reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dzastina co tam u Ciebie??? jak się czujesz???:-)
Pozdrawiam!!!!

Jednak ktoś tu jeszcze jest:-):-):-) U mnie bez zmian... @ się dziś kończy jutro zaczynam Clo... nie wiem co będzie dalej... nie myślę o tym. rzucam się w wir pracy i zapominam o przeszłości... jak się uda to fajnie jak nie... to przestaje brać Clo Pregnyl i Duphaston... niech natura robi swoje... mam już jedno dziecko... pragnę drugiego ale to chyba jeszcze nie pora... Albo za bardzo o tym myślę i psychika mnie blokuję... dla tego wrzucam na luz... pieszczoty będą i tempke będę mierzyć... test owu mam także zaopatrzona jestem... tylko przestanę o tym obsesyjnie mysleć... pozdrawiam was wszystkie dziewczyny,,,, i trzymam kciuki żeby wam się udało, a uda na pewno :-):-):-):-)

Jednak ktoś tu jeszcze jest:-):-):-) U mnie bez zmian... @ się dziś kończy jutro zaczynam Clo... nie wiem co będzie dalej... nie myślę o tym. rzucam się w wir pracy i zapominam o przeszłości... jak się uda to fajnie jak nie... to przestaje brać Clo Pregnyl i Duphaston... niech natura robi swoje... mam już jedno dziecko... pragnę drugiego ale to chyba jeszcze nie pora... Albo za bardzo o tym myślę i psychika mnie blokuję... dla tego wrzucam na luz... pieszczoty będą i tempke będę mierzyć... test owu mam także zaopatrzona jestem... tylko przestanę o tym obsesyjnie mysleć... pozdrawiam was wszystkie dziewczyny,,,, i trzymam kciuki żeby wam się udało, a uda na pewno :-):-):-):-)

Hej kochana:-)
Masz racje psycha dużo daje trzeba wziąśc troche na luz ale nie zawsze się da:-(
Ja dzisiaj wróciłam od lekarza i nie dostałam pregnylu, wychodowałam dwa jajeczka 18mm i niedziela, poniedziałek przytulanie, Luteine mam brac az dostane okres od 10 listopada, no i trzy miesiące staranek a jak się nie uda to najpierw inseminacja/in-vitro. Kurcze boje się:zawstydzona/y: Pozdrawiam

Hallo Dziewczyny co tam u was się dzieje??? Jest tu ktoś?:-)

Witaj Asienka!! :tak:
Chyba wszystkie zafasolkowały i zapomniały się pochwalić ;-)
A co u Ciebie?? Jak staranka??

Ja 24 dc i już zaczynam się stresować. W tym cyklu owu miałam szybciej - koło 16dc, może przez CLO?? A poza tym bromergon 2 razy dziennie po 1 tabletce, bo prolaktyna zamiast zmaleć - podskoczyła. Więc nie wiem czy przy wysokiej prolaktynie mam szanse na fasolkę??? Jeszcze kilka dni i się okaże.

Dziewczynki piszcie co u Was.
Sandrahaha jak się czujesz??? Zaglądasz czasem do nas?

Witaj Asienka!! :tak:
Chyba wszystkie zafasolkowały i zapomniały się pochwalić ;-)
A co u Ciebie?? Jak staranka??

Ja 24 dc i już zaczynam się stresować. W tym cyklu owu miałam szybciej - koło 16dc, może przez CLO?? A poza tym bromergon 2 razy dziennie po 1 tabletce, bo prolaktyna zamiast zmaleć - podskoczyła. Więc nie wiem czy przy wysokiej prolaktynie mam szanse na fasolkę??? Jeszcze kilka dni i się okaże.

Dziewczynki piszcie co u Was.
Sandrahaha jak się czujesz??? Zaglądasz czasem do nas?

Też mi się wydaje że zapomniały sie pochwalic;-)
Napewno przez clo masz szybciej owulacje no i ktos musi przerwac ta złą passe bo od czasu Sandry, cisza.... Dziewczyny do roboty! prosze fasolkowac:tak:
A ja juz jestem po owu od wczoraj, staranka były a teraz pozostaje czekac:-)

reklama
hej dziewczyny u mnie nic się nie zmieniło dalej nic czekam do lutego na wizytę u nowego lekarza :) i może tam mi się uda trzymam za was kciuki :) pozdrawiam

Do góry