reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
jestem-na usg wyszlo ,ze w lewym jajniku jest pecherzyk 16mm i w prawym jest pecherzyk 16mm:szok::szok::szok:i powiedzial,ze mam sporą szanse na blizniaki:szok::szok::szok::szok:i teraz ide do Niego w sobote na kolejne usg i zobaczymy czy nadal rowno rosna.dzis mam 10 d.c. owulka powinna byc w poniedzialek a we wtorek pojade zobaczyc czy pekly oba czy jeden-trzymajcie &&&&&&&&&&&&&&& zeby pekl jeden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kurcze a juz 5 lat ten prawy jajnik nie dzialal a tu nagle masz-jest pecherzyk:sorry2:w obie ciaze donoszone zaszlam z lewego bo mimo stymulacji prawy byl niewzruszony a dzis:szok::szok:no nic musze sie z tym przespac...pozdrawiam i czekam na Wasze wiesci!!

mama05 nie myśleć, tylko działać ;-)
Piękne pęcherzyki, nie ma co :-)

reklama
RACHELL- dzieki-dzialamy ,dzialamy [FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c013.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c015.gif
[/FONT]

moz-screenshot-2.png
witam dziewczynki:)
mama05 piekne pecherzyki!!!napewno sie uda!!! trzymamk ciukasy!! ty juz masz dwa słoneczka, wiec może ryzyko, ale ja to bym ze szczescia skakała gdyby były nawet trojaczki :tak: kurcze co ja bym dała za dwa małe serduszka.....
POWODZONKA!!!!

MYŚA- dziekuje-tak tez staram sie robic-staramy sie choc licze,ze peknie 1 pecherzyk-mam juz 2 dzieci i planowalismy jeszcze jedno nie dwoje,ale nie mam pewnosci,ze w nastepnym cyklu bedzie 1 pecherzyk wiec dzialamy teraz i ...zobaczymy co to bedzie;-) zycze Ci powodzenia i pieknego pecherzyka.ktory to Twoj cykl z Clo???
ja w tym cyklu akurat clo nie brałam tylko w poprzednim, teraz czekam jak @ się zjawi i oprócz ziół to zaczne brać CLO no ale ta cholera gdzies zbłądziła i omija mnie szerokim łukiem, jest złośliwa bo jak na nią nie czekam to przychodzi a teraz jak jest potrzebna to jej nie ma!!

moz-screenshot-2.png
witam dziewczynki:)
mama05 piekne pecherzyki!!!napewno sie uda!!! trzymamk ciukasy!! ty juz masz dwa słoneczka, wiec może ryzyko, ale ja to bym ze szczescia skakała gdyby były nawet trojaczki :tak: kurcze co ja bym dała za dwa małe serduszka.....
POWODZONKA!!!!
IZA.MALAMI- dziekuje Ci-mam nadzieje,ze sie uda!!za Ciebie rowniez trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&

ja w tym cyklu akurat clo nie brałam tylko w poprzednim, teraz czekam jak @ się zjawi i oprócz ziół to zaczne brać CLO no ale ta cholera gdzies zbłądziła i omija mnie szerokim łukiem, jest złośliwa bo jak na nią nie czekam to przychodzi a teraz jak jest potrzebna to jej nie ma!!
MYŚA- to ci zlośliwość z ta @:wściekła/y:czekam z Toba i mam nadzieje,ze jak juz zaczniesz brac Clo to sie uda-tego życze!!!

ja dzis rano bylam na usg-w prawym jest wielkości 19mm a w lewym ma 17mm-ginek.obstawia ,ze peknie ten prawy-we wtorek mam kolejne usg i zobaczymy czy urosly,czy prawy juz pekl:tak:owulka powinna byc w poniedzialek a czy bedzie...
dzis i jutro dzialamy!!

IZA.MALAMI- dziekuje Ci-mam nadzieje,ze sie uda!!za Ciebie rowniez trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&

MYŚA- to ci zlośliwość z ta @:wściekła/y:czekam z Toba i mam nadzieje,ze jak juz zaczniesz brac Clo to sie uda-tego życze!!!

ja dzis rano bylam na usg-w prawym jest wielkości 19mm a w lewym ma 17mm-ginek.obstawia ,ze peknie ten prawy-we wtorek mam kolejne usg i zobaczymy czy urosly,czy prawy juz pekl:tak:owulka powinna byc w poniedzialek a czy bedzie...
dzis i jutro dzialamy!!
to trzymam kciuki żeby plemniczki dopadły komóreczkę i zrobiły z nią co trzeba

jestem-na usg wyszlo ,ze w lewym jajniku jest pecherzyk 16mm i w prawym jest pecherzyk 16mm:szok::szok::szok:i powiedzial,ze mam sporą szanse na blizniaki:szok::szok::szok::szok:i teraz ide do Niego w sobote na kolejne usg i zobaczymy czy nadal rowno rosna.dzis mam 10 d.c. owulka powinna byc w poniedzialek a we wtorek pojade zobaczyc czy pekly oba czy jeden-trzymajcie &&&&&&&&&&&&&&& zeby pekl jeden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kurcze a juz 5 lat ten prawy jajnik nie dzialal a tu nagle masz-jest pecherzyk:sorry2:w obie ciaze donoszone zaszlam z lewego bo mimo stymulacji prawy byl niewzruszony a dzis:szok::szok:no nic musze sie z tym przespac...pozdrawiam i czekam na Wasze wiesci!!

łooooooo super - też bym tak chciała! GRATULACJE pięknych dwóch pęcherzyków :)
a w ogóle witam - trochę mnie nie było - szlajałam się i załatwiałam "ciemne" interesy z mieszkaniem i nic ...
za to dziś 17 dc a moje jajniki już przesadzają - nie wiem czy są tak mega wielkie czy mają zaraz eksplodować - i najśmieszniejsze, że boli mnie raz lewy (zawsze tam był pęcherzyk) a raz prawy - z przewagą na prawy - mam kłucia aż do nogi. I śluz w końcu przeźroczysty więc dziś próbujemy a jutro ginekolog.
Odczyńcie czary by dziś pęcherzyk/ki popękały bo mnie rozsadzą. Czy Wy też tak miałyście - jak nie brałam CLO to tak nie cierpiałam. Ałaaaaaaaa

Ostatnia edycja:
MYŚA- dzieki -my wlasnie podzialalismy;-):-):-)
NINIO- &&&&&&&&&& zacisniete,zeby pecherzyki popeklaly!! ja mam tak jak Ty w tym cyklu-czuje oba jajniki,raz jeden ,raz drugi i mam pecherzyki w obu;-)takze probujcie dzis a jutro daj znac jak po wizycie-koniecznie!!
ja mam dzis 12 d.c.,ale moje cylke sa 27 dniowe wiec w poniedzialek powinna byc owulka.dzis prawy pecherzyk mial 19 mm a pekaja przy 22-23mm(rosnie 2 mm na dobe)

my juz podzialaismy a teraz ogladamy "cialo" na tvp1:-D:-D:-D

dziewczyny chciałam się poradzić... ostatnio miałam cykle 32 dniowe potem 33 a teraz niby 26 dni :-( wszystkie cykle z castagnusem obfite tylko teraz ten 26 dziwny. w środe dostałam plamienie płynne typu śluz z domieszką brązowych skrzepów tak jak na konću okresu... zanikło wieczorem. na drugi dzien prawie jak normalna miesiączka tylko trwająca moze z 6 godzin jedna zurzyta podpaska i potem do wieczora drobne plamki znowu brązowe. wieczór drugiego dnia zanik trzeciego dnia równiez nic. w sobotę lekkie brudy znowu takie brązowe nitki i lekkie skrzepy po poludniu nic a dzis rano kolejne plamienie brudu i znowu cisza... zrobilam quick vue druga kreska lekko rozowa ale tak troszke przesunieta od tej literki no ale byla... nawet dla pewnosci spytalam sie macoszki i mówi ze jedt ta druga ale trche widoczna i rozowa. w tamtym cyklu bralam wiesiołek na poprawe sluzu jeszcze. czy to moga byc efekty tych ziół?? bo boje sie ze to ten zespół pocylistycznycj jajników ale przeciez mialam normalne miesiaczki obfite ostatnio :-( jutro rano na bete jade tylko nie wiem czy to ma sens. moze miala ktoras z was cos takiego ?? nie bralam od 4 miesiecy zadnych tabsów typu duphaston luteina itp

towarzyszy mi ból podbrzusza lekki i kłócie jajników jak podczas miesiaczki powiększenie piersi i wrazliwosc. Owulacja najprawdopodobniej byla 13 -14 dc. po obserwacji śluzu tydzien po pojawil sie sluz z białymi grudkami ciągnący. pisze bo nie wiem czy to cos pomoze w interpretacji

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny chciałam się poradzić... ostatnio miałam cykle 32 dniowe potem 33 a teraz niby 26 dni :-( wszystkie cykle z castagnusem obfite tylko teraz ten 26 dziwny. w środe dostałam plamienie płynne typu śluz z domieszką brązowych skrzepów tak jak na konću okresu... zanikło wieczorem. na drugi dzien prawie jak normalna miesiączka tylko trwająca moze z 6 godzin jedna zurzyta podpaska i potem do wieczora drobne plamki znowu brązowe. wieczór drugiego dnia zanik trzeciego dnia równiez nic. w sobotę lekkie brudy znowu takie brązowe nitki i lekkie skrzepy po poludniu nic a dzis rano kolejne plamienie brudu i znowu cisza... zrobilam quick vue druga kreska lekko rozowa ale tak troszke przesunieta od tej literki no ale byla... nawet dla pewnosci spytalam sie macoszki i mówi ze jedt ta druga ale trche widoczna i rozowa. w tamtym cyklu bralam wiesiołek na poprawe sluzu jeszcze. czy to moga byc efekty tych ziół?? bo boje sie ze to ten zespół pocylistycznycj jajników ale przeciez mialam normalne miesiaczki obfite ostatnio :-( jutro rano na bete jade tylko nie wiem czy to ma sens. moze miala ktoras z was cos takiego ?? nie bralam od 4 miesiecy zadnych tabsów typu duphaston luteina itp

towarzyszy mi ból podbrzusza lekki i kłócie jajników jak podczas miesiaczki powiększenie piersi i wrazliwosc. Owulacja najprawdopodobniej byla 13 -14 dc. po obserwacji śluzu tydzien po pojawil sie sluz z białymi grudkami ciągnący. pisze bo nie wiem czy to cos pomoze w interpretacji

nigdy nie miałam takich objawów

A ja czekam na tel od ginekologa na którą mam się zjawić. Ból jajników mniejszy - czyżby pękł/y dzisiaj w nocy a ja nie czułam? Hmmm Okaże się.
Miłego dnia. Odezwę się po wizycie.

Do góry