reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Od tego jest forum aby gadać, kto chce to odpisze a kto nie to nie ... moje zdanie jest takie, że nie należyy zamykać się w swoim świecie bo nie zawsze to co wydaje nam się słuszna - takie jest. super że tu możemy być i wymieniać się swoimi opiniami :)

reklama
Hej Sandrahaha:-)
Kochana jak się strasznie ciesze że dostałaś list ze szpitala i że bedziesz miec porobione wszystkie badania no i będziesz słyszeć serducho swojego dziecka, masakra(w sensie pozytywnym):-):-):-) Jak byłam teraz w szpitalu i miałam konsultacje z anesteziologiem to za parawanem była dziewczyna która miała robione ktg, poprostu coś pięknego, nie moje dziecko a się wzruszyłam:)
Kochana a jak tam dalej jest dobrze bez wymiotów i jesz normalnie???
A co do ślubu to jestem zdania takiego że to twoje życie, wiadomo że mama chce jak najlepiej ale nikt nie może za Ciebie przezyć życia a na wszystko przyjdzie czas prędzej czy pózniej. Zrób tak jak uwazasz ale zawsze musisz wysłuchac tej drugiej strony co ma do powiedzenia.Buzka dla was:*

Kochana a jak tam dalej jest dobrze bez wymiotów i jesz normalnie???

wymioty jak na razie nie dokuczaja od kilku dni... mam nadzieje ze to juz koniec... mdlosci nadal mam ale juz wole to niz sie modlic przy kibelku... jem juz wiecej... moze nie tak jak powinnam ale duzo wiecej niz wtedy co wymioty mialam... normalnie chyba z listem ze szpitala bede dzisiaj spac... juz czytalam go pare razy i normalnie pewnie bede czytac kolejne pare razy... normalnei uwierzyc nie moge... od jakiegos czasu jak slysze ze listonosz listy wkladal to zbiegalam szybko zeby zobaczyc czy to moze nie list... i zawsze smutna bo nie a tu masz dzisiaj :-)

Motylku co u ciebie? Mierzysz tempkę??? Masz jakieś objawy na @??? Bo u mnie cisza ( odpukać) tylko mam straszną ochotę na przytulankę z mężusiem. Nie wiem czy to normalne:-):-):-)

Dzastina222 nie miałam robionego monitoringu to tylko moje obserwacje. No nic zobaczymy co mi lekarz powie narazie czekam na @ (choć mam nadzieje, że się nie doczekam ) i wtedy do niego pójdę.

Motylku to nie prawda... Duphaston nie podnosi tempki luteina tak ale Dupek nie... Kurde szkoda że ci spadła.. Mi koleżanka powiedziała że jak tempka trzyma się16 dni od owu i wzrasta to będzie ok... kurde boję się troszkę, no ale co ma być to będzie:tak:

Dzastinko a mi duphaston podnosił temp. i lekarz mówił że tak ma byś być może każdy organizm reaguje inaczej :)

Motylku co u ciebie? Mierzysz tempkę??? Masz jakieś objawy na @??? Bo u mnie cisza ( odpukać) tylko mam straszną ochotę na przytulankę z mężusiem. Nie wiem czy to normalne:-):-):-)

Robiłaś test?! świetne wiadomości gratuluje :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: mąż już wie jak zareagował???... ja w zawieszeniu niby @ idzie a nie idzie ale to 27dc co prawda miałam krótkie ostatnio 24 dni ale po pierwszym opakowaniu duphastonu miałam 26 więc teraz (jak biorę drugie) to pewnie będę mieć już normalnie czyli 28 dni. Ale w ciązy to napewno nie jestem jakoś to czuje ....

Motylku nic nikomu nie mówiłam... Tempka mi spadłą na 36.7 więc myślę że @ przyjdzie lada chwila...

Agatko i jak z tym Duphastonem i tempką? to co? To nawet jak jest prawdopodobieństwo ciąży bo okresu brak to tempka też może spaść???

reklama
Do góry