reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Heja! nie mialam czasu ostatnio sie rozpisywac.

Kruszka no decyzja o mieszkaniu domu czy kredycie jest chba bardzije stresujaca niz decyzja o dziecku tak mi sie wydaje.

Ale trzymam kciuki za dobra decyzje:)

reklama
n to I ja się melduje...ciezko teraz wysiedziec przed kompem...u mnie dzisiaj ponad 30 stopni....I nie wiem jak wyjdę na zakupy..;/ ja juz naprawde marzę o jesieni....:(

a ja uwilbiam lato :) Ale z moim atopikiem niestety musimy unikac przegrzania, więc ani na spacer w południe. Głównie w domku siedzimy :(

I ja jestem. Choć tak jakby mnie nie było. Czuję się fatalnie. Ciągle jest mi niedobrze, słabo i najchętniej nie wychodziłabym z łóżka. Dobrze, że mam teraz długi urlop, bo nie wyobrażam sobie chodzić teraz do pracy. Mam nadzieję, że za dwa tyg. mi przejdzie, bo nie chcę za bardzo brać L4.
Trzymajcie się ciepło. Jakby można zimno w te upały, hehe.

Aneczek no czasami nasz stan błogosławiony pozostaje takim tylko z nazwy. Głowa do góry w II trymestrze bedzie łatwiej :-)

A wiesz, że gdybym nie odjeła sobie 5 dni za przesunieta owlulkę to nasze suwaczki byłyby identyczne?

Ech miałam dzis koszmar... Śnilo mi sie , że urodzilam w chyba 13 tc trojaczki, takie maluszki, małe rączki, małe nóżki... Szit...

Luka i aneczek pisalyscie mi ze moja dawka duphastonu jest raczej za mala i chyba faktycznie bo co prawda faza lutealna sie wydluzyla ale do 12dni a liczylam na wiecej. nastepnym razem.

u mnie bylo plamienie juz kilka dni i na poczatku jeszcze mialam nadzieje ze moze pozne implantacyjne, ale juz trwalo za dlugo wiec chyba musze sie pogodzic z tym ze to @. mialam brac od 3dc CLO a przez to nie wzielam i jakby uznac to plamienie za @ to dzis bylby juz 4 lub nawet 5dc. myslicie ze teraz moge zaczac brac?

patuska a u Ciebie jak tam?

Kruszka, Agitatka i aneczek ja tu w miare nowa wiec jeszcze nie mialam wam okazji gratulowac wiec GRATULACJE!

reklama
Kruszka sny zazwyczaj mają swoje znaczenie na opak, także na pewno będzie tak jak powinno &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Aneczek
skąd ja to znam, a jeszcze w czasie upałów mieć takie samopoczucie, to w ogóle do d...Tak jak Kruszka piszę, byle do II trymestru wtedy jest o wiele lepiej, a w III znowu robi się ciężko ;-)

Tak jak dla mnie dziś, miałam ciężką noc. Kubuś znalazł sobie porę na harce, aż mi brzuch podskakiwał, a ja spać nie mogłam. Upał mi doskwiera co raz bardziej. Do jakiego sklepu bym nie weszła, to mi momentalnie słabo się robi. A parę dni temu było mi tak słabo, że aż mi się ręce i nogi trzęsły i oczywiście co cukier mi spadł. Dostałam reprymendę mam codziennie jeść coś słodkiego i zawsze mieć przy sobie chodź batonika...

Filipa wysypuję...Czyżby ospa...:eek: Pożyjemy zobaczymy. Parę dni temu zwymiotował mi, a wczoraj co chwilę biegał do toalety, majtki tylko brudził...

Miłego dnia, pozdrawiam

Do góry