reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dziewczyny wrocilam z Ligoty od lekarza... i sama nie wiem od czego zaczac.. od czerwca ide do szpitala na 2 tygodnie, bede miala monitorowany caly cykl, zrobia mi wszystkie badania wraz z HSG, po hsg znow na 2 tygodnie do szpitala na stymulacje dozylna juz nie clostilbegytem, i po owu do domu na dzialania i znow do szpitala... dzis mi zrobil usg, przejzal badania , przeprowadzil solidny wywiad, nigdy tak nie mialam, poczulam sie wreszcie zauwazona... Troche sie zmartwilam na poczatku bo on mi powiedzial ze maja leczenie specjalnie dla pcowiczow i leki to koszt 2000 zl ale potem dodal ze zrobia mi to na NFZ, ulzylo mi... Zobaczymy jak to bedzie, ciesze sie ze zrobia mi wreszcie kompleksowe badania wraz z cukrem tarczyca i tymi innymi badziewiami
icon_smile.gif
:):):):)
Dziewczyny wrocilam z Ligoty od lekarza... i sama nie wiem od czego zaczac.. od czerwca ide do szpitala na 2 tygodnie, bede miala monitorowany caly cykl, zrobia mi wszystkie badania wraz z HSG, po hsg znow na 2 tygodnie do szpitala na stymulacje dozylna juz nie clostilbegytem, i po owu do domu na dzialania i znow do szpitala... dzis mi zrobil usg, przejzal badania , przeprowadzil solidny wywiad, nigdy tak nie mialam, poczulam sie wreszcie zauwazona... Troche sie zmartwilam na poczatku bo on mi powiedzial ze maja leczenie specjalnie dla pcowiczow i leki to koszt 2000 zl ale potem dodal ze zrobia mi to na NFZ, ulzylo mi... Zobaczymy jak to bedzie, ciesze sie ze zrobia mi wreszcie kompleksowe badania wraz z cukrem tarczyca i tymi innymi badziewiami :):):):):)

Blonka no to super przemagluja cie na wylot
wkoncu jakas nadzieja co ?
przynajmniej bedziesz wiedziala na czym stoisz i jakich konkretnych lekow potrzebujesz?
a ile cykli juz sie staracie bo gdzies mi to umklo?

Hej Kobitki mam pytanko w niedziele odstawiłam lutkę na wywołanie @ i nadal nie mam @. Dodam że dzisiaj mam 62 dc
Agusia- zatestuj kochana a jak I kreska wyjdzie i nadal nie bedzie @ to do gina leć...

Błonka- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!! super,ze masz taką perspektywę..a to w Pl tak sie Toba lekarz zajął???

Zrobiłam test i jedna krecha. Może za wcześnie go zrobiłam. Wizytę u gina mam 19 lipca, ale w czerwcu idę do ginekologa-endokrynologa

a do mnie franca @ lezie małymi krokami, by ją cholera, pewnie jutro rozkręci się na całego
agusia dziwne że jeszcze nie dostałaś@ a może bete zrób bo @ nie przyjdzie a na test jest zbyt wcześnie :)

tak, w PL tak sie zajeli, a lekarz strasznie sympatyczny i bardzo delikatny, wczesniej chodzilam do kobiet i nie mialam zamiaru isc do faceta a wszyscy mi mowili ze sa delikatniejsi i bardziej rozeznani czasem nawet :) No ale poczekamy zobaczymy jak to bedzie...
Myśa, agusia idzcie na bete :) trzymam &&&&

reklama
Błonka- to rewelacja ,ze tak Cie wezmą "w obroty" ..no to juz dziś zaciskam &&&&&&&&&&&&&!!!!

Zrobiłam test i jedna krecha. Może za wcześnie go zrobiłam. Wizytę u gina mam 19 lipca, ale w czerwcu idę do ginekologa-endokrynologa

Agusia- ja też dziś testowałam i ---
....szlag by to!!!

a do mnie franca @ lezie małymi krokami, by ją cholera, pewnie jutro rozkręci się na całego
agusia dziwne że jeszcze nie dostałaś@ a może bete zrób bo @ nie przyjdzie a na test jest zbyt wcześnie :)

Myśa- przykro mi,ze lezie....u mnie tempka dzis spadła..jutro pewnie też poleci w dól i w pon.lub wt @ przylezie....

Do góry