reklama
He he he...moja cora wlasnie miedzy grrrrrrrrrrrr i bzzzzzzzzzzzzz i piszczeniem powiedziala "OKURDE" ...dobrze ze nikt z sasiadow nie rozumie ale ja sobie tez nie przypominam zebym tak do meza (zreszta tez by nie zrozumial)
Ale pociechy te nasze dzieci, bedziemy miec na pewno super Swieta dziewczyny. Juz sie za nas wszystkie zbiorowo ciesze:-) :-)
Ale pociechy te nasze dzieci, bedziemy miec na pewno super Swieta dziewczyny. Juz sie za nas wszystkie zbiorowo ciesze:-) :-)
Dziewczynki, my jak bylismy mali mieszkamlismy w takim malym mieszkanku na dodatek ze skosami. No i mielismy taka mala dosyc choinke, ale 3 dzieci to tez gdzie postawic nie bylo. I pare lat wlasnie na swieta ojciec zdejmowal zyrandol i podwieszal choinke do sufitu i podlaczal tam lampki. Tak ze jak sie swiatlo zapalao to swiecily sie swiatelka na choince :-)
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
yyyy...u na będzie prawdziwa i wiiieeelka,już się cieszę!
U nas tez bedzie choinka zywa a le w tym roku nieduza!
A co do umiejetnosci, to Allanek powiedzial wczoraj ALLAL, przypuszczam ze to mialo znaczyc ALLAN, ale pomylil tylko jedna literke!!!
No i przewraca sie juz swiadomie z pleckow na brzusio a nogi coraz bardziej zblizaja sie do jego buzki!!!
A co do umiejetnosci, to Allanek powiedzial wczoraj ALLAL, przypuszczam ze to mialo znaczyc ALLAN, ale pomylil tylko jedna literke!!!
No i przewraca sie juz swiadomie z pleckow na brzusio a nogi coraz bardziej zblizaja sie do jego buzki!!!
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
U nas z przewrotami jeszce cienko ale stara się maluszek,stęka i wzdycha,tak bardzo chce,hihi!
Za to stopki prawie do pięt sobie do buzi wsadza!
Za to stopki prawie do pięt sobie do buzi wsadza!
reklama
U nas tez choinka prawdziwa, moj maz nie lubi innych, a i mne sie bardzo takie zywe podobaja. ale nie wiem jak to bedzie w przyszlym roku;-)
No zdolniachy same mamy Oliwierek juz gimnastyke trenuje, aAllanek swoje imie mowi, fiu fiu;-) :-)
No zdolniachy same mamy Oliwierek juz gimnastyke trenuje, aAllanek swoje imie mowi, fiu fiu;-) :-)
Podziel się: