reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
oooo..dzieki Błonka...to jutro rano jak będę jechała do brata to kupię batonika:):)moze jakos dam rade zjesc, bo czekolady nie miałam długooo w ustach...jakos nie lubie słodyczy w ciązy...a wczesniej..uwielbiałam:)

reklama
Ikasia 8,5 cm kawal dzidzi :-D Gratuluję super, że wszystko ok z maleństwem :-)

Juz jestem po usg... i nie wiem co czuję, jestem troche rozbita, ale też szczesliwa, jak równiez pelna obaw. U maleństwa bije serduszko, a u drugiego nie... Tak, tak znowu ciąza bliźniacza, tym razem jednokosmówkowa. W przyszłym tygodniu we czwartek mam znowu usg, by zobaczyć co dzieje sie z drugim zarodkiem. Gin powiedział, że baaardzo rzadko zdarza sie by była tak duża róznica między zarodkami i oba się rozwijaly. Idę więć tylko stweirdzić czy się wchłonął, bo nadzei na drugie serduszko raczej nie mam. Licze tylko, że ten z bijacem serduszkiem już z nami zostanie.

Jak robilam bete w 4t2d i wynik był 938 to przebiegło mi przez mysl, ze to mogą być twixy, ale nie chcialo mi sie wierzyc, że naturalnie doszloby do ciąży mnogiej.

Kruszka, cieszę się, że chociaż jedno serduszko bije. Może tak miało być. Kurcze, nie wiem co tu napisać. Ale myślę, że skoro nie było drugiego serduszka, to nie zdążyło się może rozwinąć..? Najważniejsze, żeby druga Dzidzia była zdrowa.

Ikasia, powodzenia na wizycie.

Ikasia &&&&&

Dziekuje dziewczyny :) Juz mi lepiej, przespałam się z tym i dzis nie jestem juz w takich rozterkach. Co prawda sprawdzilam pierwsze usg z Frankiem i tam między maluchami była róznica 1,1 mm i oba pikały. Ale cóz co będzie to będzie. TRzymajcie kochane dalej kciuki, by choc jedne maluch dał radę :)

Dzis Franek wyraźnie zacząl mówic tata. Takżźe jesli wierzyc w przesądy to kolejny będzie chlopczyk, a ja tak właśnie czuję :)

Ikasia gratuluję udanej wizyty, przyjdzie czas to dzidzia się ujawni :tak:

Kruszka gratuluję bijącego serduszka :tak: I w sumie nie wiem co jeszcze mogę ci napisać...Niech maleństwo zdrowo rośnie...

Błonka miałaś rację, zjadłam czekoladę I mały nie spał....kucał sobie I ssał palca....I za nic nie chciał zmienić pozycji...I pokazać kim jest:)....może wstydliwe to dziewczynka?...za 3 tygodnie sie dowiem:): no I od dzisiaj obowiązkowa czekolada przed wizytą:)

reklama
Hop hop jest tu kto?

Fioletowa, Aneczek, Ania, Błonka, Gryzoń, Królowa, Patu$ka, Lukaa i kogo tam jeszcze nie wywołałam z szeregu. Gdzie Wy sie podziewacie?

Ja dzis jadę znowu pooklejać kregoslupo, bo mi juz taśmy sie zużyły. A także dzis prawdopodobnie zapadnie bardzo wazna decyzja z naszym życiu... zmiana mieszkania... Nie wiedziałam, że to taka sterujaca decyzja jest.

Do góry