reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
No wiec tempka dziś spadła na 38.8 więc mogę już się spodziewać @ w najblizszym czasie... trudno świat się nie zawalił, będę próbować dalej i dalej aż do skutku... najwyraźniej w niebie nie ma jeszcze aniołka dla mnie:-:)-:)-:)-( musze stanąć w kolejce i poczekać...

Hejka kochane dziewczynki , dawno mnie nie było ale ostatnio mam dużo spraw na głowie, te pisanie pracy też idzie mi marnie. Ciężko mi się ostatnio skupić ciągle myślę tylko o tym kiedy i czy wogóle nam się uda mieć naszą dzidzię.
Trzymam za was wszystkie kciuki nawet jak tu nie pisze to o was myślę i z wszystkie trzymam kciuki .
Dzastinko bardzo mi się podoba twoja teoria o braku aniołka , ale wierzę że dla nas wszystkich te aniołki w kołńcu będą.
Trzymajcie się ciepło buziolki

Hejka kochane dziewczynki , dawno mnie nie było ale ostatnio mam dużo spraw na głowie, te pisanie pracy też idzie mi marnie. Ciężko mi się ostatnio skupić ciągle myślę tylko o tym kiedy i czy wogóle nam się uda mieć naszą dzidzię.
Trzymam za was wszystkie kciuki nawet jak tu nie pisze to o was myślę i z wszystkie trzymam kciuki .
Dzastinko bardzo mi się podoba twoja teoria o braku aniołka , ale wierzę że dla nas wszystkich te aniołki w kołńcu będą.
Trzymajcie się ciepło buziolki

Witaj Aga :-)
Kiedy masz wyniki badań?
U mnie 18dc, jutro mam usg to zobaczę czy pęcherzyki pękły, jeśli się w ogóle pojawiły. W tym cyklu brałam CLO 2x1 tab. Ale jakoś też nie wierzę, że się uda :zawstydzona/y:
Dzastina czytałam na innym wątku, że przyszła wredna @, przykro mi, ale dobrze że się nie poddajesz!!!
Asienka kochanie! czekamy w piątek na wieści od lekarza!
katia_793, Zygzak co Was?
Buziaki!

Hejka Klaudynko cóż moje wyniki już powinny być bo miąły być za dwa tygodnie , w piątek może mężusiowi uda się je odebrać. A kochanego tak rozłożyło że dopiero w przyszłym tygodniu się chyba wybierze na jego badanka. Ja mam osttanio prolemy ze skupieniem się na pisaniu pracy wkurza mnie to a maxa , bo robię wszystko tylko nie to co powinnam i wściekam sie na siebie strasznie.:wściekła/y:
Pozdrawiam was dziewczynki chyba zaszyję sie na kilka dni i zajrze do was jak juz będę miała wyniki.
Pozdrawiam was kochane buziolki

Witaj Aga :-)
Kiedy masz wyniki badań?
U mnie 18dc, jutro mam usg to zobaczę czy pęcherzyki pękły, jeśli się w ogóle pojawiły. W tym cyklu brałam CLO 2x1 tab. Ale jakoś też nie wierzę, że się uda :zawstydzona/y:
Dzastina czytałam na innym wątku, że przyszła wredna @, przykro mi, ale dobrze że się nie poddajesz!!!
Asienka kochanie! czekamy w piątek na wieści od lekarza!
katia_793, Zygzak co Was?
Buziaki!
Witam
wróciłam już z Zakopca ,ale do pracy dopiero za tydzień :-) @ sie kończy i zaczynamy starania a 13.11 mam endo:sorry:

Witam
wróciłam już z Zakopca ,ale do pracy dopiero za tydzień :-) @ sie kończy i zaczynamy starania a 13.11 mam endo:sorry:
Hej Katia:-)
Ale ci fajnie że masz urlopik, ja siedziałam ponad miesiąc w domku na l4 i nie chciało mi się do pracy wracac:-) poleniuchowałabym dalej:tak:
co to znaczy że "13.11 mam endo?"
Aga a Ty kochana zaszyj się w spokojnym miejscu i pisz prace:tak:powodzenia;-)
Klaudyna Kochana pisz co tam lekarz powiedział!!!!!!! :tak:

Ale ci fajnie że masz urlopik, ja siedziałam ponad miesiąc w domku na l4 i nie chciało mi się do pracy wracac:-) poleniuchowałabym dalej:tak:

hejka!
no więc moja ukochana pani ginekolog stwierdziła, że owulacja najprawdopodobniej już była, no i że mam się dalej starać, bo wygląda na to , ze owu mam :-D no i tyle się dowiedziałam :confused:

Ide do endokrynologa bo tsh mam 3,3 ponoć dla staraczek norma to ok1-1.5

reklama
Do góry