reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .

NO gdzie Wy się PODZIEWACIE????:szok:
Co tam Palu u CIebie?
Maja pewnie jeszcze na urlopie:) kiedy wraca?

hej dziewczny:) ja jestem nowa ale wlasnie dzisiaj zaczelam brac juz pelny zestaw ..do tej pory bralam luteine i clo a od dzisiaj jeszcze metformax i bromocorn i mam nadzieje ze nie bede caly dzien chciala spac bo chyba zwariuje...dostalam po pol tabletki 2x dziennie wiec moze nie bedzie zle...a wy jak sie czujecie po tych lekach?
Witam Trix ja brałam tylko clo więc nie bardzo sie orientuje... ale dziewczyny pewnie doradzą:tak:

BUziaki dla Was:*

reklama
Suzi a ty jak dlugo sie starasz? i jestes na samym clo czyli ci pomaga? masy owulacje? ja to strasznie sie doluje tym ze jej nie mam;/...no ale moze w nastepnym cyklu sie uda jak juz biore te wszystkie specyfiki;p
a z samopoczuciem na razie nie ma tragedii moze jestem bardziej zmeczona ale moj synek ostatnio daje mi niezle popalic wiec nie wiem czy to nie przez to moje zmeczenie:) moze chce mnie zniechecic orzed kolejna ciaza zeby miec mame dluzej dla siebie:pP tak sobie czasami mysle ale ja jestem zdeterminowana a teraz jedszcze jak sioe okazuje ze mam ten caly pcos to na prawde mysle ze nie ma co tracic czasu bo nie wiadomo kiedy sie uda..ale badzmy optymistkami;))

Suzi a ty jak dlugo sie starasz? i jestes na samym clo czyli ci pomaga? masy owulacje? ja to strasznie sie doluje tym ze jej nie mam;/...no ale moze w nastepnym cyklu sie uda jak juz biore te wszystkie specyfiki;p
a z samopoczuciem na razie nie ma tragedii moze jestem bardziej zmeczona ale moj synek ostatnio daje mi niezle popalic wiec nie wiem czy to nie przez to moje zmeczenie:) moze chce mnie zniechecic orzed kolejna ciaza zeby miec mame dluzej dla siebie:pP tak sobie czasami mysle ale ja jestem zdeterminowana a teraz jedszcze jak sioe okazuje ze mam ten caly pcos to na prawde mysle ze nie ma co tracic czasu bo nie wiadomo kiedy sie uda..ale badzmy optymistkami;))
Cześć Trix:-) No ja sie staram już ok 4 lata( o matko teraz to do mnie dotarło:szok:)
Tak ja owulacje mam naturalnie a clo biorę na zwiększenie szans:tak: Ten cykl odpuściliśmy więc i miałam przerwę w clo. Od kolejnego cyklu zaczynam i zobaczymy&&&&&&
Widzę że masz już synka:-)
Może napisz coś o sobie abyśmy mogły Cię lepiej poznać;-)

Faktycznie tutaj cisza.
Ciekawe jak tam Błonka szpitalu
A ja dalej nie mam okresu ;( Dwa tygodnie od odstawienia lutki minęły i nic. Brzuch mnie co chwilę boli i przestaje, (.) (.) już też z dnia na dzień bardziej. Idę w środę do lekarza, bo w pn nie dam rady.
Dziewczyny co robić? Zrobić te 4 badania co mi zlecił: TSH, PRL, glukozę i testosteron? Czy z nimi faktycznie trzeba czekać aż się @ pojawi? Jestem strasznie skołowana, bo nie pamiętam co mi mówił. Niby jak dostanę @, ale nie przewidział, że lutka na mnie nie podziała ;/

Suzi 4 lata to faktycznie sporo...ale czas tak szybko leci i tak od miesiaca do miesiaca i nawet nie wiadomo kiedy zleci...a maz robil badania??bo jak masz owulacje to ciekawe czemu tak ciezko idzie...u mnie po pol roku lekarz chcial zeby maz robil badania...
W kazdym razie napisze kilka slow o sobie jak prosilas...:) jestem mezatka 2 lata w lipcu bedzie rocznica:) a nasz szymek ma 7 miesiecy i jest najslodsza istotka pod sloncem;p pracujemy oboje w pensjonacie moich rodzicow generalnie zajmujemy sie wszystkim a ja dodatkowo mam swoj gabinet masazu w pensjonacie i dodatkowo sobie dorabiam a w tym czasie moja babcia nianczy malego ale mam go stale na oku no i pracuje klika dni wtygodniu w zaleznosci od potrzeb a pozostale dni jestem z synkiem....no to chyba w takiem duzym skrocie o mnie:))
ankka a moze juz ci sie udalo zaciazyc i dlatego nie ma okresu? robilas test??w koncu takie bole podbrzusza na poczatku ciazy to normalne...a badania hormonow rob tak jak ci kazal lekarz bo to ma znaczenie w kttorym momencie cyklu badasz...pamietam ze jak ja robilam to nawet mialam co do dnia cyklu wyznaczone kiedy mam sie badac...takze poczekaj jeszcze troszke...

Trix robiłam dwa testy i miałam usg i nic tam nie było :( No nic... Zobaczymy co mi w środę powie.
Fajną masz pracę :)
Przyjemnej niedzieli kobietki, papatki

Cześć Babeczki:)
No powiem Wam że jakoś ten czas tak zleciał... co prawda nie były to starania takie że co miesiąc liczyłam dni i kochaliśmy się na zawolanie...W sumie do 3 ciąż doszło...ale finał był taki sam:-(
No ciekawe jak tam Błonka... Maja, Myśa,Palu, no i u Wszystkich Babeczek ;-)

tak mnie dół brzucha boli, że aż mnie skręca, dreszcze mam a tu 1,5 h w pracy jeszcze :wściekła/y:
tempkę mierzę Cyclotestem ale nic niepokojącego mi nie pokazał.

reklama
Do góry