reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
dziewczyny :) wrocilam :) w poludnie dostalam wypis :) musze nadrobic czytanie bo troszke mnie nie bylo :)
u mnie dobrze.. wzglednie.. procz tego ze cytologia wyszla zle.. i hormony ponad poprzeczke i cukrzyca poczatkowa, ale zmienilam ginekologa na endokrynologa, teraz mnie prowadzi pani doktor ze szpitala, super kobietka. A najwazniejsze ze moj pecherzyk ma 22 mm, dostalam zastrzyk na pekniecie i czekamy... za tydzien jade na kontrolne usg i na posiew. No i w pierwszy dzien pobytu dowiedzialam sie ze mam miesniaka na macicy heh. Ta lekarka sie zdziwila ze nie wiedzialam skoro chodzilam do ginekologa, no i ogolnie sie dziwila ze badan nie mialam.. ze nie dostawalam zastrzykow na pekanie i ze sie w sumie nie dziwi ze wczesniej nie zaszlam bo moje pecherzyki poprzednio byly troszke za stare... Przebadali mnie wzdłuż i wszerz :) juz wiem co musze leczyc ;p i oby ten cykl byl owocny bo leki silne byly... jestem ogolnie solabiona, zabrali mi 25 duzych ampulek krwi w ciagu 11 dni ;p dlatego tak mnie scielo.. no a te leki co bralam to byly duze zastrzyki w brzuch ale juz nie pamietam nazwy jest na wypisie chyba...
Biore sie za czytanie waszych postow :) mam nadzieje ze sa jakies kreseczki :)

reklama
Błonka to już?
Jak ten czas zleciał. Ale fajnie że Cię zdiagnozowali i już tylko do przodu. A co z tą cytologią? Która grupa? Mięśniak duży? No i ta cukrzyca to też nie za fajnie.
3mam &&& żeby ten cykl był owocny. Za nas wszystkie &&&&&&&
Nawet okres dostałam. O ile można to nazwać okresem, bo to nie takie zwykłe plamienie brązowe, tylko troszeczkę jasnej krwi. Ale dosłownie troszeczkę. 73dniowy cykl. Masakra. Więc wizytę w środę sobie podaruję, ale za to jutro porobię zlecone badanka i pójdę do gina w poniedziałek.

hejka ja tak na sekundkę bo dopiero z urlopu wróciliśmy:( wpadłam sie z Wami przywitać :)
ja pojechałam z takim banankiem do Pl bo @mi się spóźniła biegiem poleciałam na betkę ale niesety jedna kreseczka a w tym cyklu zamierzam się wspomóc teścikami owulacyjnymi:)

dziewczyny :) wrocilam :) w poludnie dostalam wypis :) musze nadrobic czytanie bo troszke mnie nie bylo :)
u mnie dobrze.. wzglednie.. procz tego ze cytologia wyszla zle.. i hormony ponad poprzeczke i cukrzyca poczatkowa, ale zmienilam ginekologa na endokrynologa, teraz mnie prowadzi pani doktor ze szpitala, super kobietka. A najwazniejsze ze moj pecherzyk ma 22 mm, dostalam zastrzyk na pekniecie i czekamy... za tydzien jade na kontrolne usg i na posiew. No i w pierwszy dzien pobytu dowiedzialam sie ze mam miesniaka na macicy heh. Ta lekarka sie zdziwila ze nie wiedzialam skoro chodzilam do ginekologa, no i ogolnie sie dziwila ze badan nie mialam.. ze nie dostawalam zastrzykow na pekanie i ze sie w sumie nie dziwi ze wczesniej nie zaszlam bo moje pecherzyki poprzednio byly troszke za stare... Przebadali mnie wzdłuż i wszerz :) juz wiem co musze leczyc ;p i oby ten cykl byl owocny bo leki silne byly... jestem ogolnie solabiona, zabrali mi 25 duzych ampulek krwi w ciagu 11 dni ;p dlatego tak mnie scielo.. no a te leki co bralam to byly duze zastrzyki w brzuch ale juz nie pamietam nazwy jest na wypisie chyba...
Biore sie za czytanie waszych postow :) mam nadzieje ze sa jakies kreseczki :)

hejka ja tak na sekundkę bo dopiero z urlopu wróciliśmy:( wpadłam sie z Wami przywitać :)
ja pojechałam z takim banankiem do Pl bo @mi się spóźniła biegiem poleciałam na betkę ale niesety jedna kreseczka a w tym cyklu zamierzam się wspomóc teścikami owulacyjnymi:)
No babolki moje kochane wróciły :-) ależ ja za Wami tęskniłam:tak: Błonka czy możesz podać mi jeszcze raz swój nr bo jak pisałam do Ciebie smsy to wracał mi sms zwrotny że błąd wysłania. No to kochana teraz czekamy na piękne II kreseczki&&&&&&&&&&&&&&&&
Maja kochana opowiadaj.....:-) Jak tam na urlopie?

Błonka to już?
Jak ten czas zleciał. Ale fajnie że Cię zdiagnozowali i już tylko do przodu. A co z tą cytologią? Która grupa? Mięśniak duży? No i ta cukrzyca to też nie za fajnie.
3mam &&& żeby ten cykl był owocny. Za nas wszystkie &&&&&&&
Nawet okres dostałam. O ile można to nazwać okresem, bo to nie takie zwykłe plamienie brązowe, tylko troszeczkę jasnej krwi. Ale dosłownie troszeczkę. 73dniowy cykl. Masakra. Więc wizytę w środę sobie podaruję, ale za to jutro porobię zlecone badanka i pójdę do gina w poniedziałek.

Aniu 73 dniowy cykl????????:szok: a dlaczego tak????:eek:

Gin dał mi lutkę na wywołanie przy ostatniej wizycie i 4 badania do zrobienia jak dostanę okres. No to jutro je zrobię i zobaczymy co powie na wyniki

reklama
sorki że tylko na pytania do mnie odpisuje ale tak przelootem na kompa wpadłam:) urlop to taaak minął że nawet nic a nic nie odpoczeliśmy!!! tyle załatwiania z tym slubem że tragedia ale się udało duuzo załatwić a reszta w lipcu a potem w następnym roku wkońcu jakis normalny urlop acz kolwiek mam nadzieję że juz przynajmniej we 3jeczkę:))))

Do góry