kochana do póki nie przyjdzie @ to jest nadzieja a nawet jeśli się nie udalo to nie ma się co załamywać Ja mam jakieś bóle na @ chociaż to jest o wiele za wcześnie bo dzisiaj dopiero 23dc, raczej ten cykl spisuje na straty, nawte nie wiem czy wogóle była owu w tym cykluskusiłam się i tylko jedna tłusta kreska jest nawet nie ma cienia drugiej więc odstawiam lutkę i czekam na @
reklama
a może jednak była i się zagnieżdżakochana do póki nie przyjdzie @ to jest nadzieja a nawet jeśli się nie udalo to nie ma się co załamywać Ja mam jakieś bóle na @ chociaż to jest o wiele za wcześnie bo dzisiaj dopiero 23dc, raczej ten cykl spisuje na straty, nawte nie wiem czy wogóle była owu w tym cyklu
nie wiem ,może?? Też dopóki @ nie przyjdzie to mam nadzieję i teraz czekam jeszcze 10 dni bo cykle mam od 28 do 33 dniowea może jednak była i się zagnieżdża
katicz86
Fanka BB :)
29 dc i nic... piersi pełne i wrazliwe na dotyk nadal, troszke wiecej jem no i temperatura w pochwie zmierzyłam przed chwilka az 37,9 troszke sie boje ze moze za duza ta temperatura. czekam na dana chwile do czwartku bedzie wtedy 33 dc bo w zeszlym miesiacu taki mialam cykl a wczesniejsze mialam 28 i 29 dniowe
no kochana tempka super29 dc i nic... piersi pełne i wrazliwe na dotyk nadal, troszke wiecej jem no i temperatura w pochwie zmierzyłam przed chwilka az 37,9 troszke sie boje ze moze za duza ta temperatura. czekam na dana chwile do czwartku bedzie wtedy 33 dc bo w zeszlym miesiacu taki mialam cykl a wczesniejsze mialam 28 i 29 dniowe
katicz86
Fanka BB :)
hmmm... no tak ale to wieczór co prawda dzis niedziela i w poludnie spacer a takto caly czas leze i ogladam tv hehe czytalam ze wieczorem to niemiarodajny wynik temperatury ale kurcze az taka wysoka by byla?? bo jak np miedzy ranem a wieczorem róznica o kilka kresek to i tak duza teraz jest
lopop Ty chyba miałas podobne teraz dni cyklu jak ja i musimy sie niecierpliwic :-)
lopop Ty chyba miałas podobne teraz dni cyklu jak ja i musimy sie niecierpliwic :-)
no jest duża ale wiesz zawsze podwyższona jesthmmm... no tak ale to wieczór co prawda dzis niedziela i w poludnie spacer a takto caly czas leze i ogladam tv hehe czytalam ze wieczorem to niemiarodajny wynik temperatury ale kurcze az taka wysoka by byla?? bo jak np miedzy ranem a wieczorem róznica o kilka kresek to i tak duza teraz jest
reklama
a może zatestuj jutro rano jak dzisiaj temperatura będzie wysokapoczekaj jeszcze ze dwa dni może i zrób test może się zagnieżdża :-) u mnie 30 dc i po południu słuz płodny taka ciągnąca nitka na poczatku z białą wydzielinką a teraz brązowa i na razie to wszystko za godzinke zmierze tempke :-)
Podziel się: