reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Den- witaj,albo zaburzenia hormonalne..albo -zrób test...
a jaka była @??normalna,jak zawsze??
obfita czy skromna??

kurcze dziwne to -nie słyszałam ,zeby tu któras babeczka tak miała..

witajcie kochane...do testowania coraz bliżej i coraz wieksze nerwy....ze sie znów nie udało-jeste 8dpo i nic sie nie dzieje...zadnych objawów:no::no:
mam 21d.c. jeszcze kilka dni....cykle mam 25-27 dniowe.

reklama
mama Ty jesteś najbardziej doświadczona w temacie objawów, ale czy 8dpo to nie za wcześnie?nie wiem jak było przy poprzednich ciążach:)
moja@ była raczej przecietna- tylko że po zaczełam mieć cieżkie(.)(.) i ciężkie podbrzusze i jajniki...a ta@ się zaczeła się w 9albo 10 dpo. i w sumie trwała 3 dni plus plamienia troche.

Den- zrób kochana test albo bete...
a co do moich ciąż to z córką czułam dopiero 2 tyg po terminie @
a z synem 4 dni przed terminem miałam mrowienie (.)(.),uczucie nabrzmiałych i cięzkich..

co mi pozostaje -czekać...

to masz mama jeszcze troche czasu;)
najgorsze to czekanie.
co do testu- postaram się zrobicjutro przed hsg- bo to promieniowanie w koncu, chociaz nie wierze w okresy w ciazy. najgorsze, że jutro na 8.00 szpital a ja nie mam gdzie kupić i zrobić testu po drodze- jade 100km:( jezeli ma byc z pierwzego porannego moczu, to mi pęcherz pęknie:D

den83 dleczego nie wyznaczyli Ci terminu po miesiączce???? dziwne trochę bo ja HSG miałam w 9 dniu cyklu zaraz po miesiączce, poza ty to jak się o dzidzie staramy to nawet mój ginekolog powiedział że na badanie mam do niego przychodzić tylko po @...
mama05 trzymam mocno &&&&&&&&&&&&& :-)

u mnie tempka coraz wyzej dzis juz 37 po spadku z 36.1
cycki mnie rwia od pachy do pachy
i dzis bylam kupic sobie nowy stanik i co .. mam miseczke B a tu za mala :szok:
musialam kupic C moze to zbieg okolicznosci ale nie przytylam ostatnio
wiec mam coraz wieksza nadzieje
tym baedziej ze w dzien testowania mamy rocznice slubu wiec moze bedzie prezent

mama ja caly czas wierze w ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Magda- dzięki za &&&&&&&&&&&& :)

Beatka- oj,oj ładnie to u Ciebie wygląda :)))
przepięknie:)
&&&&&&&&&&&&&&& zaciskam-najbardziej te (.)(.) przemawiaja skoro zrobiły sie ( . ) ( . ) :))))
ja mam tak jak wczoraj 36,9
miałam 2 dni 37 i teraz 2 dni 36,9
zobaczymy jak jutro..

Do góry