Od tego jest forum aby gadać, kto chce to odpisze a kto nie to nie ... moje zdanie jest takie, że nie należyy zamykać się w swoim świecie bo nie zawsze to co wydaje nam się słuszna - takie jest. super że tu możemy być i wymieniać się swoimi opiniami
reklama
Hej Sandrahaha:-)
Kochana jak się strasznie ciesze że dostałaś list ze szpitala i że bedziesz miec porobione wszystkie badania no i będziesz słyszeć serducho swojego dziecka, masakra(w sensie pozytywnym):-):-):-) Jak byłam teraz w szpitalu i miałam konsultacje z anesteziologiem to za parawanem była dziewczyna która miała robione ktg, poprostu coś pięknego, nie moje dziecko a się wzruszyłam
Kochana a jak tam dalej jest dobrze bez wymiotów i jesz normalnie???
A co do ślubu to jestem zdania takiego że to twoje życie, wiadomo że mama chce jak najlepiej ale nikt nie może za Ciebie przezyć życia a na wszystko przyjdzie czas prędzej czy pózniej. Zrób tak jak uwazasz ale zawsze musisz wysłuchac tej drugiej strony co ma do powiedzenia.Buzka dla was:*
Kochana jak się strasznie ciesze że dostałaś list ze szpitala i że bedziesz miec porobione wszystkie badania no i będziesz słyszeć serducho swojego dziecka, masakra(w sensie pozytywnym):-):-):-) Jak byłam teraz w szpitalu i miałam konsultacje z anesteziologiem to za parawanem była dziewczyna która miała robione ktg, poprostu coś pięknego, nie moje dziecko a się wzruszyłam
A co do ślubu to jestem zdania takiego że to twoje życie, wiadomo że mama chce jak najlepiej ale nikt nie może za Ciebie przezyć życia a na wszystko przyjdzie czas prędzej czy pózniej. Zrób tak jak uwazasz ale zawsze musisz wysłuchac tej drugiej strony co ma do powiedzenia.Buzka dla was:*
sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
wymioty jak na razie nie dokuczaja od kilku dni... mam nadzieje ze to juz koniec... mdlosci nadal mam ale juz wole to niz sie modlic przy kibelku... jem juz wiecej... moze nie tak jak powinnam ale duzo wiecej niz wtedy co wymioty mialam... normalnie chyba z listem ze szpitala bede dzisiaj spac... juz czytalam go pare razy i normalnie pewnie bede czytac kolejne pare razy... normalnei uwierzyc nie moge... od jakiegos czasu jak slysze ze listonosz listy wkladal to zbiegalam szybko zeby zobaczyc czy to moze nie list... i zawsze smutna bo nie a tu masz dzisiaj :-)
Dzastina222
Czekam..
Motylku co u ciebie? Mierzysz tempkę??? Masz jakieś objawy na @??? Bo u mnie cisza ( odpukać) tylko mam straszną ochotę na przytulankę z mężusiem. Nie wiem czy to normalne:-):-):-)
Motylku to nie prawda... Duphaston nie podnosi tempki luteina tak ale Dupek nie... Kurde szkoda że ci spadła.. Mi koleżanka powiedziała że jak tempka trzyma się16 dni od owu i wzrasta to będzie ok... kurde boję się troszkę, no ale co ma być to będzie
Dzastinko a mi duphaston podnosił temp. i lekarz mówił że tak ma byś być może każdy organizm reaguje inaczej
Motylku co u ciebie? Mierzysz tempkę??? Masz jakieś objawy na @??? Bo u mnie cisza ( odpukać) tylko mam straszną ochotę na przytulankę z mężusiem. Nie wiem czy to normalne:-):-):-)
Robiłaś test?! świetne wiadomości gratuluje mąż już wie jak zareagował???... ja w zawieszeniu niby @ idzie a nie idzie ale to 27dc co prawda miałam krótkie ostatnio 24 dni ale po pierwszym opakowaniu duphastonu miałam 26 więc teraz (jak biorę drugie) to pewnie będę mieć już normalnie czyli 28 dni. Ale w ciązy to napewno nie jestem jakoś to czuje ....
Dzastina222
Czekam..
Motylku nic nikomu nie mówiłam... Tempka mi spadłą na 36.7 więc myślę że @ przyjdzie lada chwila...
Agatko i jak z tym Duphastonem i tempką? to co? To nawet jak jest prawdopodobieństwo ciąży bo okresu brak to tempka też może spaść???
Agatko i jak z tym Duphastonem i tempką? to co? To nawet jak jest prawdopodobieństwo ciąży bo okresu brak to tempka też może spaść???
reklama
Motylku nic nikomu nie mówiłam... Tempka mi spadłą na 36.7 więc myślę że @ przyjdzie lada chwila...
a ile Ci się @ spóźnia?
Podziel się: