reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Witaj!
Porównując z moimi wynikami, to FSH, LH, Estradiol masz oki. Prolaktyna mieszcząca się w granicach normy, ale za wysoka, ja przy 28,05 ng/ml dostałam bromergon. W pozostałych wynikach Ci nie pomogę, bo nie robiłam. Wybierz się szybciutko do gin., bo wysoka prolaktyna może być powodem problemów z zajściem w ciąże ;-)

to w takim razie może powinnam sobie zrobić prolaktyne z obciążeniem ?

co do tego niepokalanka to ja stosowalam 3m-ce powiem ci szczerze cyrki sie dzialy w moim organizmie mialam 4 dniowe plamienia przed @ i 3 po @.starsznie mi popsul progresteron ale juz jest ok dzieki duphastonowi. aha strasznie puchlam po niepokalanku

Dzieki, faktycznie chyba lepiej wybrać sie do ginki, niż samemu kombinować ;-)

reklama
to w takim razie może powinnam sobie zrobić prolaktyne z obciążeniem ?

Dzieki, faktycznie chyba lepiej wybrać sie do ginki, niż samemu kombinować ;-)
Popieram najlepiej poradzic sie lekarza niz samej kombinowac
bo mozna sobie namieszac tak jak to bylo u mnie ale wiekszosc dziewczyn nie narzeka wiem ze sandrahaha tez miala identyczny problem jak ja

Witajcie dziewczynki!
Jak tu pusto i cicho! Co u Was?
ewka2412 jak po wizycie u lekarza? Co Ci powiedział???
Asienka:) kochana co u Ciebie? trzymasz się ?
sandrahaha mam nadzieję, ze już Cię nie męczą mdłości ;-) a powiem Ci, ze mnie od wczoraj jakoś źle, mdli mnie strasznie i gdyby to na fasolkę było to byłabym najszczęśliwsza na świecie, ale dziś temperatura już troszeczkę niższa - zupełnie jak w zeszłym miesiącu - najpierw spadła o jedną kreseczkę, a następnego dnia już całkiem :-:)-(
Piszcie kochane co u Was :tak:
Kochana moze te mdlosci to na fasolke a spadek jaki spadek dziewczyno ja trzymam kciuki . Nawet niewiesz jak mnie te mdlosci ucieszyly odrazu pomyslam o .....nie zapeszam:-)

Kochana moze te mdlosci to na fasolke a spadek jaki spadek dziewczyno ja trzymam kciuki . Nawet niewiesz jak mnie te mdlosci ucieszyly odrazu pomyslam o .....nie zapeszam:-)

Kochana wiesz, ze jesteśmy w stanie wszystko sobie wmówić i widzimy przed @ wszystkie objawy fasolki :-( Prawie całą noc się budziłam i sprawdzałam która godzina żeby zmierzyć temperaturę. Na szczęście podskoczyła do góry 36,8, ale dziś dopiero 27dc, a mam 24-28 dniowe cykle. A widzę, że u Ciebie temperatura ładnie wysoka :tak: oby tak dalej!
POZDROWIONKA!

Dziewczyny orientujecie się ile kosztuje Duphaston? Lekarz mi go przepisał zaocznie, jeszcze przed zrobieniem badań i mam go brać od 16dc do 25 dc przez 2 cykle. Pownie myśłi,że mogę mieć za mało progesteronu?

Z góry dziękuję

No i przyszła wredna @, mimo wysokiej temperatury ... jestem zła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie mam już sił, bez sensu :sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:

Spójrz tak:

Skoro przyszła ta wspaniała @ tzn., że mam jeszcze szanse ... że jest jeszcze czas :tak::tak::tak: kolejne dwa tygonie szybko miną i znów niezapomniane chwile z ukochanym... może jakieś nowe urozmaicenie np. masaż, albo truskawki ;-):cool2:

reklama
dzięki dziewczynki!
Kochane jesteście!!!
Jutro idę na badanie krwi na przeciwciała przeciwplemnikowe i jakieś jeszcze (ni umiem odczytać ze skierowania), no i cóż ... kolejny cykl, kolejna nadzieja :tak: .... tylko ile można tak sobie powtarzać ;-)
Trzymam za Was kciuki! Już dawno żadna nie zafasolkowała na tym forum, trzeba w końcu skoczyć tą złą passę! ;-)
BUZIAKI!

Do góry