oj ja nie pamiętam ale może nie miałyśmy okazji się poznać na forum, w każdym bądz razie miło miwitam sie dziewczyny pamietacie mnie jeszcze??
reklama
katicz86
Fanka BB :)
witam kobietki :-) jak tam wasze cykle ?? U mnie 25 dc. piersi nabzmiale od 3 dni brodawki bardzo wrażliwe i ukrwione no i od wczoraj mdłości i wilczy apetyt, czuje ze @ nadchodzi wielkimi krokami hehe PS. ból persi jest taki ogromny ze jak zawsze lubilam spac na brzuszku tak teraz nie moge :-( mam nadzieje ze przy nastepnych cyklach podczas normowania sie mojego organizmu to przejdzie bo to nie daje sie wysiedziec zeby sobie ich nie podrapac
a może nie będzie następnego cyklu bo to fasolka daje Ci znaki Ja mam dzisiaj 19dc i chyba właśnie jestem po plodnych, jakoś kiepsko widze ten cykl staranek ale nadzieje mam do póki @ nie przyjdziewitam kobietki :-) jak tam wasze cykle ?? U mnie 25 dc. piersi nabzmiale od 3 dni brodawki bardzo wrażliwe i ukrwione no i od wczoraj mdłości i wilczy apetyt, czuje ze @ nadchodzi wielkimi krokami hehe PS. ból persi jest taki ogromny ze jak zawsze lubilam spac na brzuszku tak teraz nie moge :-( mam nadzieje ze przy nastepnych cyklach podczas normowania sie mojego organizmu to przejdzie bo to nie daje sie wysiedziec zeby sobie ich nie podrapac
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
helo
u mnie tez oczekiwanie na @ wzdety brzuch bolesne piersi i pewnei znow @ przylezie
u mnie tez oczekiwanie na @ wzdety brzuch bolesne piersi i pewnei znow @ przylezie
cześć dawno nie zaglądałam tutaj
u mnie też cycki duże, zawroty głowy i senność i mdłości ale czyję sie już tak powoli jak na @ więc testa jeszcze nie zrobiłam
biorę jeszcze luteinę cały czas bo ginek mówi jak ma utrzymać to utrzyma jak ma przyjść @ to i tak przyjdzie i to nawet z luteiną więc hm...czekam
u mnie też cycki duże, zawroty głowy i senność i mdłości ale czyję sie już tak powoli jak na @ więc testa jeszcze nie zrobiłam
biorę jeszcze luteinę cały czas bo ginek mówi jak ma utrzymać to utrzyma jak ma przyjść @ to i tak przyjdzie i to nawet z luteiną więc hm...czekam
lopop to kiedy masz termin@?cześć dawno nie zaglądałam tutaj
kochana ja już jestem po terminie wg jednego (bo mi czasem przychodzi szybciej) to 4 dni po, a wg takiego to 2 dnilopop to kiedy masz termin@?
i cykam się zrobić testa , nie tego wyniku ale tego że moja duma zostanie brutalnie znowu zdeptana
o jaaaa to ja bym już testowała ,nie patrz na dume, co będzie to będzie a może w końcu się udało mocno w to wierze i życze Ci dwóch kreseczek, ja bym jutro zrobiła test rano Może się skusisz????kochana ja już jestem po terminie wg jednego (bo mi czasem przychodzi szybciej) to 4 dni po, a wg takiego to 2 dni
i cykam się zrobić testa , nie tego wyniku ale tego że moja duma zostanie brutalnie znowu zdeptana
reklama
skusiłam się i tylko jedna tłusta kreska jest nawet nie ma cienia drugiej więc odstawiam lutkę i czekam na @o jaaaa to ja bym już testowała ,nie patrz na dume, co będzie to będzie a może w końcu się udało mocno w to wierze i życze Ci dwóch kreseczek, ja bym jutro zrobiła test rano Może się skusisz????
Podziel się: