reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
no witam was laseczki.... u mnie tez bez zmian... tylko dziwne mam plamienia, takie brązowo-czerwone, nawet bym powiedziała że bardziej brązowe..a dziś 8 dc... i nie wiem czy to jakieś resztki po @ bo ona trwała 4 dni...trzy dni przerwy i od niedzieli wieczorem znów zaczęłam plamić, nie ma tego dużo ale jest...Dziś też mam,,,, i nie wiem o co chodzi ale się trochę niepokoję....no i brzuch tez mnie pobolewa jak na @... nie wiem o co kaman...???

reklama
no witam was laseczki.... u mnie tez bez zmian... tylko dziwne mam plamienia, takie brązowo-czerwone, nawet bym powiedziała że bardziej brązowe..a dziś 8 dc... i nie wiem czy to jakieś resztki po @ bo ona trwała 4 dni...trzy dni przerwy i od niedzieli wieczorem znów zaczęłam plamić, nie ma tego dużo ale jest...Dziś też mam,,,, i nie wiem o co chodzi ale się trochę niepokoję....no i brzuch tez mnie pobolewa jak na @... nie wiem o co kaman...???

No nareszcie się dziewczyny odnalazły:-)
Dzastina te plmienia wydaje mi się że to pozostałości po @. Ja też tak miałam kiedyś że okres mi się zatrzymał i po dwóch dniach powrócił, pytałam się lekarza o to i powiedział że to nic strasznego mówił dlaczego tak się dzieje ale ja juz nie pamiętam:eek:

Agatka a dlaczego tak długo musisz czekac aż do lutego???? to jakiś specjalista???

kochana trzymam kciuki!!
a mierzysz temperature? masz jakies objawy??

Temperatura 36,7 o 5:45 ;-) Ale ostatnim razem @ przyszła przy wysokiej temperaturze, więc za bardzo nic mi to nie mówi :-( ważne tylko, że nie spadła.
Poza tym zero objawów, no może troszkę czasami brzuch boli jak na przyjście @ :-(

ewka a co u Ciebie???
a u mnie hmm chyba znuff nie trafilismy :-(
w niedziele mialam silny bol owulacyjny a skok byl wczoraj niewiem co i jak:-(
jutro mamy wizyte w klinice wiec moze juz jakies leczenie zastosuja
ja juz mam dosc czekania to moj 13 cykl wszyscy wokol zachodza a ja nie normalnie czuje sie jak wyrzutek jakis
Aha a we wtorek mialam juz sluz bialy progresteronowy

a u mnie hmm chyba znuff nie trafilismy :-(
w niedziele mialam silny bol owulacyjny a skok byl wczoraj niewiem co i jak:-(
jutro mamy wizyte w klinice wiec moze juz jakies leczenie zastosuja
ja juz mam dosc czekania to moj 13 cykl wszyscy wokol zachodza a ja nie normalnie czuje sie jak wyrzutek jakis
Aha a we wtorek mialam juz sluz bialy progresteronowy

Pytałam moją gin czy może tak być, że owulacja jest trzy dni wcześniej niż skok temperatury i potwierdziła, że może tak być. Na necie też coś takiego znalazłam, więc możliwe że owu miałaś prędzej :-)
Kochana ja też mam dość, ale co nam pozostaje? Musimy walczyć! Wiem, wiem... dziś tak mówię, pełna nadziei ... a jak przjdzie @ to będzie mega załamka :zawstydzona/y:

Pytałam moją gin czy może tak być, że owulacja jest trzy dni wcześniej niż skok temperatury i potwierdziła, że może tak być. Na necie też coś takiego znalazłam, więc możliwe że owu miałaś prędzej :-)
Kochana ja też mam dość, ale co nam pozostaje? Musimy walczyć! Wiem, wiem... dziś tak mówię, pełna nadziei ... a jak przjdzie @ to będzie mega załamka :zawstydzona/y:
Kochana ja trzymam kciuki zeby nie przyszla :tak:
i pamietaj jestem z toba !
jej ale mam dzis nerwa na warczalam na mojego W hihihih i to tak porzadnie no ale juz sie pogodzilismy:-D

reklama
Do góry