reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dzastina co tam u Ciebie??? jak się czujesz???:-)
Pozdrawiam!!!!

Jednak ktoś tu jeszcze jest:-):-):-) U mnie bez zmian... @ się dziś kończy jutro zaczynam Clo... nie wiem co będzie dalej... nie myślę o tym. rzucam się w wir pracy i zapominam o przeszłości... jak się uda to fajnie jak nie... to przestaje brać Clo Pregnyl i Duphaston... niech natura robi swoje... mam już jedno dziecko... pragnę drugiego ale to chyba jeszcze nie pora... Albo za bardzo o tym myślę i psychika mnie blokuję... dla tego wrzucam na luz... pieszczoty będą i tempke będę mierzyć... test owu mam także zaopatrzona jestem... tylko przestanę o tym obsesyjnie mysleć... pozdrawiam was wszystkie dziewczyny,,,, i trzymam kciuki żeby wam się udało, a uda na pewno :-):-):-):-)

Jednak ktoś tu jeszcze jest:-):-):-) U mnie bez zmian... @ się dziś kończy jutro zaczynam Clo... nie wiem co będzie dalej... nie myślę o tym. rzucam się w wir pracy i zapominam o przeszłości... jak się uda to fajnie jak nie... to przestaje brać Clo Pregnyl i Duphaston... niech natura robi swoje... mam już jedno dziecko... pragnę drugiego ale to chyba jeszcze nie pora... Albo za bardzo o tym myślę i psychika mnie blokuję... dla tego wrzucam na luz... pieszczoty będą i tempke będę mierzyć... test owu mam także zaopatrzona jestem... tylko przestanę o tym obsesyjnie mysleć... pozdrawiam was wszystkie dziewczyny,,,, i trzymam kciuki żeby wam się udało, a uda na pewno :-):-):-):-)

Hej kochana:-)
Masz racje psycha dużo daje trzeba wziąśc troche na luz ale nie zawsze się da:-(
Ja dzisiaj wróciłam od lekarza i nie dostałam pregnylu, wychodowałam dwa jajeczka 18mm i niedziela, poniedziałek przytulanie, Luteine mam brac az dostane okres od 10 listopada, no i trzy miesiące staranek a jak się nie uda to najpierw inseminacja/in-vitro. Kurcze boje się:zawstydzona/y: Pozdrawiam

Hallo Dziewczyny co tam u was się dzieje??? Jest tu ktoś?:-)

Witaj Asienka!! :tak:
Chyba wszystkie zafasolkowały i zapomniały się pochwalić ;-)
A co u Ciebie?? Jak staranka??

Ja 24 dc i już zaczynam się stresować. W tym cyklu owu miałam szybciej - koło 16dc, może przez CLO?? A poza tym bromergon 2 razy dziennie po 1 tabletce, bo prolaktyna zamiast zmaleć - podskoczyła. Więc nie wiem czy przy wysokiej prolaktynie mam szanse na fasolkę??? Jeszcze kilka dni i się okaże.

Dziewczynki piszcie co u Was.
Sandrahaha jak się czujesz??? Zaglądasz czasem do nas?

Witaj Asienka!! :tak:
Chyba wszystkie zafasolkowały i zapomniały się pochwalić ;-)
A co u Ciebie?? Jak staranka??

Ja 24 dc i już zaczynam się stresować. W tym cyklu owu miałam szybciej - koło 16dc, może przez CLO?? A poza tym bromergon 2 razy dziennie po 1 tabletce, bo prolaktyna zamiast zmaleć - podskoczyła. Więc nie wiem czy przy wysokiej prolaktynie mam szanse na fasolkę??? Jeszcze kilka dni i się okaże.

Dziewczynki piszcie co u Was.
Sandrahaha jak się czujesz??? Zaglądasz czasem do nas?

Też mi się wydaje że zapomniały sie pochwalic;-)
Napewno przez clo masz szybciej owulacje no i ktos musi przerwac ta złą passe bo od czasu Sandry, cisza.... Dziewczyny do roboty! prosze fasolkowac:tak:
A ja juz jestem po owu od wczoraj, staranka były a teraz pozostaje czekac:-)

reklama
hej dziewczyny u mnie nic się nie zmieniło dalej nic czekam do lutego na wizytę u nowego lekarza :) i może tam mi się uda trzymam za was kciuki :) pozdrawiam

Do góry