reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co dzis na obiad:)

reklama
ryba w panierce z mąki i piwa smażona w głebokim tłuszczu i słodkie zmieniaki z korzeniem pietruszki possypane rozmarynem i polane oliwą z oliwke pieczone w piekarniku:tak:
 
sandrulinska a mozesz powiedzic mi coś wiecej o tej panierce?:sorry: bo ja z rybą za pan brat:sorry::-D znaczy czesto jadam
 
tichonku :-D bez przesady to tylko tak brzmi , a banał bo ze mnie żadna kucharka:zawstydzona/y:
margaritto panierke robie zawsze z takiego piwa london bridge w sumie nie wime dlaczego chyba kazde tradycyjne byloby dobre , bo napewno nie moze byc ciemne;-) dodaje mąke zwykłą i proszek do pieczenia i jeszcze turmeric taka żółta przyprawa nie wime jak to po polsku jest :zawstydzona/y: i konsystencja musi byc taka jak ciasto nalesnikowe , kupuje jjkaies ładne filety z ryby obojetnie jakiej i zanurzam:-D w tej mazi:-) i na gleboki tluszcz i to wsio...
 
a propos tej kucharki sandrulińska- to ze mnie tez raczej zadna:zawstydzona/y: chociaz czasem:confused: dlatego trza mi prosto i najlepiej nie na oko tylko z miarką:-D a tak powazniej to ile tego proszku do pieczenia? boszzz proszek do ryby:confused: to musi byc ciekawe:-) no i puszka piwa cała- do tego mąki na oko:dry::-D w kazdym razie dzieki.A ten turmeric to w ogole nie kojarze:sorry2:
 
tichonek dobrze gada chyba:tak:
margaritto ja to wlewam pol butelki i dodaje na oko maki tak zeby byla ta konsystencja i proszek i turmericu troszke , to zalezy ile tej ryby chcesz obtoczyc to tyle trzeba dac piwaaaaaaaaaaa:-D
w kazdym badz razie polecam bo rybka jest pyszna
 
reklama
sandrulinska no to tera jasne juz:-) ale ,ze kurkuma+piwo+proszek.. omg- sie pokusze chyba kiedyś. Jak kurkume zakupię:-)
 
Do góry