reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Witajcie dziewczynki!
Ja już po owu ... przytulanko było, więc teraz mooooooooocno wierzę, ze tym razem się uda. Od wczoraj biorę bromergon.
A co u Was? Piszcie, piszcie jak sie macie i jak staranka!!!
Kochana ja trzymam kciuki zeby sie w koncu udalo:tak:
A u mnie niewiem czy owulacja byla sluz caly czas mam bialy jak w fazie lutealnej ale zeby od poczatku cyklu taki byl:szok::eek: tym bardziej ze lykam wiesiolek, pije bardzo duzo wody ja juz sama niewiem:-( plakac mi sie chce wiec i ten cykl spisuje na straty:-:)-:)-:)-(
we wtorek mam wizyte u specjalisty i zobaczymy co dalej

reklama
Witajcie dziewczynki!
Ja już po owu ... przytulanko było, więc teraz mooooooooocno wierzę, ze tym razem się uda. Od wczoraj biorę bromergon.
A co u Was? Piszcie, piszcie jak sie macie i jak staranka!!!

Klaudynko ja tez mocno wierze że Ci się uda, i trzymam mocno kciuki o dwie kreseczki i sama juz nie mogę się doczekac Twojego testowania:tak:
Ja nie mam na co czekac chyba że na 5 pazdziernik aby było to już za mną...

Kochana ja trzymam kciuki zeby sie w koncu udalo:tak:
A u mnie niewiem czy owulacja byla sluz caly czas mam bialy jak w fazie lutealnej ale zeby od poczatku cyklu taki byl:szok::eek: tym bardziej ze lykam wiesiolek, pije bardzo duzo wody ja juz sama niewiem:-( plakac mi sie chce wiec i ten cykl spisuje na straty:-:)-:)-:)-(
we wtorek mam wizyte u specjalisty i zobaczymy co dalej

Mam nadzieje Ewka że się zaskoczysz tym cyklem i zafasolkujesz;-) masz jeszcze dwa dni do owu więc teraz przez cztery dni musisz się zabrać do roboty:tak: trzymam kciuki:tak::tak::tak:

Witajcie dziewczynki!
Jak tu pusto i cicho! Co u Was?
ewka2412 jak po wizycie u lekarza? Co Ci powiedział???
Asienka:) kochana co u Ciebie? trzymasz się ?
sandrahaha mam nadzieję, ze już Cię nie męczą mdłości ;-) a powiem Ci, ze mnie od wczoraj jakoś źle, mdli mnie strasznie i gdyby to na fasolkę było to byłabym najszczęśliwsza na świecie, ale dziś temperatura już troszeczkę niższa - zupełnie jak w zeszłym miesiącu - najpierw spadła o jedną kreseczkę, a następnego dnia już całkiem :-:)-(
Piszcie kochane co u Was :tak:

Witajcie dziewczynki!
Jak tu pusto i cicho! Co u Was?
ewka2412 jak po wizycie u lekarza? Co Ci powiedział???
Asienka:) kochana co u Ciebie? trzymasz się ?
sandrahaha mam nadzieję, ze już Cię nie męczą mdłości ;-) a powiem Ci, ze mnie od wczoraj jakoś źle, mdli mnie strasznie i gdyby to na fasolkę było to byłabym najszczęśliwsza na świecie, ale dziś temperatura już troszeczkę niższa - zupełnie jak w zeszłym miesiącu - najpierw spadła o jedną kreseczkę, a następnego dnia już całkiem :-:)-(
Piszcie kochane co u Was :tak:
No wiec lekarz przeprowadzil ze mna i z moim W dokladny wywiad, i mam przyjsc do nich 3 dc pobiora mi krew bede chodzila co pare dni na monitoring . Zrobia mi jeszczeraz badania poniewaz moja mama miala cukrzyce a ja mam pco wiec wieksze ryzyko wystapienia u mnie . Jak juz wszystko sprawdza to podejma decyzje jakie leczenie u mnie zastosowac.
Jedyny plus to to ze moj W ma rewelacyjne wyniki nasienia
A co do tego cyklu to dziwnie ta tempka u mnie skacze no i podbrzusze mnie pobolewa wiec czuje ze nic tym razem z tego nie bedzie

Cześć dziewczynki, w 3 dc mam takie wyniki; trochę mnie niepokoi ta prolaktyna tym bardziej, że dwa tygodnie wcześniej byla 18 i zastanawiam się, czy nie zacząć stosować niepokalanka:eek:, czy któraś z Was go stosuje?
ft3 - 3,15 pg/ml
ft4 - 1,06 ng/dl
FSH - 4,03 mlU/ml
LH - 3,43 mlU/ml
Estradiol 29,00 pg/ml
Prolaktyna 34,19 ng/ml
Testosteron 83,00 ng/dl

Cześć dziewczynki, w 3 dc mam takie wyniki; trochę mnie niepokoi ta prolaktyna tym bardziej, że dwa tygodnie wcześniej byla 18 i zastanawiam się, czy nie zacząć stosować niepokalanka:eek:, czy któraś z Was go stosuje?
ft3 - 3,15 pg/ml
ft4 - 1,06 ng/dl
FSH - 4,03 mlU/ml
LH - 3,43 mlU/ml
Estradiol 29,00 pg/ml
Prolaktyna 34,19 ng/ml
Testosteron 83,00 ng/dl

Witaj!
Porównując z moimi wynikami, to FSH, LH, Estradiol masz oki. Prolaktyna mieszcząca się w granicach normy, ale za wysoka, ja przy 28,05 ng/ml dostałam bromergon. W pozostałych wynikach Ci nie pomogę, bo nie robiłam. Wybierz się szybciutko do gin., bo wysoka prolaktyna może być powodem problemów z zajściem w ciąże ;-)

reklama
ft3 - 3,15 pg/ml
ft4 - 1,06 ng/dl
FSH - 4,03 mlU/ml
LH - 3,43 mlU/ml
Estradiol 29,00 pg/ml
Prolaktyna 34,19 ng/ml
Testosteron 83,00 ng/dl
co do tego niepokalanka to ja stosowalam 3m-ce powiem ci szczerze cyrki sie dzialy w moim organizmie mialam 4 dniowe plamienia przed @ i 3 po @.starsznie mi popsul progresteron ale juz jest ok dzieki duphastonowi. aha strasznie puchlam po niepokalanku

Do góry