nie przypominam zebym tak do meza (zreszta tez by nie zrozumial):dry:

Ale pociechy te nasze dzieci, bedziemy miec na pewno super Swieta dziewczyny. Juz sie za nas wszystkie zbiorowo ciesze:-) :-)

Dziewczynki, my jak bylismy mali mieszkamlismy w takim malym mieszkanku na dodatek ze skosami. No i mielismy taka mala dosyc choinke, ale 3 dzieci to tez gdzie postawic nie bylo. I pare lat wlasnie na swieta ojciec zdejmowal zyrandol i podwieszal choinke do sufitu i podlaczal tam lampki. Tak ze jak sie swiatlo zapalao to swiecily sie swiatelka na choince:tak: :-)

No prosze, ja tu myslalam ze k@siek z oryginalnymi pomyslami wyjezdza i choinke podwieszac chce a to juz znane i sprawdzone metody, slowem - tradycja:)

U nas tez bedzie choinka zywa a le w tym roku nieduza!
A co do umiejetnosci, to Allanek powiedzial wczoraj ALLAL, przypuszczam ze to mialo znaczyc ALLAN, ale pomylil tylko jedna literke!!!
No i przewraca sie juz swiadomie z pleckow na brzusio a nogi coraz bardziej zblizaja sie do jego buzki!!!

U nas z przewrotami jeszce cienko ale stara się maluszek,stęka i wzdycha,tak bardzo chce,hihi!
Za to stopki prawie do pięt sobie do buzi wsadza!

reklama
U nas tez choinka prawdziwa, moj maz nie lubi innych, a i mne sie bardzo takie zywe podobaja. ale nie wiem jak to bedzie w przyszlym roku;-)
No zdolniachy same mamy Oliwierek juz gimnastyke trenuje, aAllanek swoje imie mowi, fiu fiu;-) :-)

Do góry