a wogóle zaproponował Tobie że masz zrobić test czy czekać na @? u mnie przyszła dzień po odstawieniu lutki.witajcie dziewczyny. ja mam pytanie odnośnie luteiny. Gin, mi przpisał lutke i mam brac (10 dni po 1 tabl.) no więc okres ostatnio mialam 29.04 w 24dc. no i pozniej brałam znów lutke ostatni wzięłam 22.05. i czekam na okres. Do ilu dni powinien przyjsc okres?? matrwie sie tym. :/ nie wiem czy umawiac sie na wizytke do gin.hmm?? Pozdrawiam
koniecznie powtórz testzrobiłam test i chyba negatywny hehe jakaś cienka kreska rózowa w tym drugim okienku jest ale wydaje mi się ze troszke za wczesnie zrobiłam bądź po prostu przyjdzie @ tylko kiedy. Dziś mam 32 dc. i jesli owulacja była około 19-21 dc tak jak w tamtym miesiącu to od owulacji minely dopiero 11 dni a to za wczesnie. no i skoro w poniedziałek mialam plamienia śluz z brudem (moze wtedy sie cos zagniezdziło hihi;-) ) to chyba nie zdążyło wzrosnąc hcg. w piatek powtórze test o ile nic nie przyjdzie a jak wyjdzie negatywny to chyba pojade do mojego ginka na szpital:-(
ps. Rano mierzyłam temperature w pochwie 37,1 teraz zmierzyłam tylko że 7 godzin byłam w pracy i troszke wysiłek był i mam 37,9, oszalec mozna ale wiem ze ta ranna wazniejsza :-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&