reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
den tak krótka faza lutealna może świadczyć o niewydolności ciałka zółtego lub(i) brak owulacji. Tak jest w moim przypadku. Sama lutka może nie pomóc mnie lekarz zaproponował CLO bo jak jest dobra owulka to i faza lutealna jest dłuższa. Możesz monitorowac w drugiej fazie poziom progesteronu nawet przy braniu lutki;)

mama ;) buziaki

reklama
kochane, a czułyście że wasze jajniki zaczeły pracowac jak brałyście Clostylbegyt??????????????????

Ewula- cześć kochana :))

ja narazie zmykam-bede po 12..

Basati- ja czułam po 2 dniach brania a czasem nie czułam nic-więc jesli nie czujesz to sie nie stresuj ,ze nie działają-tylko usg Ci odpowie na pytanko:tak:
powodzenia _&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Czyli od dzisiaj cieszymy się na wzrost tempki :-D

wzrost tempki wcale nie musi swiadczyc o owulacji. Ja mialam najpiekniejszy skok w cyklu bezowulacyjnym.

dzieki pok- no w sumie na to wychodzi- bez lutki sie podniosła o 2 kreski a póżniej z lutką o 5-6 kresek.. kurcze to wychodzi na to, że mam za krótką fazę lutealną bo tylko 9 dni podwyższonej tempki:/
mama :* sama się własnie pocieszyłam wielkim kawałem mazurka i paschy- no cóż widocznie nie pisane mi dziecko na razie- i tak dobrze, że owu była:/

no troche za krotka ta faza. moze po to gin dal lutke? moze nie chcial Cie faszerowac wszystkim na raz tylko sprobowac ostroznie po kolei. Idz koniecznie do niego w nowym cyklu.

basati - pamietaj, ze jak sie nie czuje, to nie znaczy, ze lek nie dziala. jedne czuja inne nie czuja :)

gina mam odwolanego do 3 maja bo jest na urlopie w Polsce
dzis raczej napewno byla owulka u mnie
jestem ciekawa czy za 7 dni gin jest w stanie stwierdzic przebyta owulke :baffled:
bo wczesniej nie bede miec usg

reklama
Cześć Dziewczynki;-)
Co do endo: jak prechodzi już w drugą fazę to jest takie szkliste i "świeci" tak mówi mój gin :-DPo tym może stwierdzić w której fazie jesteśmy:tak:Ja jak byłąm ostatnio to właśnie mowił że zaczyna być szklista...:dry:no i faktycznie takie było na monitorku:tak:
Ja już nie mogę sie doczekać kolejnego cyklu:zawstydzona/y: chyba nabrałam sił przez ten strajk:-D
Widzę że nie tylko u mnie tak jest że mężulek wymięka:-DA niby takie kozaki z tych facetów;-)

To która pierwsza testuje????

Do góry