reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Trzymam mocno &&&& Błonka
Maja - udanego urlopu życzę
A ja już oczywiście panikuję. Odstawiłam lutkę w piątek i dalej okresu nie mam. To już 61 dc :wściekła/y: Lekarz powiedział żeby czekać dwa tygodnie po odstawieniu, ale co jak dalej @ nie będzie?
Na dodatek mam śluz jakby płodny :szok: A przecież to niemożliwe, zresztą w tym "cyklu" to już dwa razy tak miałam. Wszystko bez sensu :baffled: Nic mnie nie swędzi, ten śluz jest normalny, przeźroczysty, czasami białawy, ciągnący, bez zapachu. Więc raczej to nie upławy. Nic mi się kurka w życiu nie udaje :no:

reklama
wiecie tak w ogole bylismy dzis powtorzyc badania mojego m.. jakos malo tego bylo... bedzie chyba inseminacja robiona.. i ta pani dr ogladala poprzednie badania i powiedziala ze sa glowki uszkodzone czyli to co najcenniejsze.. :((

maja udanego urlopu, wypoczywaj.
Błonka to trzymam kciuki za mega pęcherzyki, postaraj się ;) A mąż cóż nie wiem co wpływa na morfologie plemników.
anka02 takie nieregularne cykle to masakra, współczuje.

U mnie po 2 dniach plamień @ rozkręcił się na całego. Brzuch mnie boli . CIekawe co przyniesie ten cykl. Mam już naszykowany DUphaston ale tak myśle że od 19 dc zacznę brać bo mam je długie.

a ja znowu w kropce..:)) juz mi dół troche przeszedl ale znow 2 tyg czekania na @ i kolejna stymulacja. Nie wiem czemu gin w tym cyklu mi nie zaproponowal IUI....
nicki co to za cyclotest?? :eek:

Dziewczyny mam do Was pytanie: czy któraś przechodziła już kurację z Metformaxem? To lek przeciwcukrzycowy ale podobno ułatwia też zajście w ciążę...jak się po nim czułyście i czy komuś dał pozytywny efekt??? Ja biorę go 3 dzień i jestem ciekawa rezultatów...;-)

To kompik cyklu. Taki jak LC czy BC , ale Cyclotest jest tani:sorry2:
Pomijając wszystkie wspomagacze, na poprawę humoru kupiła sobie piękne klapki, no i skręciłam kostkę :angry:

reklama
hej dziewczny:) ja jestem nowa ale wlasnie dzisiaj zaczelam brac juz pelny zestaw ..do tej pory bralam luteine i clo a od dzisiaj jeszcze metformax i bromocorn i mam nadzieje ze nie bede caly dzien chciala spac bo chyba zwariuje...dostalam po pol tabletki 2x dziennie wiec moze nie bedzie zle...a wy jak sie czujecie po tych lekach?

Do góry