Klaudyna_a
Fanka BB :)
Hej Klaudyna
Wieści od lekarza nie są dobre, trzy cysty na lewym jajniku a prawy w troche lepszym stanie:-( 5 pazdziernika laparoskopia już trzecia w ciągu 2-lat trzeba ratować mój lewy jajnik bo endo je zaatakowało i może przestac pracowac, nawet nie mam owulacji z niego nadzieja jeszcze jest w prawym mam owulacje od dzisiaj trzy dni ale nie mam dzisiaj ochoty na nic:-(
Jestem mega załamana mam już dość i jestem ciekawa czy do cholerki jasnej kiedyś to się skończy, czy zajde w ciąże i ta paskudna endometrioza się rozpadnie(lekarstwem na moją chorobe jest zajście w ciąże i w tym jest cały paradoks:-()
Boje się tej laparo już wiem jak to jest ale się stresuje boje się igieł i krwi...
Znowu musze się rozkolczykowac bo mam w nosie taki mały ale ciężko go wyciągnąć i pod ustami też...
Ide zaraz spać bo mam zepsuty humor i czuje się wypluta z emocji a zresztą mam na rano do pracy,trza kierownika poinformowac o l4 od piątego.
Buziaki dziewczyny, kolorowych snooofff
Kochana strasznie mi przykro, że znowu musisz przez to przechodzić.
Ale nie poddajemy się!!!! Przytulanko, nóżki do góry i fasolkujemy i wtedy laparoskopia nie będzie potrzebna (?) Kochana walczymy dalej!!!!
I nie zapominaj o obiecanych spacerkach ;-)
Ja próbowałam się dodzwonić do Ligoty do tej poradni genetycznej, ale nikt nie odbierał, nie wiem czy mam dobry numer tel. Temperaturka jeszcze niska, więc jeszcze chyba kilka dni mi zostało do owu.
jagodka1231, melani84 czekamy na dobre wieści, ktoś musi zacząć, a potem to już wszystkie po kolei zafasolkujemy ;-)
Dzieki! chyba poczekam do nowego cyklu (choć mam nadzieję, ze ten jest ostatni ;-)) , bo boję się brać, wolałabym zacząć w weekend żeby nie mdleć w pracyKlaudyna
Ja też biorę bromergon pół tabletki na noc i przez dwa dni zdychałam, nie byłam w stanie wstać, ale teraz jest ok i nic nie czuję, mam brać bromergon cały czas, aż do dwóch kresek (może więc zachaczyć przecież o wczesną ciąże), moja gin (już trzecia) mówiła, że jak wyjdą dwie krechy to natychmiast do niej dzwonić i ona mi powie, co mam dalej robić, może bierz tak jak lekarz mówi...sama nie wiem
Sandrahaha kochana pisz co u Was ;-)
ewka2412 a jak u Ciebie staranka? już po owu?