reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
skusiłam się i tylko jedna tłusta kreska jest nawet nie ma cienia drugiej więc odstawiam lutkę i czekam na @
kochana do póki nie przyjdzie @ to jest nadzieja a nawet jeśli się nie udalo to nie ma się co załamywać:) Ja mam jakieś bóle na @ chociaż to jest o wiele za wcześnie bo dzisiaj dopiero 23dc, raczej ten cykl spisuje na straty, nawte nie wiem czy wogóle była owu w tym cyklu:(

reklama
kochana do póki nie przyjdzie @ to jest nadzieja a nawet jeśli się nie udalo to nie ma się co załamywać:) Ja mam jakieś bóle na @ chociaż to jest o wiele za wcześnie bo dzisiaj dopiero 23dc, raczej ten cykl spisuje na straty, nawte nie wiem czy wogóle była owu w tym cyklu:(
a może jednak była i się zagnieżdża

29 dc i nic... piersi pełne i wrazliwe na dotyk nadal, troszke wiecej jem no i temperatura w pochwie zmierzyłam przed chwilka az 37,9 troszke sie boje ze moze za duza ta temperatura. czekam na dana chwile do czwartku bedzie wtedy 33 dc bo w zeszlym miesiacu taki mialam cykl a wczesniejsze mialam 28 i 29 dniowe

29 dc i nic... piersi pełne i wrazliwe na dotyk nadal, troszke wiecej jem no i temperatura w pochwie zmierzyłam przed chwilka az 37,9 troszke sie boje ze moze za duza ta temperatura. czekam na dana chwile do czwartku bedzie wtedy 33 dc bo w zeszlym miesiacu taki mialam cykl a wczesniejsze mialam 28 i 29 dniowe
no kochana tempka super

hmmm... no tak ale to wieczór co prawda dzis niedziela i w poludnie spacer a takto caly czas leze i ogladam tv hehe czytalam ze wieczorem to niemiarodajny wynik temperatury ale kurcze az taka wysoka by byla?? bo jak np miedzy ranem a wieczorem róznica o kilka kresek to i tak duza teraz jest

lopop Ty chyba miałas podobne teraz dni cyklu jak ja i musimy sie niecierpliwic :-)

hmmm... no tak ale to wieczór co prawda dzis niedziela i w poludnie spacer a takto caly czas leze i ogladam tv hehe czytalam ze wieczorem to niemiarodajny wynik temperatury ale kurcze az taka wysoka by byla?? bo jak np miedzy ranem a wieczorem róznica o kilka kresek to i tak duza teraz jest

lopop Ty chyba miałas podobne teraz dni cyklu jak ja i musimy sie niecierpliwic :-)
no jest duża ale wiesz zawsze podwyższona jest

normalnie dziewczyny nie kumam, dostałam wczoraj wieczorem plamienia i dzisiaj rano jakieś resztki i tyle a za wcześnie jest na @ bo to dopiero dzisiaj 24dc ??

poczekaj jeszcze ze dwa dni może i zrób test może się zagnieżdża :-) u mnie 30 dc i po południu słuz płodny taka ciągnąca nitka na poczatku z białą wydzielinką a teraz brązowa i na razie to wszystko za godzinke zmierze tempke :-)

reklama
poczekaj jeszcze ze dwa dni może i zrób test może się zagnieżdża :-) u mnie 30 dc i po południu słuz płodny taka ciągnąca nitka na poczatku z białą wydzielinką a teraz brązowa i na razie to wszystko za godzinke zmierze tempke :-)
a może zatestuj jutro rano jak dzisiaj temperatura będzie wysoka:tak:

Do góry