Dzastina222
Czekam..
Halo dziewczyny, czy któraś tutaj jeszcze zagląda? Czy tylko ja zostałam sama?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzastina co tam u Ciebie??? jak się czujesz???:-)
Pozdrawiam!!!!
Jednak ktoś tu jeszcze jest:-):-):-) U mnie bez zmian... @ się dziś kończy jutro zaczynam Clo... nie wiem co będzie dalej... nie myślę o tym. rzucam się w wir pracy i zapominam o przeszłości... jak się uda to fajnie jak nie... to przestaje brać Clo Pregnyl i Duphaston... niech natura robi swoje... mam już jedno dziecko... pragnę drugiego ale to chyba jeszcze nie pora... Albo za bardzo o tym myślę i psychika mnie blokuję... dla tego wrzucam na luz... pieszczoty będą i tempke będę mierzyć... test owu mam także zaopatrzona jestem... tylko przestanę o tym obsesyjnie mysleć... pozdrawiam was wszystkie dziewczyny,,,, i trzymam kciuki żeby wam się udało, a uda na pewno :-):-):-):-)
Witajcie!
Czy ktoras z Was brala Pregnyl? Jaka jest jego skutecznosc?
Hallo Dziewczyny co tam u was się dzieje??? Jest tu ktoś?:-)
Witaj Asienka!!
Chyba wszystkie zafasolkowały i zapomniały się pochwalić ;-)
A co u Ciebie?? Jak staranka??
Ja 24 dc i już zaczynam się stresować. W tym cyklu owu miałam szybciej - koło 16dc, może przez CLO?? A poza tym bromergon 2 razy dziennie po 1 tabletce, bo prolaktyna zamiast zmaleć - podskoczyła. Więc nie wiem czy przy wysokiej prolaktynie mam szanse na fasolkę??? Jeszcze kilka dni i się okaże.
Dziewczynki piszcie co u Was.
Sandrahaha jak się czujesz??? Zaglądasz czasem do nas?