reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
A tak wogóle to od dwóch dni pobolewa mnie podbrzusze tak jak na okres jest to możliwe że przez luteinke i jestem trzy dni po owulacji:sorry: denerwuje mnie to:wściekła/y:

Cześć dziewczyny... Ja też się do was dołączam... u mnie 11 dc. Tempki nie mierze bo się obraziłam na termometr... :-D:-D:-D mnie też pobolewa brzuch...odczówam te dojrzewanie pęcherzyka.. w poniedziałek mam wizytę u ginka ale nie wiem czy na nią pójdę... bo już mam dość pchania im kasy... bez sensu.. Za 5 minut badania 100 zł.:szok::szok::szok:

Dziewczynki trzymajcie mocno kciuki! Dziś 26dc, jutro ma nadejść wredna @... oby nie przyszła!!!! :-:)-:)-(
Klaudynko trzymam mocno kcuiki żeby ta wstręciucha się nie pojawiła:tak:.U mnie dzisiaj 26dc, a małpa ma się pojawić w niedzielę i choć powiem wam dziewczynki szczerze że wiem że w ciązy nie jestem, bo to musiłąby byc cud to gdzieś tam w serduchu tli się nadzieja że ten cud się zdarzy. Czasem stwierdzam że my kobitki to mamy okrąpnie pokręconą psychę, potrafimy sobie wkręcić co chcemy, a potem efektem są niepotrzebne łzy nie uważacie że coś w tym jest?

no wiec bylismy a po wyjsciu sie rozplakalam i dokoncze mierzenie tempki w tym cyklu ale w nastepnym juz nie zaczne:(( poprostu rezygnuje z mierzenia i z fasolki juz nie mam sil
moj W bedzie mial powtorzone badanie nasienia tym razem w szpitalu wszystko sie odbedzie a ja mam nastepna wizyte w MAJU dopiero:(( i w maju zrobia mi laparaskopie i droznosc jajowodow i jak tu sie nie zalamac:(( nie mam sil , poddaje sie
Tak wiem zaraz zaczniecie mnie pocieszac itd. ale po co poprostu nie jest mi dane miec drugie dziecko, czuje sie jak jakis wyrzutek ktoremu nic sie od zycia nie nalezy.
13 nie jest szczesliwy przynajmniej dla mnie pewnie cykl tez zakonczy sie @ bo tez 13

Klaudynko trzymam mocno kcuiki żeby ta wstręciucha się nie pojawiła:tak:.U mnie dzisiaj 26dc, a małpa ma się pojawić w niedzielę i choć powiem wam dziewczynki szczerze że wiem że w ciązy nie jestem, bo to musiłąby byc cud to gdzieś tam w serduchu tli się nadzieja że ten cud się zdarzy. Czasem stwierdzam że my kobitki to mamy okrąpnie pokręconą psychę, potrafimy sobie wkręcić co chcemy, a potem efektem są niepotrzebne łzy nie uważacie że coś w tym jest?

Aga masz rację, ja też jakoś nie wierzę żebym była w ciąży, a mimo to czekam ... a nuż się komuś pomyliło ... ;-)
ewka2412 może odpoczniesz psychicznie do maja ... a może w międzyczasie zdarzy się cud ;-) Twój M. ma słabe wyniki??

Asienka jeden cykl z CLO tak miałam, że od owu do @ miałam lekkie bóle jak owulacyjne, więc może to przez CLO ;-)

Kochane trzymajcie dalej kciuki, @ nadal brak, a temperatura rano 36,9

Aga masz rację, ja też jakoś nie wierzę żebym była w ciąży, a mimo to czekam ... a nuż się komuś pomyliło ... ;-)
ewka2412 może odpoczniesz psychicznie do maja ... a może w międzyczasie zdarzy się cud ;-) Twój M. ma słabe wyniki??

Asienka jeden cykl z CLO tak miałam, że od owu do @ miałam lekkie bóle jak owulacyjne, więc może to przez CLO ;-)

Kochane trzymajcie dalej kciuki, @ nadal brak, a temperatura rano 36,9
moj W ma dobre wyniki ale chca jeszcze raz zrobic dla pewnosci przed ta laparoskopia
a kochane powiedzcie mi czy przed tym zabiegiem trzeba robic jakies badania?

moj W ma dobre wyniki ale chca jeszcze raz zrobic dla pewnosci przed ta laparoskopia
a kochane powiedzcie mi czy przed tym zabiegiem trzeba robic jakies badania?

Kochana nie ma co się bac laparo :tak: ja juz weteranką jestem:-D
Nie zaszkodzi a napewno pomoże:tak:
Ja miałam tylko badania robione na grupe krwi i krzepliwośc krwi. Powiem Ci tak że w zależności gdzie będziesz robiła zabieg bo jak w normalnym szpitalu to pewnie więcej badań Ci zlecą ale te dwa to napewno będziesz miec:-)
Ja miałam w prywatnej klinice na kase chorych więc na drugi dzień już wyszłam do domu nie miałam żadnych drenów zakładanych tylko normalne opatrunki dwie albo trzy kroplówk i tyle:-)
Klaudyna dzięki może faktycznie to przez clo?

reklama
Klaudynko testowalas?? Mam nadzieje ze ta wredota nie zawitala do ciebie

Hej!
na razie @ nie ma. Temperatura rano 36,9. Nigdy takiej wysokiej nie miałam, więc to mnie tylko trzyma przy nadziei. Podbrzusze pobolewa jakby zaraz miała przyjść @. Poza tym żadnych objawów :-(
A teścik zrobiłam z ciekawości, wczoraj po pracy - niestety jedna krecha, ani cienia drugiej. Może za wcześnie?
Ostatnio @ miałam 28dc, więc chodzę jak na szpilkach zęby się nie pojawiła.
Aga27 hope a Ty jak? Trzymam kciuki! :tak:

Do góry