reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
dentico przykro mi bardzo :(((((
maron super widziec dwie krechy, gratuluje:-)
Ja czekam na @, mam nadzieję że zdarzy się cud i nie przyjdzie, ma czas do weekendu najpóźniej.

witam was drogie Panie ... mam do was pytanie ... ostatnio na wizycie moja Pani ginekolog przepisała mi bromergon mam go zacząć brać od pierwszego ( w tedy definitywnie odstawiam małą od piersi) teraz widząc ten wątek zastanawiam się czy on faktycznie może ułatwić mi zajścię w ciąże dla tego chciałam was zapytać jakie sa wasze odczucia na temat tego leku . Dodam ze o dziecko zaczynam sie starać we wrześniu .
pewnie już pisałyście o tym leku ale przyznam szczerze ze nie mam czasu przejrzeć tych wszystkich stron .

hey!
maron gratki:)
dentico- przykro:( kolejny cykl bedzie Twoj
blonka- oby Ci sie udalo z ta nowa terapia
ja jestem zalamana. Dzis caly dzien placze...:((
w pt bylam na wizycie 10dc i pechole ladne, wczesniej 36h przed badaniem sie seksilam i w sluzie jeszcze byly bardzo ruchliwe plemniki. Nawet gin pokazal mi w mikroskopie.
A dzis kolejna wizyta.. 13dc pechole maja po 25mm i endo 13mm. Rano kazal nam sie seksic takze po 8h od seksiku mialam badany sluz i co...??? Pelno plemnikow w sluzie ale martwych:(( przeciez moj ma takie zajebiste badania
stwierdzil, ze mam wrogi sluz i kazal zrobic badanie ASA na p/c. Za tydzien pojade po wyniki i sie zobaczy czy jest ujemny czy dodatni. ALe w czym rzecz?.. dosc, ze mam pco, niedrozny jeden jajowod, a przez to drugi tez moze byc nijaki i jeszcze wrogi sluz:(( tylko sie powiesic. Dal mi 3 wyjsca:
1) jesli badanie ASA bedzie ujemne to 3x IUI, a pozniej invitro
2)laparo, 3x IUI i invitro
3)albo odrazu Invitro
dlaczego nie moge normalnie zajsc w ciaze?:((
tak sie zastanawiam, ze skoro 3dni temu byly we mnie plemniki, ktore zyly sobie ponad 36h, a dzis po 8h nie ma ani jednego..
jaka jest przyczyna??
w sb troche popilismy wrecz do upadlego to moze dlatego? nie mam pojecia
a moze mojemu pogorszyla sie armia bo hjak robil wtedy te badania to byl w formie bo codziennie cwiczyl pil bialko i l-karnityne, a to podobno wzmcnia nasienie...
oby wynik byl ujemny bo sie pochlastam:(

ojej Palu, oby było ok, ale wiesz dieta duzo daje, jeseli mieliscie osstra impreze to sie nie dziwie :) pewnie to tylko jednorazowy wybryk i plemniczki sa ok :)

wpadłam sie kochane pożegnać:) bo jutro raniusieńko zaczynamy URLOPIK:)))
a teraz mnie posłuchajcie!!!! za półtora tygodnia jak tutaj zaglądnę to MUSZĘ ZOBACZYĆ DDUUUUUUUUUUUUUUŻOOOO POZYTYWNYCH TEŚCIKÓW CIĄŻOWYCH!!!! słyszycie??!!! tak więc mooocno zaciskam &&&&&&&&&& za Was wszystkie i się żegnam póki co i do zobaczenia niebawem:) :*dla Wszystkich

reklama
maja wypoczywaj ile wlezie :)ja test dopiero zrobie za 27 dni ;p ale bede sie starac wykonac swoje zadanie w szpitalu i mam nadzieje wyjde z pieknymi pecherzykami :) ja tez uciekam dziewczyny, jutro nie bede miala czasu a w piatek o 8 juz bede na oddziale.. :) wiec trzymam za Was wszystkie && a Wy trzymajcie za mnie :) buziaki ;)

Do góry