reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Kurcze bardzo fajnie bo może w końcu wątek się rozkręci, chodzi mi oczywiście o II kreseczki;-)
Beatka przerwała złą passe- czuję to:tak:
Mamciu tulam mocno :* i trzymam &&&&& za kolejny cykl:*
Izunia kochana zobaczysz że po HSG wszystko będzie dobrze:tak:Raz dwa i zobaczysz 2 kreseczki:*
&&&&&&&&&&&&&&
Maja jak u Ciebie sytuacja wygląda?:*

Dziewczyny ja mam do Was takie nie typowe pytanie:baffled: nigdzie nie umiem znaleźć odp;/
Wiecie może dlaczego przeciwwskazaniem do ćwiczeń np na Body space lub vaku fit jest stymulacja hormonalna do zajscia w ciążę????
Obdzwoniłam kilka klubów i wszystkie panie były zdziwione!!!! No jakaś masakra!:angry: Ciężko robią z siebie specjalistki a nie potrafią odp na proste pytanie:angry: Chciałam troszkę poćwiczyć przed wakacjami ale teraz sama nie wiem o co chodzi... czy ma to wpływ na działanie leków czy może chodzi o mniejszą skuteczność???:confused:

reklama
jak suzi napisała również mam nadzieję że Beatka przełamała złą passę i teraz się posypią II kreseczki u wszystkich staraczek!!!!
a ja sobię zrobiłam przerwę na chwilkę czyli do lipca ale może już w czerwcu jak pojedziemy na urlop to zaczniemy ,zobaczymy jak to będzie bo jak @nadejdzie niebawem i będę miała 28dniowe cykle to w czerwcu na urlopie nie uda sie bo akurat @się przypałęta i nawet na monitoring się nie załapię żeby zobaczyć czy pęchole pękły ale za to w lipcu jak będziemy to powinno się udać:) oby!!! żeby się tak stało i mielibyśmy najcudowniejszy prezent ślubny! a między czasem 3mam za Was kochane mocno &&&&&&&&&&&&&&!!!! no i nabywam doświadczenie w gromadzeniu wyprawek dla maluszków:) bo teraz taki mega wysyp maluszków wśród znajomych ,więc i nam się wkońcu musi udać!!!

Maja,Suzi..dzieki...

Suzi- wydaje mi sie ,ze moze chodzic o to ,ze hormony osłabiaja naczynia krwionośnie i mogą być małe wylewy podskórne przy wysiłku podczas ćwiczeń...tylko to jako przeciwwskazanie przychodzi mi do głowy...
ja po hormonach mam na udach mase pajączków:baffled::sorry2:przed hormonami tego nie było:no:

beatka hurrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-) w końcu się którejś udało, czekamy na powtórkę testu.
A moja @ gdzieś zniknęła, wczoraj postraszyła jakimś brązowym plamieniem, dzisiaj z rana resztka i nic. Wkurzyłam sie i kupiłam w aptece 10min temu testa, jutro sikne bo mnie chyba trafi, do jutra babeczki pa

Beatka ale super!!!!!!!!!!!!! Kciuki mocno zaciśniete.
Mama05 uda się , jak nie w tym miesiącu to w następnym......:)
Cześć Malami , czyli czekasz na hsg, fajnie aby po zabiegu się szyciutko udało.:)
Myśa i jak test wyszedł????????

U mnie dziś 13dc , tylko ja mam 31 dniowe więc jeszcze jestem przed owulką . W czwartek mam usg to zobaczymy co i jak.

witajcie dziewczynki, chyba podaruje sobie testa bo @ znów daje o sobie znać i juz sama nie wiem co mam robić, 9 dni temu odstawiłam dupka to @ powinna juz szaleć pełną para:wściekła/y: oszaleć można

witajcie:)

Beatka- jak testowanko??dzis miałas czy jutro sikać :))???

Myśa- ależ z Toba pogrywa to małpa wstretna!!!
ale jak sie do jutro nierozkula to ja bym zrobiła test..biedna moja ..

Dentico-dzięki,mam nadzieje,ze kiedys sie uda!
jery ile sie mozna szarpac z tymi staraniami!!!!:wściekła/y:
o przyjemności to tu juz dawno mowy nie ma..
przyjemnie było na początu przez pół roku bo w tym czasie byłam pewna ze nam sie uda a tu takie hormony i lipa:baffled:

dobra juz sie nie wnerwiam-słonko swieci-tym sie trzeba cieszyc:sorry2:

mama całe szczęście że to słonko świeci, bo inaczej du.....pa na całego, mój R dzwoni co pół godziny i pyta czy dostałam @ czy robiłam test, on też już zmęczony jest tymi staraniami, urżnęła bym się i poszła przespać cały dzień.
beatka,jak się czujesz, jutro powtórka testu??
dentico trzymam &&&&&&& za pęcherzyki

Dentico ja też zaciskam &&&&&&&&&& za pęcholki:)

Myśa- oj wiem jak jest ,mój też dopytuje zawsze...cięzkie to i dla nas i dla mężów...
a jak teraz sytuacje wygląda-plamisz???

reklama
No właśnie Myśa rozkręciła się@?

Mój M też już zaczął nerwowo reagować jak nam się nie udawało za pierwszym razem, w sumie wszystko na komende, rozumiałam go. Teraz wychodzi z założenia że jak raz się udało to drugi też się uda. Zobaczymy , teraz mam 31 lat,wtedy brałam bromergon a teraz nic. Narazie czekam na usg i ciekawe co tam się u mnie dzieje.:)

Do góry