reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

co już potrafią nasze dzieciaczki ... ?

reklama
oglaszam wszem i wobec ze moj Vincent od 4 dni zupelnie przypadkowo zostal bezsmoczkowym dzieckiem, planowalismy podjac ten drastyczny krok po drugich urodzinkach ale udalo nam sie wczesniej i to bez szczegolnie wielkiego bolu!

Mój syn;) pije mleczko z niekapka;D A kaszke to zje tylko gęsta łyzeczką z butelki nie ruszy;D chyba,ze uda mi sie wcisnąc mu na spiąco to wtedy pije jakby nigdy nie widzial;D a picie to pije z kubeczka ze słomką;D

Mój to juz praktycznie wszystko :tak: ale najwiecej słow podłapuje od starszych braci ;D haha wołają go i powiedz to powiedz to ;D a mały powtarza;D a dzisiaj pies zabrał mu butelke to on do niego daj to:-D:-D

Celinka zaczyna powtarzać po nas. Wczoraj mąż dyktował mi adres e-mail i mówi www, a ona www. Puźniej aj mówiłam że włączę jej boba a ona zaczęła chodzić i mówić boba, boba. I mówi "cia" co oznacza żabcia. A i najważniejsze mówi moje imię i tty, na razie mówi Jaguś:-D:-D i Adi na tatę:-D:-D Chodzimy i pytamy się jak ma tata albo mam na imie;-)

Mamy sukces nocnikowy, Celinka woła siku, ale jest jeden warunek, że później spuści siusiu;-) Więc jak zrobi siku, biorę nocnik i Celinę i idziemy do wc, spuścić siusiu. Przytym jest masę śmiechu, sama sobie bije brawo:-D

reklama
Mamy sukces nocnikowy, Celinka woła siku, ale jest jeden warunek, że później spuści siusiu;-) Więc jak zrobi siku, biorę nocnik i Celinę i idziemy do wc, spuścić siusiu. Przytym jest masę śmiechu, sama sobie bije brawo:-D
Tzn najpierw popuści a potam reszta do nocnika?Mikołaj też tak czasem tylko on pampków nie nosi.

Do góry