reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Rachell gratulujemy!!!
To już mamy całą armie dobry fluidów - a mi chyba dziś będą potrzebne :) Chyba będę mieć dziś owulację - przynajmniej miesiąc temu tak miałam a szansa jest spora, że to się powtórzy :) Oznaki też są prawidłowe - jajniki bolą jak cholera - teraz tylko czekam na magiczne pstryk w jajniku (zawsze to czuję aż do kręgosłupa).
Zmykam do pracy a Wam kobietki miłego dnia ..

aaaa
iza.malami moja siostra chodziła do prywatnej kliniki clinica medica a jutro załatwię receptę :)

Ninio czekam:-) !!!!
Ja juz jestem w pracy i tak od czasy do czasu wchodze sobie i podglądam tutaj koleżaneczki, ale wuidze że dzis dziewczynki chyba zapracowane.....;-)
Miłego dzionka!!!

Cześć dziewczyny chciałam zapytać jak na was działał lek o nazwie czy jak go właśnie skończyłam pić w tym cyklu dzisiaj to mniej więcej za ile dni zacznie działać z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam buziaki pa

ninio ja tu widzę, że jesteś aktywna, a Ty (Wy) masz co dzisiaj robić ;-)
Myk, myk i łapać fluidy.

a ja dziś spędziłam duuużo czasu w laboratorium. Ręce mam jak sito, bo żadna żyła nie chciała dać krwi. W końcu się udało. Takich sensacji jeszcze nie miałam.

ninio ja tu widzę, że jesteś aktywna, a Ty (Wy) masz co dzisiaj robić ;-)
Myk, myk i łapać fluidy.

a ja dziś spędziłam duuużo czasu w laboratorium. Ręce mam jak sito, bo żadna żyła nie chciała dać krwi. W końcu się udało. Takich sensacji jeszcze nie miałam.

aktywna bo mąż dziś po dodatkowych nadgodzinach i niedawno się obudził ;) muszę jeszcze chwilkę popracować (tak to jest jak ma się swoją pracę) i ...
ale winko kupione i zaraz będę sączyć ... nie wiem czy to owulacja - na razie nic na to nie wskazuje - ale u mnie może być to lada monet niespodziewanie ;)
to na dziś już się żegnam ;-)

Ninio czekam:-) !!!!
Ja juz jestem w pracy i tak od czasy do czasu wchodze sobie i podglądam tutaj koleżaneczki, ale wuidze że dzis dziewczynki chyba zapracowane.....;-)
Miłego dzionka!!!

Moja droga mój gin na urlopie i dopiero w niedzielę mnie przyjmie więc musisz poczekać na luteinę.

A ja w ramach swojej pracy pozwolę sobie wstawic dwa linki do moich ofert ... może i nie powinnam ale może komuś spodoba się i zapragnie sobie lub komuś bliskiemu zrobić taki prezent ;)

http://allegro.pl/item1090009080_koszulki_z_nadrukiem_119_wzorow.html
KOSZULKI DAMSKIE Z NADRUKIEM 63 wzory!!! (1090007930) - Aukcje internetowe Allegro

Pozdrawiam i lecę dalej do pracy :)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny ja mam takie jedno pytanko wiem że przynudzam ale zastanawia mnie czy jak ja miałam 41dc i teraz w tym cyklu brałam CLO to czy moge mieć teraz normalne takie jak przedtem 28 dniowe przypada teraz mi owulka i z moich obserwacji śluz taki jak powinien być sama niewiem dlatego pytam czy tak szybko mogło się uregulować pozdrawiam i proszę o jakąś odpowiedź

reklama
Cześć dziewczyny ja mam takie jedno pytanko wiem że przynudzam ale zastanawia mnie czy jak ja miałam 41dc i teraz w tym cyklu brałam CLO to czy moge mieć teraz normalne takie jak przedtem 28 dniowe przypada teraz mi owulka i z moich obserwacji śluz taki jak powinien być sama niewiem dlatego pytam czy tak szybko mogło się uregulować pozdrawiam i proszę o jakąś odpowiedź
każdy organizm jest inny i inaczej reaguje na leki ale jesli teraz jest owulka, to zazwyczaj 14 dni po owu przychodzi@.

Do góry