@ przylazła wczoraj wzieam ostatnia luteinę i @ powinna być chyba za kilka dni a nie już dziś, musze spytać mojej gin:-(cześć!
I krecha? a który to dzień cyklu? Mierzysz temperature? Moze jeszcze nic straconego Trzymam kciuki!
reklama
Dzastina222
Czekam..
No wiec tempka dziś spadła na 38.8 więc mogę już się spodziewać @ w najblizszym czasie... trudno świat się nie zawalił, będę próbować dalej i dalej aż do skutku... najwyraźniej w niebie nie ma jeszcze aniołka dla mnie:----( musze stanąć w kolejce i poczekać...
Aga27 hope
Fanka BB :)
Hejka kochane dziewczynki , dawno mnie nie było ale ostatnio mam dużo spraw na głowie, te pisanie pracy też idzie mi marnie. Ciężko mi się ostatnio skupić ciągle myślę tylko o tym kiedy i czy wogóle nam się uda mieć naszą dzidzię.
Trzymam za was wszystkie kciuki nawet jak tu nie pisze to o was myślę i z wszystkie trzymam kciuki .
Dzastinko bardzo mi się podoba twoja teoria o braku aniołka , ale wierzę że dla nas wszystkich te aniołki w kołńcu będą.
Trzymajcie się ciepło buziolki
Trzymam za was wszystkie kciuki nawet jak tu nie pisze to o was myślę i z wszystkie trzymam kciuki .
Dzastinko bardzo mi się podoba twoja teoria o braku aniołka , ale wierzę że dla nas wszystkich te aniołki w kołńcu będą.
Klaudyna_a
Hejka kochane dziewczynki , dawno mnie nie było ale ostatnio mam dużo spraw na głowie, te pisanie pracy też idzie mi marnie. Ciężko mi się ostatnio skupić ciągle myślę tylko o tym kiedy i czy wogóle nam się uda mieć naszą dzidzię.
Witaj Aga :-)
Kiedy masz wyniki badań?
U mnie 18dc, jutro mam usg to zobaczę czy pęcherzyki pękły, jeśli się w ogóle pojawiły. W tym cyklu brałam CLO 2x1 tab. Ale jakoś też nie wierzę, że się uda
Dzastina czytałam na innym wątku, że przyszła wredna @, przykro mi, ale dobrze że się nie poddajesz!!!
Asienka kochanie! czekamy w piątek na wieści od lekarza!
katia_793, Zygzak co Was?
Buziaki!
Aga27 hope
Hejka Klaudynko cóż moje wyniki już powinny być bo miąły być za dwa tygodnie , w piątek może mężusiowi uda się je odebrać. A kochanego tak rozłożyło że dopiero w przyszłym tygodniu się chyba wybierze na jego badanka. Ja mam osttanio prolemy ze skupieniem się na pisaniu pracy wkurza mnie to a maxa , bo robię wszystko tylko nie to co powinnam i wściekam sie na siebie strasznie.
Pozdrawiam was dziewczynki chyba zaszyję sie na kilka dni i zajrze do was jak juz będę miała wyniki.
Pozdrawiam was kochane buziolki
Pozdrawiam was dziewczynki chyba zaszyję sie na kilka dni i zajrze do was jak juz będę miała wyniki.
Pozdrawiam was kochane buziolki
WitamWitaj Aga :-)
Kiedy masz wyniki badań?
U mnie 18dc, jutro mam usg to zobaczę czy pęcherzyki pękły, jeśli się w ogóle pojawiły. W tym cyklu brałam CLO 2x1 tab. Ale jakoś też nie wierzę, że się uda
Dzastina czytałam na innym wątku, że przyszła wredna @, przykro mi, ale dobrze że się nie poddajesz!!!
Asienka kochanie! czekamy w piątek na wieści od lekarza!
katia_793, Zygzak co Was?
Buziaki!
wróciłam już z Zakopca ,ale do pracy dopiero za tydzień :-) @ sie kończy i zaczynamy starania a 13.11 mam endo
Hej Katia:-)Witam
wróciłam już z Zakopca ,ale do pracy dopiero za tydzień :-) @ sie kończy i zaczynamy starania a 13.11 mam endo
Ale ci fajnie że masz urlopik, ja siedziałam ponad miesiąc w domku na l4 i nie chciało mi się do pracy wracac:-) poleniuchowałabym dalej
co to znaczy że "13.11 mam endo?"
Aga a Ty kochana zaszyj się w spokojnym miejscu i pisz pracepowodzenia;-)
Klaudyna Kochana pisz co tam lekarz powiedział!!!!!!!
Klaudyna_a
Hej Katia:-)
Ale ci fajnie że masz urlopik, ja siedziałam ponad miesiąc w domku na l4 i nie chciało mi się do pracy wracac:-) poleniuchowałabym dalej
hejka!
no więc moja ukochana pani ginekolog stwierdziła, że owulacja najprawdopodobniej już była, no i że mam się dalej starać, bo wygląda na to , ze owu mam no i tyle się dowiedziałam
Ide do endokrynologa bo tsh mam 3,3 ponoć dla staraczek norma to ok1-1.5Hej Katia:-)
reklama
Podziel się: