reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Ja z betę płacę 28 złoty... 25 za badanie i 3 za pobranie krwi, jeśli masz skierowanie od lekarza to nie wezmą kasy za pobranie... 3 zł... resztę musisz zapłacić sama... ja na wynik czekam kilka godzin ale to zależy gdzie robisz bo w innym laboratorium czekałam 3 dni...

reklama
Hejka dziewczyny czy któraś z was miała przy duphastonie plamienia ? JEśli tak to jakie tzn jakiego koloru? Bo ja już shizuję , i nie wiem co myśleć o tych moich tak jakby żółtawych:-:)-(tracę nadzieję ze się udało:-(

Hejka dziewczyny czy któraś z was miała przy duphastonie plamienia ? JEśli tak to jakie tzn jakiego koloru? Bo ja już shizuję , i nie wiem co myśleć o tych moich tak jakby żółtawych:-:)-(tracę nadzieję ze się udało:-(

Hej Aga:)
Nie brałam nigdy duphastonu, ale wydaje mi się że jak są plamienia to nie koloru żółtawego a raczej coś w rodzaju łososiowego bo wtedy jest domieszka krwi:eek:
Kochana a na kiedy masz planowany okres? Pamiętaj póki nie masz okresu to zawsze jest nadzieja więc nie stresuj się i poczekaj bo zwariujesz:tak:
Ja tez trzymałam za Ciebie kciuki żeby się udało jak leżałam w szpitalu bo w poniedziałek obie miałyśmu stresik:)

Hej Aga:)
Nie brałam nigdy duphastonu, ale wydaje mi się że jak są plamienia to nie koloru żółtawego a raczej coś w rodzaju łososiowego bo wtedy jest domieszka krwi:eek:
Kochana a na kiedy masz planowany okres? Pamiętaj póki nie masz okresu to zawsze jest nadzieja więc nie stresuj się i poczekaj bo zwariujesz:tak:
Ja tez trzymałam za Ciebie kciuki żeby się udało jak leżałam w szpitalu bo w poniedziałek obie miałyśmu stresik:)
Asieńko kochana powiem Ci tak że na moje oko to nie kolor łososiowy naprawdę bardziej mi to podchodzi pod żółtawy hm... a może to jakieś nietrzymanie moczu już naprawdę fiksacji dostaje:wściekła/y:i nie mogę z tym wytrzymać:wściekła/y:planowany okres dopiero na przyszły czwartek wiec jeszcze tydzień do testowania jeśli będzie co testować:-(Kochana ja też leżąc w szpitalu myślałam o was staraczkach wszystkich , bycie tu mi pomaga.

Asieńko kochana powiem Ci tak że na moje oko to nie kolor łososiowy naprawdę bardziej mi to podchodzi pod żółtawy hm... a może to jakieś nietrzymanie moczu już naprawdę fiksacji dostaje:wściekła/y:i nie mogę z tym wytrzymać:wściekła/y:planowany okres dopiero na przyszły czwartek wiec jeszcze tydzień do testowania jeśli będzie co testować:-(Kochana ja też leżąc w szpitalu myślałam o was staraczkach wszystkich , bycie tu mi pomaga.
kochana ja na wkladce zawsze mam zolty a w srodku bialy lub przezroczysty zalezy od dnia cyklu nie martw sie pewnie wszystko jest ok
wczesniej myslalam ze to jakies uplawy wiec biegalam z tym do lekarza a okazalo sie ze taka moja uroda wiec spokojnie

kochana ja na wkladce zawsze mam zolty a w srodku bialy lub przezroczysty zalezy od dnia cyklu nie martw sie pewnie wszystko jest ok
wczesniej myslalam ze to jakies uplawy wiec biegalam z tym do lekarza a okazalo sie ze taka moja uroda wiec spokojnie
Ewcia nawet nie wiesz jak mi pomogło to co mi napisałaś , normalnie czuje się odrazu spokojniejsza .Dziękuję dziękuje dziękuję :tak:

Aga, kochana wiem jak to jest fiksowac:tak: i ciężko pocieszyć że będzie dobrze, człowiek i tak ma swoje w głowie i jak już sobie coś wkręci to ciężko wrócić do rzeczywistości:tak: Ale ja jestem serduchem z Tobą i będe wierzyć że się udało:) wkońcu wiara czyni cuda;-)
Aha, chciałam się zapytac bo tak do końca to nie wiem co miałaś robione? in-vitro? Napisz co i jak i ile? Bo ja tez się zastanawiam najpierw nad inseminacją a jak nic nie wyjdzie to chyba in-vitro:dry: Pozdrawiam

Aga, kochana wiem jak to jest fiksowac:tak: i ciężko pocieszyć że będzie dobrze, człowiek i tak ma swoje w głowie i jak już sobie coś wkręci to ciężko wrócić do rzeczywistości:tak: Ale ja jestem serduchem z Tobą i będe wierzyć że się udało:) wkońcu wiara czyni cuda;-)
Aha, chciałam się zapytac bo tak do końca to nie wiem co miałaś robione? in-vitro? Napisz co i jak i ile? Bo ja tez się zastanawiam najpierw nad inseminacją a jak nic nie wyjdzie to chyba in-vitro:dry: Pozdrawiam
Asieńko my mieliśmy transfer mrozaczków:tak:staramy się wierzyć że wiara czyni cuda i że wkońcu nam się udało. Mamy za sobą 4inseminacje :-(i dwa podejścia do in-vitro za 1razem się nie udało , z mrozaczkami też za drugim razem tez się nie udało mielismy pół roku przerwy (naturalna metoda przy "wrogim sluzie")i ta 4 inseminacja:-( a teraz znów eskimoski:tak: które marzę że są i zostaną ze mną:tak:tak bardzo się boje koejnego roczarowania:-(
A czemu inseminacja, co u was jest nie tak?
Jak masz jakieś szczegółowe pytanka to pytaj chętnie odpowiem;-)
Dobrej nocki papa

reklama
U mnie temperatura nadal 36,5 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a dziś już 19dc. Cykle mam 25 dniowe, więc chyba zero szans :zawstydzona/y::zawstydzona/y::no::no:. Moja gin mówi, że jest oki, że cykle mam 25 dniowe, a owu 19dc. Co myślicie?

Do góry