Cześć Wam!
Jestem i ja po kilkudniowej nieobecności, ale po pierwsze gości miałam , a po drugie, to wogóle weny do pisania nie miałam, brak było nastroju, sorki.
Kruszko- kochana dziękuje za pamięć
Mam nadzieję, że decyzje zapadły pomyślne w sprawie mieszkanka.
Kruszko- tak czytam, że masz synka z azs, a macie zwierzątka w domu, bo mój też miał azs cięzki i okazało się , że nasz kotek go tak strasznie uczulał. A czy dajesz mu jakies sterydy?
aneczek- oby przeszło kiepskie sampoczucie, ale ważne , że to w sumie dobry znak
i niech to Cie trzyma w pocieszeniu.
Susel- słonko, wydaje mi się, że plamienie nie wlicza się do okresu i wiesz co wydaje mi się, że za mało masz progesteronu, bo własnie jego brak może dawać takie objawy jak plamienia przed okresem. Koniecznie napisz, czy badałas progesteron i prolaktyne (też po obciążniu) 7 dni po owu, bo może byc tak, że to prolaktyna C
i obniża Progesteron.
Agitatka- też wiem co to zaawansowana ciąż i lato.
Kciuki za Filipka coby to nie była ospa, chociaż niektórzy wola, aby ja w dzieciństwie przechorować, no właśnie, tylko żaden moment nie jest na to dobry, a zwłąszcza chyba jak Ty w ciąży
Patu$ka- przykro, że tempka leci, ale póki @ nie ma nadzieja jest. A zdecydowaliście sie w końcu na jakieś wspomaganie M?
Błonka- dzieciaczki uwielbiaja wodę, fajnie
Kwiatuszek-powodzenia jutro na badaniach
Resztę babeczek też pozdrawiam i oddechu od tego upału życzę!
A co u mnie, dzisiaj mam chyba 7dpo i byłam zbadać progesteron i prolaktyne w psoczynku i po obciażeniu, żeby zobczyć jak jest po pół tabletki norprolacu, no i wynik mnie zaskoczył progesteronu, bo wyszedł 31 ng/ml
, nie wiem od kiedy go badam nigdy takiego nie miałam. Dziewczyny, napiszcie, co może on oznaczać? nie chce mi się wierzyc, że się udało, bo owu miałam z lewego jajnika, a on jest skierowany w dół przez to cc. Teoretycznie gin nie wykluczał, z tego ciąży, ale nawet dzisiaj rozmawiałam z jedna babka i mówiła, że jajniki powinny byc ruchome. Ja jeszcze biorę dodatkowo 2x1 duphaston, ale jego w wyniku nie widać, ale na pewno mam jeszcze wyższy, kurka a jak ten duphaston jeszcze zaszkodzi przy tak duzym moim progesteronie. Jak możecie, napiszcie mi, pleas...