reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
witam kobietki :-) jak tam wasze cykle ?? U mnie 25 dc. piersi nabzmiale od 3 dni brodawki bardzo wrażliwe i ukrwione no i od wczoraj mdłości i wilczy apetyt, czuje ze @ nadchodzi wielkimi krokami hehe PS. ból persi jest taki ogromny ze jak zawsze lubilam spac na brzuszku tak teraz nie moge :-( mam nadzieje ze przy nastepnych cyklach podczas normowania sie mojego organizmu to przejdzie bo to nie daje sie wysiedziec zeby sobie ich nie podrapac

witam kobietki :-) jak tam wasze cykle ?? U mnie 25 dc. piersi nabzmiale od 3 dni brodawki bardzo wrażliwe i ukrwione no i od wczoraj mdłości i wilczy apetyt, czuje ze @ nadchodzi wielkimi krokami hehe PS. ból persi jest taki ogromny ze jak zawsze lubilam spac na brzuszku tak teraz nie moge :-( mam nadzieje ze przy nastepnych cyklach podczas normowania sie mojego organizmu to przejdzie bo to nie daje sie wysiedziec zeby sobie ich nie podrapac
a może nie będzie następnego cyklu bo to fasolka daje Ci znaki:) Ja mam dzisiaj 19dc i chyba właśnie jestem po plodnych, jakoś kiepsko widze ten cykl staranek ale nadzieje mam do póki @ nie przyjdzie

trzeba byc dobrej myśli :-) ale jesli nie bedzie to nie bynajmniej sie juz tak nie stresuje jak wczesniej

cześć dawno nie zaglądałam tutaj
u mnie też cycki duże, zawroty głowy i senność i mdłości ale czyję sie już tak powoli jak na @ więc testa jeszcze nie zrobiłam
biorę jeszcze luteinę cały czas bo ginek mówi jak ma utrzymać to utrzyma jak ma przyjść @ to i tak przyjdzie i to nawet z luteiną więc hm:eek:...czekam

cześć dawno nie zaglądałam tutaj
u mnie też cycki duże, zawroty głowy i senność i mdłości ale czyję sie już tak powoli jak na @ więc testa jeszcze nie zrobiłam
biorę jeszcze luteinę cały czas bo ginek mówi jak ma utrzymać to utrzyma jak ma przyjść @ to i tak przyjdzie i to nawet z luteiną więc hm:eek:...czekam
lopop to kiedy masz termin@?

kochana ja już jestem po terminie wg jednego (bo mi czasem przychodzi szybciej) to 4 dni po, a wg takiego to 2 dni
i cykam się zrobić testa , nie tego wyniku ale tego że moja duma zostanie brutalnie znowu zdeptana
o jaaaa to ja bym już testowała ,nie patrz na dume, co będzie to będzie a może w końcu się udało:) mocno w to wierze i życze Ci dwóch kreseczek, ja bym jutro zrobiła test rano:) Może się skusisz????

reklama
o jaaaa to ja bym już testowała ,nie patrz na dume, co będzie to będzie a może w końcu się udało:) mocno w to wierze i życze Ci dwóch kreseczek, ja bym jutro zrobiła test rano:) Może się skusisz????
skusiłam się i tylko jedna tłusta kreska jest nawet nie ma cienia drugiej więc odstawiam lutkę i czekam na @

Do góry