reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Hejka Dziewczyny:-)
Kurcze nie wiem co się dzieje, wczoraj pisałam na innym forum że dostałam @ ale wyglądało to tak (przepraszam za wyrażenie) jak resztka okresu taki jakby brązowy okres a raczej plamienie.Połozyłam się spac z myślą że rozkręci się w nocy a tu nic.... (dzisiejsz dzień) czasami taki biały sluz z krwią:sorry: albo normalny śluz bez krwi poprostu nie wiem o co chodzi:eek: okres znikł... Zrobiłam teraz test ciążowy i jedna krecha:dry: zwariowałam!
Może miałyście kiedyś taką sytuacje??? Dziękuje z góry za pomoc:)

reklama
wczoraj wieczorem i dziś rano temperatura 37,4. @ nie widac wczoraj pobolewalo podbrzusze myslalam ze cos bedzie ale nie ma tylko ten sluz z brudem. dzis bez plamien. jutro rano robie test juz kupilam.
asienka:) test się raczej nie myli najwidocznij masz peoblemy z hormonami tak jak wszystkie my tutaj przewaznie ;-) u mnie podobne sytuacje byly kazdego razu inne objawy i wiele razy myslalam ze bedzie ciaza teraz tez mam nadzieje hehe no chyba ze test u Ciebie jeszcze nie wykrywa, zrob test za 3 dni np

Hejka Dziewczyny:-)
Kurcze nie wiem co się dzieje, wczoraj pisałam na innym forum że dostałam @ ale wyglądało to tak (przepraszam za wyrażenie) jak resztka okresu taki jakby brązowy okres a raczej plamienie.Połozyłam się spac z myślą że rozkręci się w nocy a tu nic.... (dzisiejsz dzień) czasami taki biały sluz z krwią:sorry: albo normalny śluz bez krwi poprostu nie wiem o co chodzi:eek: okres znikł... Zrobiłam teraz test ciążowy i jedna krecha:dry: zwariowałam!
Może miałyście kiedyś taką sytuacje??? Dziękuje z góry za pomoc:)
no widzisz ja ma to samo, wydawało się że będzie okres a tu nic ,jakby sucho ale czasem coś tam brunatnego zauważe ale to prawie nic i jak mam to traktować??Ach te jajniki!!!!!!!!!!!!

dziewczyny trzymam za was kciuki żeby sie udało
u mnie wczoraj zagościła @ a dzisiaj za to szaleje na alwys'ach

Dziękuje Dziewczyny za odpowiedz:tak:
No to pozostało mi tylko czekanie mam nadzieje że nie mam nic z hormonami bo zawsze było wszystko dobrze! rozmawiałam z moim ginekologiem kazał mi brac luteine na podtrzymanie ewentualnej ciązy a powiedział że jest duża szansa i następny test mam w piatek zrobic. Ehhh martwi mnie to wszystko:-(
Jeszcze raz dzięki:)

Dziękuje Dziewczyny za odpowiedz:tak:
No to pozostało mi tylko czekanie mam nadzieje że nie mam nic z hormonami bo zawsze było wszystko dobrze! rozmawiałam z moim ginekologiem kazał mi brac luteine na podtrzymanie ewentualnej ciązy a powiedział że jest duża szansa i następny test mam w piatek zrobic. Ehhh martwi mnie to wszystko:-(
Jeszcze raz dzięki:)
no właśnie nie ma co rozmyślać, ja też w końcu przegadała sobie do swojej łepetyny że co ma być to będzie i zaczęłam biegać:) świeże powietrze dobrze mi zrobi

witajcie dziewczyny. ja mam pytanie odnośnie luteiny. Gin, mi przpisał lutke i mam brac (10 dni po 1 tabl.) no więc okres ostatnio mialam 29.04 w 24dc. no i pozniej brałam znów lutke ostatni wzięłam 22.05. i czekam na okres. Do ilu dni powinien przyjsc okres?? matrwie sie tym. :/ nie wiem czy umawiac sie na wizytke do gin.hmm?? Pozdrawiam:)

reklama
zrobiłam test i chyba negatywny hehe jakaś cienka kreska rózowa w tym drugim okienku jest ale wydaje mi się ze troszke za wczesnie zrobiłam bądź po prostu przyjdzie @ tylko kiedy. Dziś mam 32 dc. i jesli owulacja była około 19-21 dc tak jak w tamtym miesiącu to od owulacji minely dopiero 11 dni a to za wczesnie. no i skoro w poniedziałek mialam plamienia śluz z brudem (moze wtedy sie cos zagniezdziło hihi;-) ) to chyba nie zdążyło wzrosnąc hcg. w piatek powtórze test o ile nic nie przyjdzie a jak wyjdzie negatywny to chyba pojade do mojego ginka na szpital:-(

ps. Rano mierzyłam temperature w pochwie 37,1 teraz zmierzyłam tylko że 7 godzin byłam w pracy i troszke wysiłek był i mam 37,9, oszalec mozna ale wiem ze ta ranna wazniejsza :-)

Ostatnia edycja:
Do góry