reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Ninio he he wiem co to znaczy... tylko ze ja płaciłam 220 zł za monitoring jednorazowo, a zdarzało sie ze byłam tylko raz bo cos tam....ale były tez miesiące ze mogłam isc codziennie do pęknięcia pecherzyka i tak tez robiłam:)

gonick na temat bromergonu wiem tylko tyle ze obniża prolaktyne bo moj mąż brał bo miał za wysoką, jak działa na @ niestety nie mam pojęcia:(

Pozdrawiam!!!!

reklama
gonick na temat bromergonu wiem tylko tyle ze obniża prolaktyne bo moj mąż brał bo miał za wysoką, jak działa na @ niestety nie mam pojęcia:(

no tyle to ja wiem, że obniża prolaktynę
bo jak sie ją ma za wysoką to nie ma owulacji

ja chciałabym wiedzieć, czy jest tu jeszcze jakaś staraczka z bromkiem ?
albo mamusia, która po bromergonie zaszła w ciążę :D

witam serdecznie
jestem tutaj nowa,
ale nie debiutuję w staraniach się o maluszka

chciałam zapytać, czy są tutaj jakieś mamy, staraczki które biorą bromergon ?
Hej!
Ja biore bromka. Na poczatku bralam po 2 tab dziennie i prl bardzo ladnie mi spadla juz po miesiacu. Po jakis 3 miesiacach prl na tyle odpuscila, ze doczekalam sie ladnej owulki. Ale fasolki do dzisiaj brak:-(

jestem-na usg wyszlo ,ze w lewym jajniku jest pecherzyk 16mm i w prawym jest pecherzyk 16mm:szok::szok::szok:i powiedzial,ze mam sporą szanse na blizniaki:szok::szok::szok::szok:i teraz ide do Niego w sobote na kolejne usg i zobaczymy czy nadal rowno rosna.dzis mam 10 d.c. owulka powinna byc w poniedzialek a we wtorek pojade zobaczyc czy pekly oba czy jeden-trzymajcie &&&&&&&&&&&&&&& zeby pekl jeden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kurcze a juz 5 lat ten prawy jajnik nie dzialal a tu nagle masz-jest pecherzyk:sorry2:w obie ciaze donoszone zaszlam z lewego bo mimo stymulacji prawy byl niewzruszony a dzis:szok::szok:no nic musze sie z tym przespac...pozdrawiam i czekam na Wasze wiesci!!

kobietki z mezem staramy sie o dziecko od x czasuostatni okres mialam10 czerwca wczoraj w 15dniu cyklu zrobilam test owulacyjny bo bolal mnie jajnik i okazalo sie ze wyszedl pozytywny dzis juz negatywny
wiec jak tylko wczoraj zobaczylam 2 kreski zaczelismy intensywne przytulanka
mam ze wczesniejszego leczenia duphaston bralam go wczesniej od 16dc przez 10dni
i mam pytanie
czy dzis wziac duphaston czy poczekac i od jutra
moze ktos mial podobna sytuacje
blagam o pomoc
moj gin jest zagranica ma urlop
co robic

jestem-na usg wyszlo ,ze w lewym jajniku jest pecherzyk 16mm i w prawym jest pecherzyk 16mm:szok::szok::szok:i powiedzial,ze mam sporą szanse na blizniaki:szok::szok::szok::szok:i teraz ide do Niego w sobote na kolejne usg i zobaczymy czy nadal rowno rosna.dzis mam 10 d.c. owulka powinna byc w poniedzialek a we wtorek pojade zobaczyc czy pekly oba czy jeden-trzymajcie &&&&&&&&&&&&&&& zeby pekl jeden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kurcze a juz 5 lat ten prawy jajnik nie dzialal a tu nagle masz-jest pecherzyk:sorry2:w obie ciaze donoszone zaszlam z lewego bo mimo stymulacji prawy byl niewzruszony a dzis:szok::szok:no nic musze sie z tym przespac...pozdrawiam i czekam na Wasze wiesci!!
ja była bym w siódmym niebie gdybym miała dwa pęcherzyki, jeśli będą blizniaki to podwójne szczęście, żeby tylko były zdrowe. Kochana wszystko będzie dobrze, nie martw się i skup na działaniach :)

reklama
MYŚA- dziekuje-tak tez staram sie robic-staramy sie choc licze,ze peknie 1 pecherzyk-mam juz 2 dzieci i planowalismy jeszcze jedno nie dwoje,ale nie mam pewnosci,ze w nastepnym cyklu bedzie 1 pecherzyk wiec dzialamy teraz i ...zobaczymy co to bedzie;-) zycze Ci powodzenia i pieknego pecherzyka.ktory to Twoj cykl z Clo???

Do góry