reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Suzi- mi też gin powiedział odnośnie endo ,ze w I fazie cyklu są na usg 3 paski a w II fazie już dwa i też po tym można poznać w ktorej fazie się jest:)
mi osobiscie strajk pomóg-było bez sexu chyba z 6 tyg i teraz wypoczęci jak króliki działalismy..teraz Tom do pracy wrócil to znow zmeczenie po całym dniu,ale,ale...od soboty znowu wolne przez 4 dni i kto wie co sie bedzie działo:)))))))

ja i Beatka testujemy 10 maja a jak inne babolki to nie chwaliły się:)

Iza,Wikula-a Wy gdzie??
Dentico-jak tam u Ciebie na froncie??

reklama
a moj pecherzyk w tym miesiacu nie pekl... rezygnuje z clo i zmieniam lekarza prawdopodobnie, powiedzcie czy przy clo to prawda ze pregnyl to standard? bo moja gin pregnylu nie uznaje... musze do endokrynologa uderzyc...

no wlasnie miesiac temu mi pekl pecherzyk bez pregnylu ale mial juz 28 mm i byl to 16 dc... dlatego nie wyszlo, a w tym miesiacu mial peknac 18 dc i nic ;/

blonka a kto ci powiedzial ze mial ci peknac 18dc???
Ja mialam tak: chodzilam na monitoring i jak pecherzyk sam mi nie pekl do 15dc a byl wystarczajaco duzy, to dawali mi pregnyl, a jak pekl do tego czasu to juz nie, mialam sprawdzane przy kolejnej wizycie po dwoch dniach i jak byl to pregnyl, zeby sie torbiel nie zrobila

reklama
ginekolo wyliczyla na podstawie usg owu na 18 dc, nawet test owu byl pozytywny i nic.. potem byly swieta i nie bylo jak sprawdzic a bylam u gin 15 dc.. ale zmieniam lekarza bo nie podoba mi sie 6 cykl na CLO po 3 tab dziennie bez efektu... trzeba moze badania glebsze zrobic

Do góry